• Pitrz

Zdarec bajkeři, potřebuju zapletená kola a narazil jsem na Eleven B03 v-brake za 3400,– v tomhle shopu: http://www.trinnity.cz/DetailPage.asp?… Potřebuju poradit. Co si o nich myslíte????

0 0
    • MARIN  

Chtelo by to je videt nazivo. Takhle se tezko posuzuje treba spoj rafku, opracovani brzdne plochy, jake jsou niple a draty,kaliskovani rafku,…

0 0
      • Pitrz  

Zjiš?oval jsem co je to za firma. V česku prodává komponenty eleven svorada, je to italská značka. těžko říct jestli jsou dobré, lehké rozhodně nejsou :-)

0 0
        • MARIN  

Myslim ze kdyz vemez LX naby,Mavic 221 a DT Competition 2/1,8 s vahou ale i cenou budes rozhodne niz :)

0 0
        • Air  

jestli chces super tuhe kola, tak si kup zapletene… ale spis bych bral Pointy (vahove i cenove jsou super!) ale jestli chces lehke kola, tak si sloz sam (jak uz tady psali LX + Mavic + DT Swiss)

0 0
    • ravel  

WH-M535 na bikestore za 7.990 coz je trosku vic, ale budou Ti i vis sluset ;-)

P.

0 0
      • Aiax  

A nebo si koupi to, co mu radi Marin a usetri spoustu penez a bude mit mnohem lepsi kola s levnejsim servisem :)

0 0
        • ravel  

mas pravdu – ale image je image…

0 0
        • Pitrz  

Tak jsem se už rozhýbal a nechal jsem si vyplést kola. Ráfky mavic xc717, dráty dt a náby deore. Ráfky x221 se prý přestaly vyrábět a už se pouze doprodávají. Tak jsem zvědav jaké budou.

0 0
          • vili  

rozhodne bych si priplatil tech par penez na lx naby,myslim ze se to urco vyplati

0 0
            • Pitrz  

Nijak diametrální rozdíl mezi deorem a LX není. Ložiska pouzdra i těsnění jsou stejná. LX mají o pár gramů míň.

0 0
              • vili  

co sem cetl tak na lx sem krome pretahlejch konusu moc nadavani nevidel ale na deore(aji vlastni zkusenost )se toho nande dost,tak nevim…

0 0
                • Pitrz  

Uvidim, musel jsem se vlézt do rozpočtu, ráfky byly o něco dražší tak sem musel někde ušetřit. Nějaký pátek to vydrží a až se rozsypou tak je vyměním.

0 0
                  • MARIN  

no aspon tu zadni nabu bych vzal LX. Jeji orech urcite vydrzi vic jak Deore.

0 0
      • náčelník  

535 na bikestore poslední pár za 5.690,– !

0 0
    • TinkTink  

Na to jak jsou tezky jsou hodne drahy…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.