• Kreten

tak som si kupil novy ram a novu pevnu vidlu(z aganga). v obchode som si nechal rovno nainstalovat hlavove za 450sk. je to integrovane hlavove a je k tomu takyto jezko alebo jak to nazvat: http://www.dressler.cz/…_headcap.jpg teda neni to shamanracing, nejake uplne bez napisu ale ten jezko je na takomto principe. robim na tom trial a obcas skacem aj na prednom. v hlavovom je stale vola. uz som bol aj v tom obchode a ten blbec mi to tam zatahoval, ale neuspesne a vobec to nezatiahol. kde je chyba? mam tam dat obycajneho jezka? pomoze to?

0 0
    • Pá-dlista1  

Spis si kup poradnej stahovak na hlavko. Ale to neni dulezite, protoze do tydne budeme resit tvoji novou vidlici ;)

0 0
      • Kreten  

:-) s tou vidlou asi nie. je pevna takze ju mozem maximalne ohnut alebo sa na nej objavi prasklina:P. k tomu stahovaku. ten mechanik to tam stahoval, ale neviem ci to robil spravne. vazne moze tomu pomoct ten normalny jezko?

0 0
          • Kreten  

to tam je namiesto jezka? a dali by sa tie misky prevrtat a dat tadial bovden na barspiny?

0 0
            •  

myslim, ze se tady uz nekolikrat resilo, ze utahnutej predstavec tu jezkem vymezenou vulu udrzi, takze tohle pak klidne muzes dat pryc a mit diru skrz vidlici treba na deset bovdenu :-)

0 0
              • Kreten  

aj pri skakani po prednom a inych kravinach? mno mne je jedno ci s tym jazdim alebo nie ked sa to da prevrtat

0 0
            • MartinXC  

Shaman dělá jedno provedení utahováku s provrtanými miskami. Obdobné ale hezčí (bez děr) dělá taky Woodman.

0 0
    • mosquito  

mam neco podobnyho na starym Author Spirit – po vymene za odpruz vidli tam mam vuli taky a utahnout to uplne nejde – dycky to ma nejakou malou vuli, ale zas na tom nedelam skopiciny tak to prekousavam

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.