• Želwmaister

vetsinou vidim lidi s kotoucema, ale nekolik lidi vozi i vecka. jakej to ma rozdil?(mozna davkovani sily atd.)

0 0
    • wroum  

lepsi davkovani je urcite. ale spis to bude v tom, ze vetsina FR vidli nema cepy na V, proste se nepocita s tim, ze by na tom nekdo mohl vozit V, takze musis mit kotouc. no a kdyz uz ho mas vepredu, tak ho das i dozadu.

0 0
      • Radek Broz  

Treba ja jsem mel driv ram bez cepu nez vidlici bez cepu.

0 0
        • wroum  

jasne, ale kolik lidi dnes jezdi tak starou vidlici? je jen male procento rideru, kteri vozi stary vidle (Z3 treba) a maj vecka. dneska neni FR vidle s cepama na V u zadny znacky v nabidce. nebo bys muzel pouzit vidlici dost nevhodnou na FR. i to DURO je uz na kotouce a verze na V se blbe shani.

0 0
          • Radek Broz  

Ja se o tom vubec nehadam;-) Jen rikam, ze u me to bylo opacne, i kdyz to neni moc casty. Ted vecka fakt nenamontujes uz na nic.

0 0
            • wroum  

jojo, je fakt ze na KOLO vecka nedas a musis tam dat brzdy. :-)

0 0
              • fousac  

tim chces rict, ze muj krasnej archivni kousek neni KOLO??? GRRRRRR!!!! ;) i kdyz bych ty cepy na V klidne ozelel, to je fakt..

0 0
    • -b-n-x-  

Lepsi davkovani, nezavisle brzdi v jakemkoli prostredi, nemusi se moc centrovat rafek.

0 0
    • Tomcat  

Pokud se ptáš na funkční rozdíl V-brake vs kotouč tak ses asi probral právě z 5letého spánku.

0 0
      • malinkej.dablik  

neboj neni to tak kriticky ja uz zavodim na XC 15 let a pouzivam vecka a kdyz vyrazim obcas na FR tak uz to chce kotouc brzdi za kazdyho pocasi a nemusis centrovat tak casto je to super vec

0 0
    • micro  

Vecka sou mekky. Teda aspon ty smejdy. Ja jak mam ted kotouce s new deskama tak to brzdi jak neco. Na FR s veckama bych uz asi nejel. S kotoucema vis , ze zastavis, navic i za mokra a ve snehu..

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.