• halcyon

    Za nic na svete nemuzu sestelovat novy LXovy smyk. Kdyz sem se po 3 hodinach stelovani nasral a pouzil stary LX 2001 tak sem to mel za 15 minut serizene. Mi pripada, ze ten letosni presmykac ma nejaky mensi rozsah, nebo uzsi voditko.

    0 0
    • zirecek  

      Mas pravdu steluje se hure. Nezbyde nic jineho nez ho trochu pootocit, aby nebylo voditko rovnobezne s retezem, ale mirne stocene k zadnimu kolu, pak se mi podaril dostelovat. Chodi ok.

      0 0
    • hydrant  

      řadí mi dobře, poloha nastavená z krámu ( nové kolo ), jen jsem doseřídil dorazy, popotáhl lanko apod. Takže o.k. na rozdíl od silničního starého Shi 105…

      0 0
    • RomanH  

      Nevim jestli je LX 05 stejny jako XT04, ale musim rici, ze mne se to asi po 15-ti minutach povedlo nastavit bez skrtani (smeruje to mirne ke stredu, neni to 100% rovnobezne s prevodniky]. Jen me trochu zarazi, ze kdyz jsem s vlozenym pro-setem nastavoval vysku, nastavil jsem nad velkym prevodnikem presne ty 3mm podle sablony. No a po vyndani pro-setu to je nad nim tak 0.5mm-1mm pri zarazenem prostrednim prevodniku. Mam strach, co to udela v bahne, ci pokud by to nejakou nestastnou nahodnou o kousek sjelo.

      0 0
    • cubas  

      no já jsem z něj už taky šílenej. Je to sice LX 03 – ale problém je stejnej – když neškrtá na prostředním a velkým nejde při záběru shodit na nejmenší. Zkoušel jsem ho různě točit , dávat nahoru a dolů, prostě porod. Už jsem se skroo rozhodnul ho vyměnit za SRRAM X-gen (nebo jak se menuje) a doufam, že bude klid. Jinak mezi těma dvěma převodníkama řadí skvěle. Jak řikam – na stojanu to shodí i dolů, ale při lehčím záběru ne a ne. Délka osy by měla být OK, zkošel jsem i všelijak dotahovat kliky – no nic nepomohlo. Nemáte někdo podobnou zkušenost?

      0 0
      • vlk  

        jo to lx mám na kole.Nový řadil s stx klikama perfektně-po roce už byl horší v bahnu.Sletěl jsem s ním na pařez-trochu se pokřivil-prohl se ten vnijší plech, a od té doby funguje zase suprově.Takže si najdi pařez a … :o))

        PS: teď s ním mám lx kliky a stím to řadí pezvadně i po narovnání.

        0 0
    • TomK  

      Tak LX05 je u mne naopak jediný přesmyk, který jsem měl namontován a seřízen za pět minut a funguje na první šup bez nejmenších problémů. Provozuji ho ale s LX05 klikami a v tom (v délce jejich osy) by mohl být zakopaný pes.

      0 0
    •  

      Svitava je řeka řek!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.