• mikin

mam dotaz jestli se da jeste sehnat razeni deore na 8 kolo, a nebo jestli by fungovalo razeni 9 na 8 prehazce a kazete.

0 0
    • jakub  

tak kup alivko a mas po problemech…

0 0
      • kesu  

nevim jestli ti odpovim ale devitkovy razeni na osmikolovy kazete poradne chodit urcite nebude,ma totiz mensi roztece na jednotlivy prevody

0 0
    • mikin  

To bych sice mohl ale chtel jsem se zeptat jestli by to fungovalo na kole mam komplet Deore

0 0
      • Lister  

Komplet deore tam určitě nemáš, protože deore řetěz a kazeta je na 9 kolo. Sada není jen řazení a brzdy.

0 0
    • zirecek  

Obnovene Deore nebylo nikdy na osmikolo. Leda to hitoricke, to prvni, a na kolikatku to bylo, to nevim, .-).

0 0
      • Pá-dlista1  

Docela bych rek, ze se pletes. Deorko bylo puvodne (teda ne uplne puvodne, ale ted nove:) na 8 kolo.

0 0
        • vlk  

to v tém závorce nějak nechápu-mám dnes špatný den Který model se tedy jako poslední vyráběl/vyrábí na 8 kol.

0 0
          • Pá-dlista1  

Deore jako to reinkarnovane namisto STX-RC (zhruba) jsem myslel, ale koukam ze bylo asi fakt uz na 9 :( Nechal jsem se zmast celejma kolama, kde se davaji obvykle prehazky z vyssi sady nez zbytek. Ja ji mel na osmicce jeste letos :)

0 0
    • wroum  

razeni deore je jenom na 9 a s 8 nebude fungovat.

0 0
    • mikin  

Tak jo diky vsem za odpovedi

0 0
    • vlk  

pořiď si alivio-nebál bych se toho.Když to rozděláš , tak je to vevnitř konstrukčně zcela stejné jako deore.

0 0
      • cube  

Pořid si kompletní osazení na XTR a máš to v klidu :)

0 0
        • vlk  

to asi nemělo být na mě.XTR s dualy?děkuji nechci.XTR přehazka, kliky, přesmyk-OK ale ne za tu cenu, to by mě pak přehazka ve výpletu moc mrzela.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.