• Tominec

Prosím o pomoc: po 600 km se mi na novém kole z ničeho nic začala protáčet sedlovka, ale jen do stran, vůbec nezajíždí níže. Měl sem ji namazanou, tak jsem ji odmastil, zkontroloval objímku i rámovou trubku-v pořádku ale nic se nezměnilo. Čím to může být a jak by se dalo naložit??? Díky Jinak ve starších příspěvcích sem našel rady jako podložení staniolem, smirkem, změnit šroub…ale všechno to je na zajíždějící sedlovku.

0 0
    • Luka  

Ja mam karbonovou sedlovku a tim, ze byla dost silne upnuta se na tom jednom kousku uplne ohladila a je tam videt trochu zplosteni, taky se protaci a taky zajizdi. Co pomohlo je uriznuta plechovka omotana kolem ni v ramu a pevne utahnout… Zatim to testuju, ale vypada to OK…

0 0
    • R.1  

Jiste je to sedlofka? Netoci se to v miste,jak je zamek pod sedlem vlepen (vlisovan) do sedlofky? To se nekdy uvolni (mne se to uz stalo).

0 0
      • Daf  

Me taky…

0 0
      • grafik  

me taky. A troufl bych si rict, ze vic jak 700 km sem s ni nenajel…

0 0
      • Tominec  

Otáčí se celá sedlovka i se sedlem, zámek drží. A vyhlazenou drážku nebo zploštění taky nemá.

0 0
        • Daf  

Porid si objimku na imbus treba Amoeba. Stoji par kacek a jde to s mi utahnout vic nez upinakem. Bracha takhle vyresil zajizdeni sedlovky na Authoru.

0 0
          • jihra  

A alespoň ti neukradnou sedlo i se sedlovkou. Zloděj rychloupínák povolí jedna-dvě, ale imbusy sebou asi vozit nebude.

0 0
          • Tominec  

No právě ještě k tomu upínáku: Jestli tou příčinou nemůže být vychozená „dorazová guma“ mezi kličkou a přírubou upínáku??? Páč sem to utahoval na fest a v gumě vznikly 2 celkem hluboký drážky.

0 0
            • Daf  

Tezko rict. Teoreticky by to ale vadit nemelo.

0 0
          • Tominec  

Díky za tipy, zkusím teda tu imbusovku.

0 0
      • jirka802  

Zdravím, mám přesně tenhle problém , jejnže nevím jak to vyřešit.Setkal se s tím někdo ještě ?

0 0
    • peeet  

Podle me to dela ta objimka, mam taky Spyder ram,(objimka plast) a stejnej problem…pujdu do imbusu.

0 0
    • MARIN  

vyhodit rychloupinak a poridit objimku s imbusem

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.