levná kola - článek Fincentrum.cz

20 nepřečtených
  • honz@

    http://fincentrum.idnes.cz/fi_osobni.asp?…

    Konečně něco, ještě by to měli občas napsat i do těch bulárních novin a časopisů.

    0 0
    • enjoy  

      hm,dobry.ikdyz treba letmo-kvalitni vidlice na kole od 15ti tisic atd.ja bych mozna i souhlasil,kazdej neni tak narocnej.ale ze treba na b-f radi poradi.. no nevim:-))

      0 0
    • Radek Broz  

      Jestli se chcete fakt pobavit, prectete si tu diskuzi pod tim :D

      0 0
      • Otaku  

        ukazka: „mám horské kolo za 1599Kč kupované po vystání poctivé fronty, když se otevíral nový Carefour. Po běžném dotažení šroubů a seřízení, které zvládne každý venkovský 10letý kluk s ním nejsou absolutně žádné problémy – jezdím po lesních stezkách cca 200km měsíčně již 4. rok, a to mám 105kg. Jezdím s lidmi co mají kola jeden za 20k a druhý za 70k. Že by v tom byl propastný rozdíl se vůbec nedá říci, všechna kola jsou srovnatelná. Na bludy typu nejsem tak bohatý abych kupoval levné věci nevěřím, je to jen a jen reklamní trik a snaha prodejců prodávat kiola s vysokou marží. Nebuďte blbí a nekupujte předražená kola – jejich domělá kvalita je jen v psychice majitele!“ Jako ne ze by nemel n necem pravdu (predrazovani) a sakra ze kolo za 1500=za 70k ??? jachacha

        0 0
        • martt  

          ja s nim ale ciastocne suhlasim. U nas doma sa jazdi aj do skoly a prace na biku. Na to pouzivame fakt tie lacne biky a pri rozumnom pouzivani nemaju tie biky ziadne problemy. Najazdia dokonca o dost viac ako nase zavodaky vzhladom na to, ze sa denne pouzivaju. To najstarsie z nich ma asi 40 az 50 tisic km, jazdi sa s nim denne za kazdeho pocasia aj v zime a no problem.

          0 0
        • pegal  

          dalsi ukazka:Kolo za 2000,– bych nekoupila, ale ani za víc jak 12 000 (pro víkendové a prázdninové výlety). Kámoška dostalo od rodičů kolo za 21 000 (asi před 4 lety, značku si bohužel nepamatuju). Vydrželo ji asi 1 roky, ale každou chvíli jej musela nechat spravovat. Bylo úplně k ničemu. Takže cena není rozhodující. Důležité je spíš zvolit spolehlivou značku u které budu mít jistotu, že nebude prodávat žádný šmejd.

          :-))) zrejme odbornice…

          0 0
    • HonzaV  

      Tak to se tady ted objevi asi dost nových příspěvků – Jaké kolo za 5,6,7,..tisíc když v tom článku píšou, že tady na Bikeforu čtenáři MF Dnes najdou rady a zkušenosti kolistů. Myslím, že to bylo ve středeční příloze MF. Takže vážení, už žádné posměšné odpovědi na podobné dotazy, a? nás v novinách pak nepomluví ;-)

      0 0
      • fousek  

        Kaslu na MF, preci se nebudu pretvarovat:-)

        0 0
        • Pá-dlista1  

          Spravne! Jsem magor. Mam debilni odpovedi a jsem na to hrdej! Z meho pohledu ma debilni odpovedi vetsina prispevatelu fora i-dnes :)

          0 0
          • misj  

            ne , debilni odpovedi nemas, jen odpovidas presne na to co se ptaj, ale me to pobavi. Taky s tim mivam problemy. Ja se radsi na nic neptam a hledam, nez abych dostal tunu odpovedi k nicemu.

            0 0
            • enjoy  

              no tak z toho vyplyva ze se neumis spravne zeptat:-)

              0 0
              • fousek  

                Nas jeden ucitel ucil ze kdyz se ucime mame si spravne polozit otazku, tak aby sme si spravne odpovedeli, takze z toho vypliva ze kdyz se zeptas presne na co chces tak to vlastne vis:-), no ted ale nevim jestli ten muj prispevek dava smysl:-)

                0 0
                • enjoy  

                  :-))) ale on mel vlastne pravdu,jenom by bylo slozitejsi to vysvetlit:-). taky z toho vyplyva ze jeden z nas dvou pise slovo vyplyva spatne:-))

                  0 0
                  • fousek  

                    No ja se k tomu klidne priznam:-) Od 2. tridy sem mel CJ mezi 3–4 az dokonce meho studia:-)

                    0 0
                  • Jogador  

                    vY jako předpona a plyva je od slova plyn a proto tvrdy, nebo to taky mlže být od slova plivat a pak tam je zas měkký:)

                    0 0
              • misj  

                no vlastne proto se taky neptam…:-) ale ted uz to zavani definici kruhem

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.