• Ja uz fakt nevim

Jakou koupit levnou nábu na přední kolo na kotouč, abych do toho co nejméně investoval?? Co jsem koukal, tak asi nejzajímavější mi přijde tahle koloshop.cz/in­dex.php?vyrobek=2168&sou­castka=7&vyrob­ce= ,ale zase s ni nemam zadne zkusenosti…(nevi nekdo jestli je vcetne rychloupinaku) nebo koupit nejaky deore.......Po­treboval bych, aby to neco vydrzelo…Díky

0 0
    • Gorgov  

Proc se ptas, tohle vypada velmi dobre, urcite to neco vydrzi, rozhodne vic nez nejaky deore, sel bych do toho

0 0
    • waltari  

čus, skus se napřed optat na koloshopu na ten Novatec! Měli problémy s dodávkama, čekal jsem měsíc, tak sem se nakonec rozhod pro Ringlé DJ Disc! Je sice draší a těší, ale v ruce je super(ještě nemám vypletýno) uvidíme jak bude jezdit!

0 0
      • Ja uz fakt nevim  

No ja uz nemam tolik penez, jinak bych do nej i mozna sel:D........Spis bych zkusil sehnat tenhle…

0 0
    • waltari  

Jo toho novateca má kámoš a vypadá fakt dobře a je neuvěřitelně lehkej(mě pár gramů na víc teda nevadí)! Deore nebrat!

0 0
    • CZiko  

mám na kole ten novatec… je strašně lehounký, má prýmyslová ložiska, tak se mi kolo otáčí krásně hladce… Jdi do ní!!

0 0
    • Šemík1  

KOmpletní sortiment: www.dema.sk

Vypadaj dobře, poměr výkon/cena maximální. Ložiska vyměnitelná, co víc si přát…

0 0
    •  

Jen počkej, Zající!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.