• bassline

Tak, sorry ze tu zase otravujem, ale prosim vas, co mam urobit aby som nafukal s pumpou novu dusu s galuskovym ventilom?…

P.S.ventil som pred nasadenim pumpy povolil :-)))

0 0
    • error  

jestli máš na pumpě nastavený galuskový ventilek a drží to, ale přitom nejde foukat tak máš špatně přiraženou pumpu k ventilku, buď málo nebo křivě a tím si to blokuješ, zkus to znovu určitě to musí jít občas se mi to stane když pospíchám

0 0
      • bassline  

hmm.....snazim sa to drzat rovno a zastrcene to tiez snad mam.....no ale skusim este, dik za rady ;-)

0 0
    • mosquito  

no nechci te podcenovat, ale mimo sundani cepicky (vetsinou cerny plast) je nutne jeste vysroubovat jen castecne ten kovovy prostredek tak 1mm

0 0
      • Vrci  

a pokud sám nezapadne dovnitř tak ho zmáčkout

0 0
      • bassline  

Ved som pisal ze ventil som povolil, tym som nemyslel tu ciapocku ale presne to co opisujes ty ;-)

0 0
        • Vrci  

Co máš za pumpu? S jinou duší to šlo?

0 0
          • bassline  

Ano s inou ano, ale tiez bol na zaciatku problem al kamos to nejak rozchodil :-)

0 0
            • Vrci  

Zmáčkni duši ze stran, aby se spodek odlepil od ventilku a nafoukni pusou.

0 0
              • bassline  

Prave o to sa teraz snazim ;-)

0 0
                • bassline  

ZATLACIT.....­..booooooze som ja ale idiot, blbec neschpony, este si mi to aj napisal ze povolit a ZATLACIT…a ja som to zatlacil az teraz…uz to frciiii…diiiky chlapci za rady

0 0
    • lubos  

A usty to jde ? Pokud ano, spatne pouzivas pumpu, nebo je spatna puma, nebo tak nejak :)

0 0
      • bassline  

aha, ustami sa da nafuknut?…som si nemyslel ze to pojde, skusim ;-)

0 0
        • lubos  

len trochu .. nez sa naplni, potom to zalezi na tom aku mas silu dychu :)

0 0
        • djano  

Ustami bez problemov, na aky tlak potrebujes. Ale iba podla kondicigramu. Instruktazne video : „Jachyme, hod ho do stroje“.

0 0
    • enjoy  

casto se mi tohle stava.. nafoukni tu dusi trosku pusou a pak pumpickou,pujde to.

0 0
    • venca1  

a jde to pumpou s hadičkou?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.