• SID

jaky mam zvolit vyplet pro 32 dratu popripade mi poslete odkazy na nejake fotky je vice moznosti???

0 0
    • JFB  

na predni? na zadni? radialni, 1× krizenej, 2× krizenej, 3× krizenej, kombibovanej…

0 0
    • enjoy  

uz jsem ti chtel poradit jaky mas zvolit vyplet kdyz mas v kole 32 der a ty se pak zetas takhle neurcite,ach jo:-)

0 0
      • pos3k  

:-)

0 0
        • SID  

jaky zvolit vyplet pro rafek s 32 dirama predni i zadni nemusi byt stejne

0 0
          • pos3k  

// na predni? na zadni? radialni, 1× krizenej, 2× krizenej, 3× krizenej, kombibovanej… //
            tak si vyber, vyber mas velikej, teda pokud nebudes specifikovat co bys rad jezdil a jake mas predstavy

no a jelikoz o tom vis houby tak si dej 3× krizenej, draty 21,82 a bez spat

0 0
            • SID  

no jelikoz jsem v praci tak jeste spat dlouho nepujdu jinak so predstavuju XC vyplet pro 85KG pricemz pouziju naboje LX a rafky remerx dragon(shit) a nejaky DTcka jinak mas pravdu vym o tom prd a proto se vas ptam

0 0
              • pos3k  

ja mam osobne 2× krizenej draty 2,0 Jezdim XC, zadne prasarny,rok jezdene bez nutnosti centrovani cca 1600 km prevazne v terenu (info viz bikes), mam 74–78 kg. Pristi vyplet bude klasika 3×, draty 2,1,8,2. Rafky uvidim zatim jsem spokojen s tema co mam, mozna budu do lepsich, uvidime casem a financema… zdar bajk

0 0
    • JMT  

no, bejt tebou tak to asi vypletu kvalitne, no a nebo blbe… asi tak blbe, jak je blbej tenle thread…

0 0
      • SID  

oo jak inteligentni odpoved a co kdybys mi spis rekl neco chtryho pro zmenu???

0 0
        • enjoy  

jj,uz by to chtelo nejakou zmenu.co treba sokova terapie?

0 0
        • JMT  

chytryho ? vyplet to normalne, vse ostatni se vic sere…

0 0
    • JFB  

ja jezdim stredni:-) XC, pouzivam 2× krizeny vyplety, predni draty 1,8 a zadni 2,0. jo, mam tak 75 g…

0 0
    • vlk  

Mě vydrží jen tento http://www.bike-forum.cz/forum/bikes.php?…

0 0
      • SID  

co to je zac?

0 0
        • MARIN  

zbytečnost :)

jinak ja mam vepredu MAVIC 517, 2×krizeny DT rev.2/1,5 a XTR a vzadu MAVIC 517, 3×krizeny DT Comp.2/1,8 a XTR

0 0
          • SID  

dekujuuu a jakou ma vyhodu radialni vyplet?

0 0
            • Daf  

Tuhost, hmotnost. Na skladana kola bych ho nedaval. Vetsinou na nej nejsou delane naby.

0 0
        • vlk  

Po domácky dělané.Firma co mi ty kola dřív dělala už neexistuje.

0 0
      • Vrci  

neni to trochu gumový

0 0
    • MartinXC  

Pokud máš vepředu kotouč, pak nejlépe 3× křížený. Dozadu je 3× křížený docela pohodlný, ale ne nezbytný. Dráty DT 2–1.8–2 jsou držáky. Takový výplet nechávám srovnat pro forma 1× ročně.

0 0
    • JJ  

treba takhle http://www.bike-forum.cz/…11102658.jpg ale to je pro 36, pro 32 je prostredni drat radialne

0 0
      • vlk  

taky jsi tam moh dát fotku z druhé strany-ne od kotouče-abychom viděli kam který drát patří.To sis dělal sám nebo je to kupovaný.Jaké jsou vlastnosti tohoto výpletu.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.