• Alibaba

Panstvo a damstvo, začal mi zvonit výplet na mém letitém oři a chci ho zkusit dotáhnout. Léta jsem výplet svěřoval „svému“ odborníkovi, jelikož je těch závitů na mne moc, ale teď na stará kolena se do toho chci pustit sám. Křížem ? Po směru hodinových ručiček ? Jako klíště ? …? Děkuji za doporučení.

0 0
      • Alibaba  

šmarjá, já jsem věděl, proč to nechávám jinému…:O Cizo­jazyčně sic neumím, ale jestli má podprůměrná logika nemlží, tak se to tedy dotahuje stejně jako se nasazuje výplet v krocích 1.2.3.4.: 1.červené jedna strana – 2.žluté druhá – 3.modré opět na první straně – 4.světle modré na druhé to vše v postupném pořadí „kolem dokola“ ;) ?

0 0
        • kovar  

jsem to ještě nečetl:-) Kola vyplétám tak, že mi za model stojí už vypletené kolo a první tam nacpu špice co jim hlavičky pak trčí ven, aby se pak nemusely různě protahovat a proplétat druhou stranou, i když to jde taky. A centruje se to na výšku a do boku zcela logicky, není na tom nic složitého.

0 0
    • kovar  

jo pokud chceš jen dotáhnout, tak dotáhni všechny stejně, ale stejně se to trochu rozhodí, a centrování neutečeš.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz