• Michel

    Potreboval bych poradit jaky rozdil je mezi systemy HydraCoil2 a Motion control. Uvazuji nad Dukem SL (pripadne XC) ale nevim jaky je tam rozdil…Diky za kazdou radu

    0 0
    • Daf  

      Myslim ze Motion control je neco podobneho jako SPV u Manitou. Takze nejakej system ktery umoznuje stelovat odtrzeni vidlice z klidove polohy. Hydracoil je myslim klasicka olejova lazen se stelovanim zpetheho chodu vidlice. Hydracol je overena klasika tezko rict jetli Motion control neubere na funkcnosti vidlice podobne jak SPV. Doufam ze moc nekecam, tak me kdyztak nekdo opravte :)

      0 0
    • Martyss  

      Je to lockout, kde si může nastavit sílu odtržení při zamknuté vidli, jestli jsem to pochopil dobře. Jinak když si stáneš popis rozborky a návod ze stránek rockshoxu, tak pochopíš jaký je tam rozdíl. btw Já mám SL a zatím po 150 km se mi zdá, že ten lock nebyl až tak nutný, ale je pravda,že jezdím rekreačně a hlavě v terénu.

      0 0
    • kesu  

      motion control spociva v labirintu otvoru v takovym houbovitym materialu kterym protejka olej.Vyhodu ta ma takovou ze si muzes nastavit moment odtrzeni z klidu(citlivost) a lockout.Problem je ze teoreticky by hydracoil mel bejt citlivejsi(je to lazen jen s jednim pistkem).

      0 0
      • Martyss  

        To nastavení odtrhu reguluje ale citlivost locknuté vidle,ne?

        0 0
    • HS  

      duke xc 2005 ma uturn a hydracoil 2, motion control sa na duke nedavaju. duke xc 2004 – uturn alebo air verzie duke sl 2004 – uturn s pure delight system (nastavovanie citlivosti na male nerovnosti)

      • sl ma jemnejsie nastavovanie rychlosti odskoku ako xc

      mam sl a nemozem sa stazovat. da sa paradne vyladit, je tuha, zmena zdvihu je super (uturn), jedina vec co ti moze vadit je ze sa v stoji dost ponara do zdvihu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.