• HLAVA

prosim o radu rad bych si přepletl kolo.Ale delat to budu poprve tak se cci zeptat jestli se mam něcim řidit proste nejakou radu jak to delate vy diky moc jo a je to předni kolo

0 0
    • enjoy  

ja to delam takhle.prijdu do bikeshopu a reknu.dobry den,chtel bych vyplest kolo,tady mate rafek a nabu,dekuju pekne.. jestli to dokazes podle rad na netu(pokud se nad tebou nekdo slituje a bude mit tu trpelivost) tak vsechna cest.

0 0
      • Bulda  

se slituju: prostrcim 1. drat dirou v nabe, prostrcim 1. nipl dirou v rafku, zasroubuju, prostrcim 2. drat dirou v nabe, prostrcim 2. nipl dirou v rafku, zasroubuju,pros­trcim 3. drat dirou v nabe, prostrcim 3. nipl dirou v rafku, zasroubuju,pros­trcim 4. drat dirou v nabe, prostrcim 4. nipl dirou v rafku, zasroubuju,pros­trcim 5. drat dirou v nabe, prostrcim 5. nipl dirou v rafku, zasroubuju...­....... prostrcim posledni drat dirou v nabe, prostrcim posledni nipl dirou v rafku, zasroubuju, dotahnu, vycentruju, jedu :)))

0 0
        • enjoy  

jedes tak za roh maximalne:-))

0 0
          • Bulda  

jo, cil na sudetech a podobnejch bejva tak trochu za roh :))

0 0
        • Bulda  

jestli nejsi blbej a dochazi ti, ze kdyz utahujes/povolujes drat, tak se rafek stehuje za nim/od nej a kdyz dva proti sobe tak k nabe/od ni, tak ti staci jedno uz vypleteny kolo a trocha trpelivosti, sroubovak (nejlip hodinarskej s operkou na dlan), centrklic, kolo s rafkovejma brzdama (bocni hazivost) a gumicka (vejskova hazivost), ja se to tak taky naucil a uz prvni kolo bylo v poho, jestli to nedokazes, tak doporucuju radu kolegy prede mnou

0 0
    • rb  

Ja to dělam podobně,akorat řikam čau a dělej prosim,zitra to potřebuju.....

0 0
      • wbiker  

Podobnej návod byl v některém čísle Vela, akorát česky a s fotkama. Myslím, že to podle toho jde docela dobře.

0 0
    • hanjin  

ja se chci ted pokusit o to same, ale vubec nevim, jak dlouhe potrebuju draty, prej na to existuje vzorecek, ale nikdo mi ho nedovede rict. Neznate ho nekdo?

0 0
    • hanjin  

diky moc, tohle presne ono, nic lepsiho jsem si nemohl prat, nekdy dam vedet jak to dopadlo

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.