Cateye - nastavení celkových km po výměně baterie

30 nepřečtených
  • JR

    Umožňují computery Cateye po výměně baterie nastavit celkové km na svoji hodnotu nebo se musí začít zase od nuly? Jde mi spíše o lacinějsí modely (Tomo, Velo 7 atd.). Děkuji za Vaše příspěvky.

    0 0
    • marhi  

      Bohužel máš smůlu. Pokud baterii vyměníš ´tak ti údaje smizí. Opětovně se dají jedině najet. (km.) Někdy se povede při rychlé výměně že údaje nezmizí ale na to bych rozhodně nespoléhal.

      0 0
    • Kollda  

      Já mám tenhle a ten to umí: Cateye ENDURO 8, 8 funkcí: celková vzdálenost, denní vzdálenost 1 a 2, okamžitá / průměrná / max. rychlost, stopky, hodiny, dvouřádkový programovatelný displej, funkce Pacer-indikátor (šipky) poměřující okamžitou a průměrnou rychlost, nastavitelné dva průměry kola, možnost zapnutí/vypnutí aut. funkce START / STOP, speciální zesílená kabeláž odolná proti přetržení. S tou kabeláží nevím nevím, ale jinak je ten fakt tlustší :) jsem s ním spokojenej, má poměrně velkej display, je hezky čitelnej. Stojí kolem 900 Kč, absolutní spokojenost. Určitě na netu najdeš v nějakým shopu i obrázek. BFF

      0 0
    • Lišák  

      Stalo se mě, že sem Kosmos/předchůdce Tomo/ omylem vynuloval. Kamoš mě na to vytvořil takovej umak-je tam relátko, který dává impulsy a tím se simulují impulsy od magnetu na kole, v podstatě jde o to, aby se ti pulsně propojovaly kontakty na kompu. Můžeš si to vyzkoušet kouskem drátku.

      0 0
    • vtx  

      Cateye nebrat, za deste nefunguje a kdyz mi vypad z ruky na beton, navzdy zmizely 2 segmenty jedne cislice(nerozeznam 2 od 3,5,6,8,9). Zlata Sigma, jednu mam 12let a no problem.

      0 0
      • Karaya  

        Moje rec, tlacitka zustanou za destivyho pocasi zamackly, jedna rada na display zmizela tak pred dema lety a po Drasalovi zmizeli dalsi dve :-), jediny co se da precist je rychlost a frekvence… (Cateye Astrale)

        0 0
      • Pytlik  

        Ktery segmenty ti vypadly? Nejak mi to nevychazi

        0 0
      • Glum  

        Jo presne. Za deste vypadava, dceri po banalnim vypadnuti na zem do travy prestal fungovat uplne. Muj sice za sucha funguje, ale od zacatku na displeji jsou takovy pohyblivy mraky. Nebrat, zlata Sigma.

        0 0
      • PooLee  

        Moje zkusenosti: 1) Sigma 300 10let stara a furt jede 2) Sigma 800 po par padech a vode odesel display do vecnych lovist 3) Cateye Enduro prezil nezpocet padu a deste. talcitka ale mohly byt lepe vyreseny(zadrha­vaji) 4) Cateye Mity – zatim jede. Po vymene baterek jde nastavit ODO u prvnich trech u Mity to nejde.

        0 0
    • socka  

      vyresil ten problem nekdo ? konkretne u typu CATEYE TOMO XC by me zajimalo reseni jak natocit zpet puvodni sumu, ne ze bych jezdil pro kilomtery ale ja mel 60 pred 5000 a tesil jak malej vena na pretoceni

      0 0
    • kolombo  

      A na co to potřebuješ? Já si hlídám hlavně průměrnou rychlost a celkový počet najetých kolometrů sleduji v programu Cross Trak. Vysoké ODO je hezké, ale na co je to dobré, to nechápu.

      0 0
      • djano  

        No predsa aby ho mohol pri pive ukazovat.

        0 0
        • socka  

          vy slovaci ste byli dycky natvrdly, dyt sem psal abych videl to pretoceni z 4999 na 5000, v hospode uz davno tvrdim ze uz jedu ctvrty pretoceni, aloha

          0 0
          • kankrlicek  

            Nevím jak ty, ale asi jsem měl vždycky štěstí na jiné Slováky :)

            0 0
          • djano  

            Nechcem sa hadat, ale aj ako natvrdly Slovak si dokazem pozriet manual k CC. Pokial s tym mas problem, tak stare Tomo to neumoznuje. Kup si napr. Mity 8, nastav si 8999 a tes sa ked to pretoci na 9000. Ja pri bicyklovani sledujem teren a nie CC, tak mi je to jedno.

            0 0
    • Pios  

      no já mám výše uvedený model a tam lze při prvním spuštění (anebo po hardresetu) nastavit ODO. cena tuším kolem 500–600,–kč

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.