• Tříska

    Nenašel jsem starší příspěvek o tom, čemu se ve výbavě vyhnout – takže přidávám takto návleky Kalas se zipem na celé traně návleku u paty. Koupili jsme je s přítelkyní a po cca 10 použitích se nám oběma úplně rozpadly jezdci na zipu. S ohledem na cenu skoro 500,– a na to, že staré návleky jsem měl pomalu 10 let mi to přijde jako docela drsná zkušenost.

    0 0
    • Vrci  

      Rozpadl se jezdec nebo jenom držátko na jezdci.

      0 0
    • pos3k  

      hod to do recenzi pls, tam se to nepropadne :-) Dik.

      Zdar bajk

      0 0
    • zdenek  

      No, já nevím, ale jedny návleky od Kalaše mám cca 5 let a jsou v pohodě. Na podzim jsem od nich přikoupil návleky No-Wind a taktéž bez problémů. Určitě více než 10 použití. Zkus reklamovat (nejlépe se domluvit přímo v Táboře), mohlo jít o vadu.

      0 0
      • Tříska  

        Viděl bych to na vadnou várku zipů-nejprve upadly u 3 jezdců ta táhla, pak jeden jezdec praskl úplně. Ale jeden drží! Každý den koukám, jestli vydrží ještě jedno zapnutí…

        0 0
        • mn  

          mám ty samé návleky a zatím drží bez problémů.

          0 0
    • Twisp  

      me taky u nich upadly ty tahla, dal sem tam misto nich krouzky od klicu. Jezdci dri a to je mam asi 3 roky. :)

      0 0
      • Vrci  

        Táhla mi upadla taky, dal jsem tam kancelářský sponky, který jsem obalil vrstvou izolepy. Jezdci jsou v dobrým stavu.

        0 0
    • Daf  

      Bracha s nema mel stejnej problem pred nekolika lety. Prekvapuje me ze to jeste nevychytali.

      0 0
    • DyEm  

      můžu přihodit tenký návleky ruky i nohy, po pár použití jsem je musel nechat přešít, totálně se rozlezlo šití

      0 0
    • SavaH  

      ty mam taky – za trochu nižší cenu. Jinak jsem je měla a sobě aspoň 15× a v poho. Od Kalaše ma no wind čapáky a taky no problem.

      0 0
    • Kos_CZ  

      Navážu na tohle fousaté téma, protože to sem patří. Loni jsme koupil návleky Reinmem Z od Kalaše a jel s nimi závod Okolo Republiky. Pršelo skoro denně a nepromokly. Jenže jsem s nimi měl problém – zip měl drobné zoubky a jede z nich byl mírně načatý – dalo práci to hledat ale pohledem bylo vidět, že tam je nějaká nepravidelnost která způsobovala, že zatímco volně v ruce nebyl problém, jak jsme je měl obléklé, tak šly blbě zapínat a u toho poškozeného zoubku se to vždycky zadrhlo. Různě jsme to zkoušel třeba tak, že jsem návlek otočil zipem na stranu zapnul a pak zase otočil zpět (zipem dozadu), případně po kouskách zapínal a neustále rovnal zip, aby volné konce byly souběžně a těsně vedle sebe (prostě voser na druhou, hrozný vztekání každé ráno). Jenže jak únava během závodu postupně narůstala, tak jsem s tím ztratil trpělivost a poslední den závodu zabral a hezky jezdce z jedné strany zipu vytrhnul. Smířil jsme se s tím, že holt zničeno a do cíle to už doklepal. Po závodě jsme návlek doma vypral, odložil a malinko na to zapoměl. No a teď s jarem jsme si řekl, že by to chtělo nějak (po roce od nákupu) vyřešit. Zavolal jsem do Kalaše a že prý, ať to pošlu, že se na to podívají a že jim mám napsat číslo objednávky velmi milá paní na druhé straně). Tak jsem jim to poslal a požádal je, zda by při případné opravě nemohli použít stejný zip, který dávají na návleky na tretry (je masivnější a s návleky na tretry které mám taky nebyl jediný problém). Rovnou jsem i napsal, že jsem zip zničil sám a že za opravu klidně zaplatím. Návleky jsem poslal, týden bylo ticho a najedno oznámení, že mi jde balík. Rozbalím a návlek opravený (a druhý upravený) – se zipy co používají do návleků na tretry. Vše zdarma!

      Za sebe tedy můžu Kalaše jenom doporučit.

      3 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.