• samorost-sazavsky

Zadani: fox f80X terralogic – nedrzi tlak. Cyklosvec vyresil zaslanim vidlice zpet s protokolem s vyznacenim cervenou fixkou " OK- K.O." Servisak u Kraba, pres nejz jsem to vyslal, dodal, ze mu do tlf rekli, ze to je 12 let stara vidle, zadny nahr dily, nazdar.

Reseni? Predpokladal jsem ( asi naivne) ze Foxky byly vicemene napric lety stavebnicovym systemem a tudiz leccos se dalo naroubovat leckam. Je to na amatersky kolo, cili jakykoliv reseni vc. pruzinovyho atd. je platnym pokusem.

Mam doma jeste jinou foxku vzduch 80ku, asi o neco mladsi, ale nohy taky 32mm a nohy ma vydreny. Neslo by to spojit nejak dohromady?

0 0
    • samorost-sazavsky  

nekdo poradi?

0 0
      • Concorde  

Tim spojenim myslis kuchnout terralogic a hodit tam streva z te vydrene 32? Jit by to mohlo, ale bude to spis metoda pokus-omyl. Fox pouziva na tesnni pistku manzetu s britem. Ja ji upesne nahradil o-krouzkem (ala RockShox), rozmer si vsk bohuzel nepamatuju.

0 0
        • samorost-sazavsky  

diky, jo myslel jsem kuchnout tu vydrenou a proste presroubovat ( coz bych predpokladam v domacich podminkach s kufrikem goly zvladl…)

0 0
    • fantozzi  

Mam uplne stejnou vidli a v lonskem roce jsem ji nechal pretesnit bez problemu. Vozime to na Slovensko do oficialniho servisu Fox, jsem ze Zlina a neni to daleko (pan Satka Dubnica, http://www.slovkolex.sk). Taky jejich ceny jsou uplne jinde nez u Svece…

Je skoda vidli nevyuzivat, podle mne to byla a je porad vynikajici vidlice.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.