• lava

Zdarec. Podle mě je tohle jednoznačně nejlepší vidlice za pět tisíc. Co vy na to přátelé?

0 0
    • JMT  

priteli, ja s tim souhlasim !

0 0
    • TinkTink  

Kterej model presne? Jestli to neni pruzina, tak prudce nesouhlasim. :)

0 0
    • R.1  

Mal by som maly dotaz, nie je mi to jasne, ma EXR uz open bath system alebo nie?

0 0
      • mar_tin1  

exr race: One side: Coil and standard piston rod, One side: Air and non adjustable piston rod exr: One side: Open Bath SSV System w/Air, One side: Long Coil exr pro: Dual Open Bath SSV System

inak je to na http://www.marzocchi.com :-)

0 0
        • R.1  

Tak hladal som to tam, ale nuz, nemam taki dobri oko:) Pisal som im na customer info, nech sa snazia, talijani :)

0 0
          • mar_tin1  

products > nalavo OEM forks 2005… a tam uz to je… :-)

0 0
            • R.1  

ale z toho mi vychadza, ze v EXR olej maze tak ci tak obe nohy, nem? Pripadne sa tam naleje a hotovo. Odkedy sa zopsuli s tym Suntourom, tak nic nie je iste (vid MZ)

0 0
              • mar_tin1  

no podla mna tam je olej len v jednej nohe, mozno by sa mohol naliat aj do druhej, ak tam dali tesnenie :-). fakt neviem. a co nie je iste na mz? pruzina elastomer a hotovo. potom exr (exr/race/pro), potom mx series. ale by ma zaujimalo, aky je rozdiel napr. medzi mx oem a mx nie oem. okrem toho, ze oem sa asi robi v suntoure a nie oem v taliansku.

0 0
                • R.1  

No ved prave, chto to kedy videl, ze Makočči je pruzina elastomer, namaz si ma vazelinkou.:) naftaftie to neni-je pre mna.

0 0
                  • mar_tin1  

uz ani pre mna… :-)

0 0
                    • mar_tin1  

teraz mi to tu pripomenulo tu super reklamu n abillu dnes, co bezi v telke :-(

0 0
                      • R.1  

tak to neviem uplne, ze jaku:)

0 0
                        • mar_tin1  

tak to bud rad… griluju tam nejake maso a potom chlapik s flakom masa v kliestoch povie „billa dnes, to najlepsie PRE MNA“ a potom jeho syn „AJ PRE MNA“. je to ozaj fasa… blueeeahh…

0 0
                          • R.1  

Aj pre mna je billa ta najdrahsia :) – az fakt ako posledna moznost.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.