Co si myslíte o oblečení s teflonem ?

15 nepřečtených
  • milo76

    Můj kolega v práci, pořád básní o hadrech s teflonem, že nepromoknou, super hřejou atd. Já si myslím, že teflon je leda na pánve !

    0 0
    • pos3k  

      ty pracujes?

      0 0
    • Petrant  

      Myslím že nehřejou a nejsou ani nepromokavé. Jen na nich méně ulpívá špína a částečně odpuzují vodu. To jsi musel asi špatně slyšet. :-)

      0 0
    • vlk  

      jo otec si koupil kalhoty a bundu od swix-poteflonované-každé vlákno zvláš? a je fakt skvělá, větrá a nepromokne, ale ta cena 7 tis je pro mě nepřijatelná.

      0 0
      • kolodej  

        Já jsem jsi objednal bundu ze 3M Propore www.czbmi.cz/obleceni.htm jsem jen samou chválu, zdá se mi taky nejlepší poměr cena/výkon. Prý funfuje lépe než Goretex.

        0 0
        • fireman01  

          Zdar no nevím, ta prodyšnost 10000 nic moc zkus se mrknout na stranky hannah czech a tam si najdi bundu z membránou climatic active 2L vodní sloupec je 16000 a prodyšnost 22000 což je super sám ji používám tak vím o čem mluvím, navíc takovéhle vecičky prodávám v jednom nejmenovaném outdoor obchodě a jestli něco z goratexu tak jedině goretex pac-lite je skladnější nebo víš co hodím tu odkaz http://www.hannah.cz/…etSection.do?…

          0 0
          • vlk  

            zrovna s hannah bundami mám ty nejhorší zkušenosti.Už ale nevím konkrétně s kterými.Sem se na tuto značku vykašlal.To je fakt děs.-na kolo většinou nepoužitelné.Na těch stránkách jsem nikde data o prodyšnosti apod nenašel.

            0 0
            • Volf  

              Mám podobnou zkušenost. Jinak se možná mýlím nebo žiju v omylu, ale nějak mám dojem, že pokud ta daná věc není přímo na kolo / střih, kombinace materiálů / tak je spíše na obtíž. Osobně si třeba neumím představit jet na kole v Goretexový bundě, protože moc nevěřím na odvod vlhkosti a zároveň nepromokavost. A pak jde o to, jestli není lepší koupit za pár kaček pláštěnku, protože suchej člověk moc nebude tak ani tak. No a ještě pokud tě chytne déš?, tak ti promoknou nohy, hlava a stejně mrzneš.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.