MTB nebo silniční dres - jakou značku?

13 nepřečtených
  • Kóča Popovič

Vybírám nový dres a zjiš?uju, že např. Kalas nabízí dresy na silniční a horské kolo zvláš?, Zdá se (podle obrázku), že ty na mtb mají volnější střih. Dbáte při koupi dresu na bike i na toto nebo preferujete klasiku (silniční dres, hodně na tělo, gumičky v rukávech)? Nemá mtb dres potíže s odváděním potu (je volnější) nebo co třeba použití návleků na ruce (zdá se, že v rukávech nejsou gumičky).Jakého výrobce dresu doporučujete?

0 0
    • mastihuba  

měsíc mám dres od DeMarchi Race Jersey a jsem moc spokojenej. Dobře sedí, příjemný materiál atd.

0 0
    • RapMan  

Ja mam dres od acstara, taky vypada dobre… www.acstar.cz/…/dresair.jpg cca 550Kc…

Ale at je horko nebo zima, moira pod dresem se skryva… :) Bez ni ani ranu…

0 0
      • notakale  

ja jsem nikdy pod dresem nic nevozil, ma to naky vyznam ta moira pod dresem i kdyz je horko? a co to stoji vubec?

0 0
        • RapMan  

Pro me vyznam ma, Ultralight tricko stoji neco kolem 400Kc. Pouzivam ho i pod triko na tenis, je to mnohem pak mnohem lepsi. Nejde to rozumne vysvetlit ze je to lepsi, musi se to opravdu vyzkouset… ja taky neveril ze to muze byt nejaky rozdil, ale je to rozdil… :)

0 0
          • Thorn  

Podobne – nikdy nenosim dres bez toho, aby som pod nim mal moiru/klimatex. Ak je prilis teplo, tak jazdim radsej bez dresu.

0 0
        • kovar  

pokud je horko, vic jak 22st, moiru ani jine funkcni pradlo pod trikem ne. Nebot s prilehavym pradlem je mi vedro jeste vetsi, tzv pocit vareni se. Ale je to subjektivni

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.