• Mach2005

    Zdravicko, chtel bych se zeptat jestli nema nekdo z vas zkusenost s timto kolem. A co si aspon myslite o te vybave. Chtel sem puvodne meridu matts sport 300-d. Ktery kolo je lepsi. Diky moc za odpovedi Odkaz na toho rocka je treba: http://www.smichoffbike.cz/shop.php?…

    0 0
    • pegal  

      Barva je docela dobra…

      0 0
    • BiSon  

      no nevim, ale davat na kolo za 15 disky… Nebylo by lepsi tam koupit Vcka a treba lepsi vidlici? Jako jezdit to bude, ale myslim ze za tu cenu se da koupit i lip.

      0 0
    • kolodej  

      Jestli bys dal o 2500 víc, určitě bych vzal Olpran Fighter Disc http://kupkolo.cz/…uct_info.php?… Já jsem nad tím Thunderem taky uvažoval, ale potom mě tohle nadchlo a neudělal jsem chybu. Má o trídu lepší výbavu a hlavně kvalitní hydry Tektro Auriga www.cyclingreviews.com/…o_auriga.php (za tyhle prachy nevídané)! Napiš, jak se ti líbí, já jsem z něj nadšenej.

      0 0
      • Mach2005  

        Jojo vybavu ma ten olpran slusnou, ale vypada nak tak divne, rekl bych ze porad stejne „olpranovsky“ jak pred par rokama.

        0 0
        • kolodej  

          Nevím jak vypadal Olpran před pár rokama…Vypadá ve skutečnosti skvěle a hlavně skvěle jezdí a chová se v terénu. Brzdy se zajely po prvních tak 200 km a jsou skvělý. Pokud se podíváš na komponenty, tak mi přijde, že vyloženě ošizený není nic. Jestli ty jsi nekoukal na jejich hypermarketový kola:-) Olpran má totiž dvě samostatné divize, hypermarkety a maloobchody. Sice myslím, že ty hypermarkety docela značku poškodily, ale Fighter je za ty prachy kvělej. Doporučuju. Je jsem na něj docela dlouho čekal:-/

          0 0
          • Mach2005  

            Asi jo, myslim, ze sem se nechal hodne ovlivnit tema hypermarketovejma kolama. Kazdopadne nejdriv musim vsechny ty bicykly okouknout v ksefte a pak se nako rozumne rozhodnout! :-P Tak diky za nazor

            0 0
            • kolodej  

              Pokud ti nevoní Oplran, mrkni na Kellys Salamander 2005. Recenze v Cykloservisu OK, vypadá slušně. Jen má zase za ty samý prachy o stupeň nižší výbavu než Fighter. Hydry má taky (Diatech Anchor), vidle je stejná.

              0 0
    • gobike  

      Mě se to libíííí, za tu cenu. Akorát bych tam dal jiný řazení, lepší vidlu a brzdu do předu. Ale jinak supééér. ne? :-)

      0 0
      • kolodej  

        To by ale už zase bylo o jiný ceně…Proč jinou přední brzdu? Brzdí to jako bejk, skvělej nástup i dávkování. Proti Deore řazení taky nic nemám, XT přehazka na tom funguje naprosto bezvadně a rychle.Vidle je samozřejmě nižší třídy, ale u týhle cenový kategorie mi ukaž někde jinou. Já počítám s tím, že až mi odejde, koupím jinou a trochu lepší. Zatím ale funguje jak má. Prostě a? je Olpran jaká chce značka, tenhle bajk se jim letos proklatě povedl a jí jsem rád, že jsem na něj kápnul.

        0 0
    • Martyss  

      Zapomeň na disky a kup si vidli, která se dá nastavit…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.