zavod Pres tri vrchy Vysociny,Horni Cerekev

20 nepřečtených
  • zaxxx

    Co rikate na tento maraton?Kdo jste to jel a jake zazitky,zkusenosti? Je to dobra volba pro zacinajici bikery a jejich prvni maraton? A nebo este beru v uvahu maraton Manitou Zelezne hory! co je zajimavejsi,lepsi? v obojich radsi kratsi trat… Diky moc za odpovedi…

    0 0
    • Meesha  

      Byl to muj prvni maraton… Klasika… Den predtim sem nic nejed resp. jen nejakej banan aby mi pak nebylo spatne, sebou jeden 0,5l bidon (ten byl vypitej pomalu uz po sjezdu ze silnice). Nechapu jak, ale dojel sem do cile (este na relativne dobrym miste) a byl sem uplne nejvic nasracky!

      Loni byla trochu zmenena trat – ubylo silnice a pribyl brod (takovej dost baheni). Jinak je to hezka trat a neni moc narocna. Je tam jeden vyslap.

      0 0
    • juli  

      Docela to jde. Frej to vymyslel docela inteligentne, jak dlouhou, tak kratkou. Protoze to mam kousek, tak se tam ukazu i mimo maraton. Nemam ovsem dobre vzpominky. Z predlonska mam v navikularce sroub. Navzdycky.

      0 0
    • pavelr  

      Jel jsem 3× Přes 3 (4) vrchy dlouhou tra?, hezkej maratonek v krásným prostředí, závodníků tak akorát. Pokaždý to přepálím, na Mešnici dostanu křeče a zbytek si protrpím. Ale votom to je. Krátká tra? je pohodová, má jen jedno pořádný stoupání, kde se stejně většinou tlačí. Doporučuji.

      0 0
    • McBlacky  

      Železný hory bych jako první maraton nedoporučil. Jel jsem teda jen dlouhou ale je to docela masakr.

      0 0
    • Dinoxus  

      Ty tři vrchy jsem jel minulej rok a hezkej maraton. Jen se mi v jednom sjezdu nepodařilo zaregistrovat odbočku a tak jsem si dal jeden kopec navíc. A ten bahení brod tam taky bejt nemusel. Ale jinak fakt pěknej maraton.

      0 0
    • pegal  

      Tri vrchy znam jak svy boty(mozna vic). Projizdim si ji kazdej druhej den, takze vim kdyz nekdo s cesty odhodi kaminek, zjistim ze neco neni v poradku. :) A ten brod.. vzdyt je to jen takovej potucek. Je to trat podle meho gusta (prudke kratke vyjezdy, dlouhe mirnejsi sjezdy). Takze 16. cervence… Pojedu nabednu (ostatne jako kazdej zavod, ale jeste se mi to nikdy nepodarilo :) :(

      POZOR!!! Pocet ucastniku je omezen 1000 !!! Tak aby jste se stihli prihlasit..

      0 0
      • Dinoxus  

        No brod je sice malej potůček, ale po tom co přede mnou projelo tak 30 bikerů tak to už s brodem moc společnýho nemělo a byla to spíš taková bahení vana. Ale dalo se to přežít, jen ty tretry nevypaly moc dobře. Ale jinak hezký a letos pojedu zase.Snad už nezabloudím a to umístění bude trošku lepší. Těch 1000 účastníků se moc nebojím, když loni startovalo asi 500 na obbě trati.

        0 0
        • pegal  

          Ja bych se docela bal, uz ted jich prihlaseno pres 200 a to se jede az za mesic a pul…

          0 0
        • Meesha  

          letos je to i soucast Velo serie. Ale 1000 lidi si myslim, ze fakt neprijede – na takovej napor to tam neni prizpusobeny!

          0 0
          • pegal  

            Urcite prijede. Prave proto to omezli na 1000 ucastniku, protoze pepa freju nema zjistenou propustnost trati..

            0 0
            • Dinoxus  

              No dobře přesvědčili jste mě, na tu Velo serii jsem zapomněl. Příští týden se jdu přihlásit. Akorát si těch tisíc lidí tam nějak nedokážu představit. Pokud se pojede třeba ten brod tak to bude zajímavý.

              0 0
              • Meesha  

                Copak brdo, ale treba to slapani k vysilaci atd. Jinak singletracku tam moc neni, takze by to bylo v relativne v pohode. Je sice fakt, ze v cervenci moc zavodu neni, ale 1000 lidi mi prijde prehnany. Budejice sou v serii taky a loni jelo 600 lidi…

                0 0
    • Zorn  

      Loni jsem jel dlouhou na Trech vrsich. Byl jsem naprosto spokojenej s trati i se zajistenim od poradatelu. Jen jidlo v cili bylo slabsi. Tech 1000 lidi si moc neumim predstavit, kvuli tomu mozna letos vynecham. Ale kazdopadne doporucuji, zvladne to kazdy, neni to prilis narocny. A na ten bahnak mi nesahejte, tam jsem se dockal jedinyho aplausu od divaku za celej zavod :)

      0 0
      • saly  

        Horem dolem meli taky napsany ze omezujou na 500 na kazdy trati a na 50ce jich jelo cca 250 a na 90ce 60…

        0 0
        • pegal  

          Tech 250 se mi nejak nezda, kdyz jich do cile dojelo 160… Nebo ze by jich tolik vypadlo? …

          0 0
          • saly  

            no, nevim jak to bylo, ale videl jsem na jednom kole cislo 266, tal jsem usuzoval ze asi jich tam bylo tolik…

            0 0
            • pegal  

              Pac ta kratsi trat se cislovala od cisla 100.

              …a vubec ti nebylo divny ze ty co jeli kratkou vubec nemaji cisla 1–100…:)

              0 0
              • saly  

                jo jasne, dyt ja jsem pitomec!

                .. no ale to anvic jeste vic pridava na pravde myho prispevku, ze nemusi byt omezeni dany provozovatelem naplneno. Tady bylo omezeni na max. 500 lidi.

                sorry

                0 0
    •  

      Jen počkej, Zající!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.