• Alibaba

Máte někdo zkušenosti s klasickýma nábama Novatec ? Vypadají celkem obstojně a cena je velmi přívětivá. Našel jsem v archivu něco o problémech s vidlema Manitou, týká se to jen náb pro kotouče, nebo i těch klasických ? Za případné reakce děkuji.

0 0
    • slayer  

Přední v pohodě, zatím najeto asi 17000 km, po 10 tisících byly potřeba vyměnit ložiska za 150 kč. U zadní se pojebal ořech – praskla pružina co drží praporky, ořech ani pružinu jsem samozřejmě mesehnal.

0 0
    • Bleda tvar  

supr naba za jeste lepsi cenu :)

0 0
    • vlk  

mám sice na průmyslech a jen chvíli od prosince ,ale zatím OK.Akorát se jednou uvolnil rychloupínák.Tak to teď dotahjuji raději dost na krev.To že nepasuje na některé vidlice mi v obchodě vysvětlili, že se tím myslí že kotouč je u některých pak příliš blízko vidle a nejde pořádně seřídit třmen.Ale co jsem proměřoval rozměry toho náboje, tak příruba pro kotouč je stejně vzdálena jako u deore. a rozměr osy-do vidle je standartní.

0 0
      • Rolei  

A nevíte někdo jak vycházejí oproti Sramu 9000 náboji (na disk tedy)?

0 0
    • giant  

Vyměnil jsem si naboje Shimana za Novatec,ještě jsem na tom nejel,tak jsem zvědat.Zdají se mi, že budou super.Co se týče Manitů tak ji mám a neshledal jsem žádný problém,sedí v ní jako od tam.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.