• morlo

na 3web.dkm.cz/mor­lo/img/razeni­.jpg fotka polohy razeni a brzd. pak na mych riditkach, razeni je SRAM X.7 packovy, brzdy mam prohozeny s razenim oproti zvyklostem, takhle se mi mnohem lip brzdi jednim-dvema prstama, bohuzel uz hur se mi radi, potreboval bych to jeste posunout k sobe, ale brzd. paky uz vic nejdou, razeni musi bejt takhle blbe natoceny kvuli tvaru radiciho mechanismu a sklonu pak… mozna, ze to zase vratim do puvodni polohy, ale prece jen, jak to mate reseny vy?

0 0
    • morlo  

kvuli tomu jeste zvazuju otocny razeni X.0, ale prece jen skoro 15 let jezdim na packovym, tak nevim, jestli bych si zvyknul a neznam pripadny nevyhody…

0 0
      • blue.sun  

Na otočné si zvykneš během dvou, tří výjezdů… nevýhodu to snad ani nemá, já teda o ničem nevím:)

0 0
    • pitelboy  

a nevadej radici packy prstum ?? podle me se ti ruka na ten grip nemuze vejit.. ja mam xt packy a mam je strceny pres 4cm od gripu, aby se mi tam vesla ruka. gripy mam neskracovany..

0 0
      • morlo  

ruka se mi tam vejde v pohode, akorat musim sahat palcem pri razeni dost vysoko a pak jeste z ty vysoky polohy pouzivat silu proti peru prehazky a presmyku, kdyby horni packa radila dolu, tak je to ok, ale takhle je to trochu krkolomny… brzdy mam co nejdal od ruky, takhle mi to vyhovuje, akorat kdybych prehodil packy za ne (za brzdovy paky), tak uz je to asi zase daleko pro palec… nicmene to zkusim…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.