• cobra7

Prosím o pomoc.Jak ůžu povolit levou část čelisti přední v brake brzdy?Dlačí mi na ráfek a tedy neustále brzdím. Díky moc za pomoc!

0 0
    • Speederman  

Na boku té brzdy je imbus tak ho pošteluj.

0 0
      • fousek  

no imbus sem tam jeste nevidel, je to takovej malej cervik s krizovou hlavou, taky to muze bejt tim ze na levy strasne si prohodil takovy ty miskovy podlozky

0 0
        • Pá-dlista1  

Jeste malo jsi toho videl.

0 0
          • fousek  

souhlas, ale jelikoz mam Vcka XT tak sem predpokladal ze uz o moc vic lepsich Vcek neexistuje, jak je videt zase sem se mylil a jen tak mimo ktery Vcka maj imbusy na stelovani predpeti pruziny?

0 0
            • Spajky  

ty levne :o) jako mam ja

0 0
              • fousek  

To ste mi zase zbouraly jednu moji utkvelou predstavu ze levne veci jsou pospojovane sroubama s se slicem na plochej sroubovak, pak ty drazsi na krizovej sroubovak a ty nejdrazsi to maj na imbus

0 0
                • Spajky  

levne veci jsou nekdy vymakane, bohuzel to vetsinou osidi na kvalite materialu, ikdyz to se muze stat i u drahych veci.

0 0
        • cobra7  

Takže mám povolit ten černý šroubek na boku levé čelisti? A nebo mám dát míň podložek pod špalík?

0 0
          • Spajky  

Podlozek by melo byt stejne, povol nebo dotahni pruzinu, pripadne si prekontroluj kolo, zda ho mas spravne vycentrovane

0 0
          • Daf  

V tvem pripade budes sroubek utahovat.

0 0
            • Spajky  

levou pritahovat, pravou povolovat, nekde je stelovani jen na jedne…

0 0
    • Spajky  

a nebo jestli mas pruzinu venku, tak ji normalne ohni do vetsiho predpeti

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.