Marzocchi Bomber Z5 Air (2000) vs ...........

10 nepřečtených
  • Thomas

Ahoj vsem jake mate skusenosti s touto vidli. Ma 5-leta RST gamma EL doziva a tak resim vymenu. A objevil jsme tuto vydli roc 2000 za 1500kc. Jinak mimo teto se rozhoduji mezi RS judy TT, Manitou SIX a Suntour XCP 75 LO. Diky vsem za odpoved. PS: jde o prachy zena je na materske a na necem jezdit musim :-))))

0 0
    • mm  

ze zminenych vitezi. taky jednu mam a dotedka v pohode funguje

0 0
      • Thomas  

abych nezapomel jezdim cca 2–4tis rocne spevnene lseni a polni cesty a vazim 85kg

0 0
    • Vladimír  

Mam Marzochi Z4 a letos kdyz jsem si nechal menit olej a tam mne rekli, ze vidlice Marzochi jsou na cely zivot

0 0
    • Martyss  

Nemá smysl kupovat vidlici regulovatelného tlumení. Radši kup jetou pevnou a šetři:-)

0 0
      • Thorn  

Ale ma. Ja mam sice 2001, ale az doteraz je ako nova a funkcne je skvela – minimalne na to, na co ju potrebujem (XC). ak je ta vidla v dobrom stave, tak este dost dlho vydrzi. a regulovat sa da tlakom.

0 0
        • Martyss  

Reagoval jsem na tyhle vidle…RS judy TT, Manitou SIX a Suntour XCP 75 LO

0 0
    •  

tak z toho co uvadis je to jasna volba, ostatni nema tlumeni vubec a nebo az moc (šuntour)

0 0
    • TinkTink  

Kdyz vyladis utlum, aby fungovala tak jak chces, tak se Ti odvdeci nesmrtelnosti :)…je to teda vidle jeste ze stary skoly Marzocchi vcetne nesroubovanych zatek, takze kazdy ladeni je trosku na dyl, ale je z tehle nabizenych skutecne #1…

0 0
    •  

Zdravíme pozemšťany!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.