• malamala

    Možná je to trošku bizardní příspěvěk, ale kdo se nezeptá, nic se nedozví.

    Přátelé, vy kteří jezdíte v různých hobby závodních týmech, nemáte k dispozici nějaký pěkný dres XL, který bych si samozřejmě koupil. Moji zadavatel práce tady v Alpách chtějí abych měl pro letošní sezónu nějaký dres, odlišujících se od ostatních a protože jsou to češi, může být na nich jenom česká reklama. Doposud jsem měl dresy bez jakýchkoli nápisů. Původní varianta byla, že si tady nechám udělat dres s svými partnery a logem, ale firma které jsem zaslal podklady se již neozvala. A protože jsem v čechách jen do pátku 10.6., tak jsme zvolili variantu, že si mohu pořídit dres nějakých hobíků a výběr nechají na mne.

    Máte-li tedy někdo v týmu kvalitní hezké dresy velikosti XL, které nejsou v červené barvě /některé krávy na loukách jsou na ní lehce alergické/, tak mi prosím napište do emailu. A protože jezdím jen pro české klienty a firmy, budete mít docela slušnou reklamu v oblasti Pinzgau. Dres by měl něco vydržet, protože na kole jsem skoro každý den, potřebuji jen dlouhý zip a pokud možno 1 kapsičku na zip. Cena cca 1.500 – 1.800,–Kč.

    Díky

    0 0
    • Smazaný účet  

      Ahoj, napiš Silnému rád dres dodá.

      http://www.silny-team.cz/diskuze.html…

      0 0
    • capis  

      Krávy jsou alergické na červenou?? Prozradím ti, že veškerý skot je barvoslepý. To vyvrací i mýty typu jde jako býk na červenou. Ale to jen tak pro zajímavost. Máš asi hezkou práci, kterou ti závidím.

      0 0
      • malamala  

        To je pro mne velmi užitečná informace, já opravdu žil v přesvědčení, že červená je dráždí. Tady totiž nikdo ani červené dresy v kopcích nemá. Jsem opět o něco chytřejší ;). Jinak se obávám, že by tě to brzy přestalo bavit dělat domestika.

        0 0
      • pelhrimov  

        To, že je nějaký živočich barvoslepý, ještě neznamená, že je slepý. Jsi si jistý, že skot nerozlišuje některé odstíny v určité části spektra?

        0 0
      • Ruprt2  

        nojo, a včely nemůžou létat.

        Není důležité jestli jsou nebo nejsou barvoslepí.

        Mnohem podstatnější je, jestli je červená dráždí nebo ne.

        0 0
    • PjSky  

      cau, jestli chces jejich vlastni dres tak neni problem, znam firmu co se mi na tohle tema ozvala a ma skvele jednani. Alespon tehdy.

      meli ze vsech firem co sem nasel nejlepsi nabidku materialu (Carbox, Coolmac, Micro) a bohaty vyber vlozek… dres all in vysel na 2+2 tis. (kratky dres, kalhoty s laclem).

      Jaromír Doležal

      mobil: +420 724 281 450

      tel./fax: +420 547 250 204

      e-mail: dolezal@dres.cz

      www.dres.cz

      www.contact-brno.cz

      www.freza.cz

      Contact P&P s.r.o.

      Bratislavská 48/50

      602 00, Brno

      bohuzel v nasi firme si clovek nesmi obliknout dres s logem firmy dokud design dresu neschvali cely kolecko ospalych starych dedku z managementu a marketingu, takze jsem si sel koupit dres na internet a vykaslal se na promoting znacky…

      suchari.

      Kdyby mel nekdo zkusenost s Dres.cz , nedejte se pobizet a poradte tu..

      0 0
    • McBlacky  

      zkusil jsem tě na ICQ, email na tebe nějak nemůžu najít. Kdyžtak napiš na můj. Měl bych pro tebe něco. Tak za půlku ceny co píšeš. Funglovka, XLko.

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce