• LP

Cau lidi, na blackovi elite 04 (pruzina) pozoruju, ze se mi trochu zamastilo to modry kolecko dole na stelovani odskoku. Trochu me to znepokojilo, tak se chci zeptat, jestli to je normalni, nebo jestli mam dat vidli do servisu aby zkontrolovali jestli netece. Pripadne dik za radu.LP

0 0
    • Honzas  

mne totez delal skareb, modre kolecko stelovani tlumeni bylo jakoby orosene od oleje. bylo to vyreseno v ramci zaruky.

0 0
      • LP  

Takze to teklo? ok, zatim to je taky v zaruce, tak to tam dam taky.dik.LP

0 0
      • náčelník  

Taky mi to na začátku udělal Skareb, ale podle mého to bylo způsobeno nedotažením pístnice ve vnější noze. Po první rozborce to zmizelo.

0 0
    • vojta  

Vcera jsem neco podobmeho zpozoroval na Blackovi Air 05, ale v ponekud vetsi mire. Po vyjizdce jsem zkoumal, odkud se mi na prave tretre vzaly fleky od oleje … Mam strasnou radost, krasne pocasi a vidle poputuje na reklamacku. Asi budu muset vytahnout „stare“ HT (nejak jsem ho nestihl prodat) – nesedel jsem na nem, co jsem koupil fulla …

0 0
    • Tomcat  

Tak zamastěné nebo to teče?

Pokud je to zamaštění je to v pohodě větší průsak olej e je nepřípustný.

ebo jestli mam dat vidli do servisu aby zkontrolovali jestli netece… No pokud máte problémy se zrakem tak si jo.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.