• Kreten

caute. potrebujem celkom nutne zadne koleso a tak by som si ho chcel zlozit z naby novatec a rafku superjumbo. ktoru zadnu nabu si mam vybrat? na stranke aplikacie.slo­venska.sk/wob­j/?profile=57 viac druhov a nemozem sa rozhodnut. inak co hovorite na superjumbo. a posledna otazka ake spice tam dat? stacia obycajne nerezove za 1sk alebo nejake lepsie? nejde mi ani tak o vahu ale skor o pevnost. dik

0 0
    • Kreten  

oazj to koleso chcem na trial. aky je vlastne superjumob siroky?

0 0
      • Brouček  

O tehlech jumbech ti nic moc nepovim, kdyz nepocitam, ze ma 40mm (vnejsi) 33mm (vnitrni) sirku a vysku 23.3mm. Ale byt na tvem miste sel bych do rafku Try All ( siroke 47mm :) ) na trial ideal.. najdes je na http://www.dressler.cz/

0 0
        • Kreten  

nojo ale zaprve 47mm nechcem, pretoze keby som kupil maguru tak neviem ci by som to tam napchal, takze prichadza do uvahy 42mm. ale celkovo teraz som cital na www.biketrial.cz ze tie rafky sa nejak kurvia a su menej kvalitne. po veceroch jazdim dost street a bojim sa ze pri nedotocenych 180 by som tie try-all dost masakroval. radsej vsadim na pevnost a budem jazdit s bike o 200gr lahsim.

0 0
    • Pá-dlista1  

D362SB Nerekl bych, ze mas vic moznosti nez jednu. Bys musel pouzivat to co mas mezi usima.

0 0
    • Kreten  

no tak od znova. jaky je rozidiel medzi F062SB a F652SB alebo D042SB a este D362SB. vsetky su na 10mm osu, maju 4 loziska a 3zapadkovy orech. jaky je tam rozdiel? jaky orech zobrat na trial aby daco vydrzal dokym nenasetrim na kluky s volnobezkou. a co mate proti superjumbu? co mam ine vziat?

0 0
      • Pá-dlista1  

F – Hmotnost? Osa? D – Jestli odpovida model vyobrazeni, tak roztec, system a prumer osy.

Jen to Superjumbo vem. Alespon nam pak poreferujes :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.