• MartinS

    Potřeboval bych poradit. Jaký vybrat bezdrátový komputer VDO, Sigma, Ciclo?Cenová relace cca 1200 Kč.

    0 0
    • Blondak24  

      Ja jsem si koupil Sigmu 1200, na Sport Prague mi to nechali za 9 stovek, takze jsem 3 kilca usetril. Jeste jsem to nenamontoval na kolo (kolo mam teprv obednany – Rano Racing XC), ale co jsem slysel, tek pry musi byt cidlo blizko magnetu. Lidi si dost chvali VDO. Sigma ma lepsi dislej, je zajimavejsi. Ja osobne bych urcite nesel do Cateye. Sice ji jezdil 9 let, jsem hrozne spokojenej, ale posledni roky sla kvalita a ovladani dost dolu. Tot me postredy. Nerikam, ze mam pravdu, je to jen muj nazor.

      0 0
    • czertd  

      Co takhle Echowell myslím že 7. Má všechny základní funkce i hodiny a je za 800,–. Mám ho a spokojenost. Kámoš si koupil VDO a měl problém s přenosem dat mezi čidlem a měřidlem. Po reklamaci mu to dělal druhej taky a až třetí byl v pohodě a bez problémů. Mohla to bejt ale vyjímka.

      0 0
      • tit  

        Mam VDO 10+ a problemy s prenosom medzi cidlom a computerom tam su a dost velke.Aj ked clovek dodrzi min. vzdialenost medzi cidlo/comp., tak pri rychlosti nad 30km/h to ukazuje totalne hluposti. Baterky su OK. Tento rok sa pobzeram po niecom inom. Neda sa tej 10+ jednodocho verit. Takze „výnimka“ to nebude.

        0 0
        • sharkcom  

          Doporučuji sigmu. Perfektní upínání, 100% spokojenost !!

          0 0
          • Blondak24  

            A co kdyz pojedeme dva se stejnou Sigmou s bezdratem? Nebudou se navzajem rusit?

            0 0
            • kovar  

              pokud neni prenos kodovany, tak budou. Treba pulsmetry se rusi i vzajeme i treba Sigma s Ciclosportem, nemec jak nemec, zvlast kdyz jsou oba z ciny.

              0 0
            • kovar  

              zapomnel jsem dodat, ze rusit se budou jen do nejake vzdalenosti (nevim jake), pak uz ne.

              0 0
              • Daf  

                Neni nahodou ten novej system od sigmy RDS nejakej digitalni? To uz by se rusit nemuselo jako u tech starsich.

                0 0
                • kovar  

                  digitalni se muzou rusit taky a jen pokud jsou kodovane tak se nerusi. No ale jet s nekym ve zdalenosti 60cm, coz je myslim dosah vysilace, tak to by bylo telo na telo :-)

                  0 0
        • Gumicuk  

          A nevite jak je na tom VDO 10+ s normalni kabelazi? Ja si prave na tenhle komp delam zalusk…

          0 0
          • M@rtin  

            S VDO 10 jsem nezaregristroval ca celou dobu (cca 3 roky) jediný problém. Kamarád má VDO 15+ a taky o ničem nevím a jen si ho chválí.

            0 0
            • Blondak24  

              tata ma taky bezdrat VDO a zadne problemy

              0 0
            • Milan  

              Musim se pridat, VDO C10+ bez problemu cely minuly rok.Cidlo musi byt blizko magnetu, ale cemu to vadi to nevim. Comp ma bezva vrchni sklo ci co to je, jeste se to neposkrabalo, super.Nad 30km jezdim casto a nic spatnyho sem nezaznamenal.Jediny co se mi moc nelibi je ten uchyt na gumicku.Comp do ty predsadky de ztuha a guma se dost napina.Na druhou stranu mi tedy jeste nepraskla,tak O.K.

              0 0
    • slavekRM  

      Hm zajímavé, jezdím rok a půl VDO 10+ a bez problémů. Popisované problémy jsem měl asi po 14denním ježdění, tak jsem zkrátil vzdálenost mezi vysílačem a přijímacem. A během vyjížďky si chvilkama hrál v nastavení mezi vysílačem a magnetem. Od té doby bez problémů, vřele doporučuji. Ale uznávám, že vlastní nastavení bylo o nervy, nemluvě o tom, že jsem musel dokoupit nové utahovací pásky.

