• elgar

Včera jsem z Manitou Axla vyndal pružinu, promazal, vrátil zpět, zašrouboval a teď se mi při maximálním utažení předpětí ten knoflík nezastaví v krajní poloze jako předtím, ale protáčí se jakoby naprázdno a v péru přitom tak nějak praskne. Vidle vypadá, že funguje OK. Co vy na to?

0 0
    • Pá-dlista1  

Od boku: Jsi to strhnul a kdyz otocis pres, tak ti to skoci o zavit zpet.. tim jak to tlaci pruzina a to vyda to prasknuti.

0 0
      • elgar  

Máš recht, už jsem volal do Progress Cyclu, v Hostivicích ty umělohmotné bazmegy do Manitou prodávají, tak si za chvíli pro to jedu.

0 0
        • Daf  

Ma to vubec smysl kupovat nove stelovani? U vetsiny vidlic to stelovani predpeti skoro nejde poznat a pritvrzeni je treba resit vymenou pruzin.

0 0
          •  
            Obsah tohoto příspěvku je blokován.
            0 0
          • R.1  

Jedna vec je predpeti, druha je tuhost. Stelovanim predpeti se tuhost samozrejme nemeni, meni se jen zanoreni vidlice pri statickem zatizeni.

0 0
        • Jirik123  

taky by me zajimalo kolik to stalo, kamos mi s tim taky kroutil az to strhnul:-(

0 0
    • hmi  

na funkci to nema vliv (ani na funkci zivocichare;))…ko­lik chtej za tenhle novej bazmek?

0 0
      • liki  

Keď už sme u toho, čo je to predpetie pružiny?

0 0
    • elgar  

To předpětí poznat je, ale asi ne u každé vidle (kdysi jsem měl elastomerku a tam ten čudl byl jen tak pro oči). Mimochodem, těch pár gramů umělé hmoty stálo 510 Kč – kdybych to věděl, vy---l bych se na to, ale když už jsem pro to jel přes celou Prahu až do Hostivic, vzal jsem to. Zajímalo by mě, jaký má na tom ProgressCycle ra­bat…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.