• tutite

    Nějaké zkušenosti s touto vidlicí? Díky.

    0 0
    • BB  

      ja mam RL a kamarad ma X. V terenu funkcnost naprosto shodna, to znamena perfektni. Zkusil jsem si s nim vymenit kolo na sotolinove stezce od Barandovskeho mostu do Chuchle podel Vltavy. A zjistil jsem zajimavou vec, na me vidli to bylo pohodlnejsi, protoze zehlila ty male nerovnosti od sotoliny. Ty nerovnosti byly ale tak male, ze X se neotevrela a byla pevna. Takze trochu male minus, ale jinak bez chyb, ze sedla muzes zabirat jak chces a mas pevnou vidli. Hned bych ji za RL vymenil.

      0 0
      • tutite  

        Díky, aspoň někdo. Mohl bys toho svého kámoše přesvědčit, aby napsal své zkušenosti? A co jezdil předtím? Já jsem vyzkoušel téměř vše /až na RS tedy/, t.zn. PACE, marz.marath., Rondy a teď se právě rozhoduji, zda-li osvědčenou Marathonku, nebo nového FOXe F100X. Ale ani např. nová PACE RC40FRXC může být celkem dobrá. Zdar.

        0 0
        • BB  

          pred ni mel Manitou Mars. Jizdni vlastnosti nesrovnatelne. V soucasnosti jsou vidle FOX spicka. Perfektne tuhe (32 mm kluzaky), proto krasne vedou. Ochotne vyuzivaji plny zdvih, SID co jsem mel pred tim byla proti FOX skoro pevna vidlice. Pritom ja i kdyz nemam X nemam problemy s pohupovanim, pokud nejdu ze sedla. Navic vaha 1600 g neni zas az tak moc. Je to asi jediny komponent co mam na kole, ktery bez vahani doporucim komukoliv, aniz bych se obaval, ze me tim prasti pres hlavu. Jedina nevyhoda cena, ale pokud na to mas, tak nevahej ani minutu.

          0 0
          • tutite  

            Začínáš mě klonit na stranu FOXu. Recenze na mtbr.com mají vynikající, ani v UK nemají větších připomínek. A viděl jsi už novou PACE RC40? MAXCURSOR mi ji slibuje už měsíc a furt nic. Po svátcích bude definitiva a pak se samozřejmě ozvu, jak jsem pořídil. Zdar.

            0 0
            • BB  

              podivej se do Programcycle ve Finsky, maji tam Foxku v krabici, aspon v útery jsem ji tam jeste videl.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.