      0 0
      • Jenda  

        mam VDO MC 1.0 a rozhodne nejaky problem s prenosem jsem nezaznamenal. Ale ten uz je cenove ponekud v jinym levelu:-(

        0 0
        • sharkcom  

          K tý sigmě. Rušit se to NEBUDE. Jednak je to digitál a jednak je to docela dost směrový, takže pokud kamarád nepoletí nad tebou v balónu, tak to vadim nemůže. Jak říkám, je to povedený výrobek.

          0 0
        • blick  

          jdu do něj taky, jak ti funguje altimetr?

          0 0
          • Jenda  

            celkem v pohode:-) pri vyjizdce se mi rozhodi tak max o 10m coz mi prijde v pohode, vejskovy metry mi souhlasili s cateyem, nekdy chci otestovat s GPS. Genialni je ze porad vidis na displeji aktulani stoupani, takze nektery rovinky zjistis ze nejsou uplne rovny:-) blby zase je ze je to velmi malym pismem takze pri sjezdu v terenu nepouzitelny. Jediny na co jsem neprisel, po jaky dobe se rozhodi kalibrace. Jestli vzdy kdyz se dostane do klidovyho rezimu nebo jestli musi umrit nejak vic, ale nejaky extra problemy mi to nedela

            0 0
    • Roman  

      Mám Sigmu – náramná spokojenost.

      0 0
      • K2  

        V minulosti (staré bikeforum) si lidé na Sigmy poměrně sttěžovali. Údajně to rychle žere baterky a pokud se tomu nechce, tak to nefunguje. Jak je to dnes, zlepšili se? Mám problémy s kabeláží. Buď budu muset koupit enduro kabeláž na Cateye, nebo půjdu do nějakého bezdrátu. Většinou se mi po pádu protočí řídítka a kabeláž je v prd…Spravuju to tzv. krutyho spojkou

        0 0
        • Roman  

          Máme doma cca 5 roků „drá?ák“ a krom výměny baterií a občas zpřetrhaných drátů furt funguje.

          Já si pro sebe „snobsky“ pořídil bezdrátovou Sigmu 800, obsluha i čitelnost vyhovuje. Jediné mínus byly povolující se pásky uchycení na vlajdách. Koupil jsem nové v Bauhasu (elektrikářské černé) a ty drží jako čert.

          0 0
          • sharkcom  

            Eště tedy asi 10×. Klidně děte do tý sigmy. Je super!!! Klidně děte do tý sigmy. Je super!!! Klidně děte do tý sigmy. Je super!!! Klidně děte do tý sigmy. Je super!!! Klidně děte do tý sigmy. Je super!!! Klidně děte do tý sigmy. Je super!!! Klidně děte do tý sigmy. Je super!!! Klidně děte do tý sigmy. Je super!!! Klidně děte do tý sigmy. Je super!!! Klidně děte do tý sigmy. Je super!!!

            0 0
          • Milan  

            esli se nepletu tak ta sigma ma prijimac na objimce.A tu sebou do hospody netaham.Takze mi muzou slohnout jak vysilac tak prijimac.To byl duvod proc sem sel do VDO, tem ma prijimac primo v compu a kdo by kradl jen vysilac?

            0 0
            • sharkcom  

              Jo tak to je argument… Já tedado dospody chodim pěšky. Ikdyž je fakt, že ožralej jsem jistější nakole než pěšky. Ale pokud příjde nějakej *******, tak ti tam možná zůstane jen rám. Tedy pokud máš pevnej řetěz a zámek… Jinak doporučuji brát do hospody i přední + zadní kolo, sedačku. Tojsou věci které jdou ukrást bez nářadí.

              0 0
              • Milan  

                Pri celodenni vyjizdce po cesky zemi se teda v hospode na kus zvance ci pivko stavim.Jestli ty ne tak musis mit pekne narvanej bagl. Nicmene sem rad ze se v ty hospode nikdy nesetkame, pac sem z toho pochopil, ze je to pod Tvoji uroven a verim, ze mas tak silny charakter, ze do ni s tretrama opravdu nevstoupis. Jinak s tim kradenim, moji snahou je tedy eliminovat to na co nejmensi moznost.Uz mi slohli i zadni blikacku a bez objimky, k cemu jim to je netusim.

                0 0
                • sharkcom  

                  Vedle jak ta jedle. Já se stavím u každý zahrádky, kterou cestou potkám. De a šlo mi jen o to, že bych asi seděl jak na trní, co mi kdo z biku odmontuje. Prostě si dám pivo v hospodě, kde můžu sedět venku, což nebývá problém.

                  0 0
    • MartinS  

      Děkuji všem za rady, pořídil jsem si Sigmu 1600+RDS, zatím funguje dobře.(v garáži)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.