• jaradal

Po absolvování Poděbradky se mi začínají projevovat problémy s ořechem. Pastorky někdy jakoby zůstanou zaseknuté, což se projevuje tím, že nejde protočit pedály ve volnoběžném směru. Doufám, že by se to dalo vyřešit vyčištěním a promazáním, ale nevím jak na to. Poradíte mi někdo kde bych na WWW našel návod jak rozebrat a složit ořech??? Pokud možno s fotografiemi nebo obrázky. Díky J.

0 0
    • Daf  

Navod jiste najdes v historii. Do orechu se ti dostala voda a nejspis ti vyrezly drahy lozisek. Opravit se to da.

0 0
    • MARIN  

mrkni do historie a nebo na http://www.parktool.com/

0 0
      • jaradal  

Jo jo. Historii jsem už projel. Co mě zaujalo, je to, že na stránkách Parktools nedoporučují ořech vůbec rozebírat právě proto, že náhradní díly se nedodávají… V USA prý nějaká firma vyrábí ty náhradní plechové prachovky. Tak mě napadá, jestli se tím náhodou nezabývá i někdo v ČR. Dřív než tu prachovku odrovnám, tak se radši ptám…

0 0
        • MARIN  

Kdyz na tu prachovku pujdes opatrne nemuzes ji znicit. Jinak rozebirat je orech potreba jednou za cas (i kdyz to nedoporucuji – toho jsem se ani nevsiml:) prave kvuli vycisteni a promazani. Ja to tak teda delam 1 za rok

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.