• SIROKY_ZABER

zdravim vas vsetkych…chcel by som sa opytat ci nema niekto skusenosti s bikami od rock machine…totizto dostal som ponuku na novy rm adrenaline…urceny prevazne na freeride…a kedze uplne neverim ceskym znackam prosim o vase pripomienky…a samozrejme neodcenitelne skusenosti…urcite by som na nom zmenil osadenie a vidlu…zaujimal by ma skor nazor na ram…potrebujem totiz bike nielen na freeride ale aj na vyslap.......DE­KUJI…

0 0
    • kesu  

celej bike bych nekupoval ani nahodou,za penize co stoji RM5000 se da koupit kona coiler ktera ja udco lepsi ale pokud chces levnej FS ram tak bych bejt tebou zvazil RM4000ktera se da sehnat bez tlumice za neco malo pres 4litry..

0 0
    • wlk  

tak s adrenalinem zrovna zkušenost nemám, ale fanda do rockáčů rozhodně jsem, druhým rokem mám tsunámko a nemám, co bych rámu vytkl, design maj super a neznám osobně nikoho, kdo by měl s rockáčama problém, můžu jenom doporučit.

0 0
      • SIROKY_ZABER  

ja sa pytam len preto leb vseobecne na slovensku panuje presvedcenie ze ramy od rm maju tendenciu praskat pri vacsom zatazeni…a co sa tyka to rm…odradil ma aj minulorocny test www.mtbs.cz/…t050829.html …je to taky hybrid…ani na fr..ani na xc…ja potrebujem univerzal…s tym canyonem…to neni zly napad…problem by bol pre mna skor objednavat ho bez vyskusania(macka vo vreci)…a nasledne servisovanie…

0 0
    • vlk  

on už rock machine dávno není česká značka. Kdysi dávno byla, pak to byla anglická značka a teď je to americká značka.S fully u rm nemám zkušenosti, ale HT jsou naprosto skvělé, bezproblémové, neznám nikoho komu by HT RM praskl. Ht od RM jsou brány za jedny z nejlepším poměrem pevnost/váha.

0 0
    • VencaV1  

A tomu, co ti tady nakecaj cesi, duverujes? :)

0 0
    • fousek  

Hmm, se silnickou od Rock Machinu taky nemam problem, ale to si asi bvedet nechtel co?

0 0
    • Pablo  

RM – zkusenosti spatny, ale zatim jen s komunikaci, ne s ramama :) Chci jeden koupit (nejspis Explosion), napsal jsem jim, jestli mi muzou dat foto nebo odkaz nebo foto na ramy v lepsi kvalite (zajima me reseni zadni stavby abych se rozhodl mezi 2ma) a jestli je nejaky vyber barev, nebo co model to dana barva. Je to tyden a nic, asi je nejaky zakaznik jednoho ramu za 5k nevytrhne.. :(

0 0
      • Pablo  

„foto nebo odkaz nebo foto“ – ted to vypada, ze jsem toho po nich chtel moc, ale dopis jsem si na rozdil od prispevku pred odeslanim precetl :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.