dres..je alespon trošku kvalitní??

15 nepřečtených
  • moby390

    http://aukro.cz/…ena_990.html

      

    co si o tom myslite??

    0 0
    • Dalas  

      kurňa hoši:) zkuste se naučit dávat odkazy bud takto http://aukro.cz/…ena_990.html nebo takto  

      Jinak ten dres kvalita nejspíš žádná, ale lepší než drátem do oka, nebo jezdit nahatý :o)

      0 0
    • Vilém  

      Tu puvodni cenu bych rad videl:) Silne mi pripomina dresy co byly v ruznych akcich v Lidlu asi po 150–200,– Kc. Za stovku si myslim, ze to jde.

      0 0
    • Kubiczech  

      Stejné vlákno tu už bylo před cca. měsícem, tak zkus pohledat v historii. Za dres dáš 200 Kč i s dopravou a to už je podle mě lepší jít do Lidlu, Penny nebo někam a dres si za ty samé peníze osahat, zkusit a rozhodnout se si připlatit za něco lepšího. (:

      0 0
    • M_ishak  

      Tu >>

      0 0
    • juli  

      Mně ho kdosi v dobré víře daroval k narozenínám i s ponožkama. Ze slušnosti jsem si ho vzal jednou na kolo. Víckrát už ne. Kdyby se aspoň dal použít na čištění. Klidně zdarma věnuji. Velikost M.

      0 0
    • Roxyman  

      Ahoj všem, no mám doma 3 ks, když si koupíte 3 ks, tak neplatíte poštu (100,–) :-) Takže mě přišlo než dávat 200,– za 1 ks, když dám 300,– budu mít 3 ks. Kvalita mě docela překvapila, jako žádný zárak to není. Ale neřekl bych, že je nepříjemný na těle. Respektive tahám ho do marastu, když je hodně bláta…jako dres za kilo, není co řešit… Problém je spíš v tom, že už ho má i dost lidí a docela často ho na někom vidím. Ale jinak mě přijde dobrej.. nemůžu si na něj stěžovat…retro krapet je, ale má i reflexní prvky… Jo a ještě k dodání, pokud si ho objednáte na tom AUKRU, tak do 2 dnů ho máte doma na dobírku přes PPL ;-)

      0 0
      • Mr.Duck  

        Mno ta původní cena litr je ve skutečnosti kilo v Penny, resp. tam sem ho v benešově koupil cca před tejdnem. Co do kvality, nemám moc srovnání, občas jsem jezdil jeden dres co měl kámoš na chatě jako náhradní, asi za talíř a nijak závratnej rozdíl v tom nevidim.

        Co do designu, ladí mě k tretrám, helmě atd, tak si nestěžuju, jenom je to nezvyk nemít na sobě loga punkovejch kapel, ale takovej dres sem eště neviděl, potisky se na dres asi nedělaj co? :)

        Ale jinak za 100–200 podle mě určitě dobrá koupě, i kdyby se to po 1000km rozervalo, ale doufám že ne :)

        Konec konců, přítulkyně, kámoška a eště brácha ho chtěli, musí se na tom aukru registrovat nebo jak to funguje, asi je pořídim, a možná eště sobě náhradní :)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.