• Darkson

    Tak vážení, pochlubte se, jaké bikové akce a cíle plánujete pro letošní sezónu. Já si chci zopakovat loňskou účast na následujících podnicích: Přes dva kopce, Malevil cup a Bike Brdy(letos 120km a převýšení 3000m!). Premiérově budu předběžně hledat hranice svých možností na Drásalovi, Sudetech a 24hodinovce, na kterýžto bude úspěchem již dojetí do cíle. Co vy?

    0 0
    • jecnak  

      Par maratonu z Salzamergut trophy, prejezd Alp na biku a silnici, Sudety, Drasal, Drtic, Posazavi, mozna jeste neco, MTBocka podle casu a chuti – urcite Ruleta, XCcko ve Msene, nektere ze zavodu PAL, mno mozna jeste neco ale kdo vi…

      0 0
    • Daf  

      Uz ted se tesim na Pres dva kopce. Timto zavodem zahajim uz potreti sezonu. Chtel bych objet CP v bike maratonu, ale jeste to resim takze se uvidi.

      0 0
      • Daf  

        Krome toho co jsem jiz napsal jedu jeste Malevil, Bike Brdy a Krusnohorsky maraton Litvinov.

        0 0
    • cabbage  

      vidim to na transbrdy,bikebrdy, ruskou ruletu, B-A 05 a mozna jeste nejakej maraton, kdyz bude cas,bike a energie

      0 0
      • mAk  

        možná esli Vás zajímá MTBO měli byste si určo dát PLzeňský 5ti denní, to bude hukot (c; http://www.mtbo5days.cz

        0 0
        • cabbage  

          to vypada hooodne zajimave:)

          0 0
        • McBlacky  

          to je takový divný, ty časový limity jsou hrozně krátký, jestli to teda dobře chápu a nejvíc tedy bude rozhodovat znalost prostoru závodu.

          0 0
    • mastihuba  

      Drtič,Merida, (týden v Itálii nebo Rakousku, nějaký ten víkend Jeseníky, Beskydy, Krkonoše)a jinak spousta výletů po Moravským krasu. Když se dívám z okna konečně je zima i tady v Brně. :)))

      0 0
      • MartinXC  

        Kdybys tam ještě napsal Silesii a Starobrno, řekl bych, že mi opisuješ z deníčku :-)

        0 0
        • mastihuba  

          Na starobrno se chystám jen jako divák. To je na mě moc velká chr?árna :). Na Si co? už asi nebudu mít čas, protože stále mako ako pako na panském. :))

          0 0
    • prema  

      v dubnu a květnu to na maratony moc nevidim, nebot zacatkem kvetna ocekavam narozeni dalsiho clena. takze se neucastnim akci v dubnu a kvetnu (malevil a transbrdy). v cervnu se chystam na 24, potom se hodlam ucastnit malych triatlonu a podobnych akci, kde je beh, kolo a plavani. pak uvidime.

      0 0
    • jonti  

      merida peloton maraton cup, ak vyjde tak skoro vsetky preteky, rad by som skoncil dobre v celkovom hodnoteni, na zaciatku sezony kratke trate, potom sa uvidi. Som zvedavy kolko z 12 pretekov zajdem nakoniec, to ze sa hodnotia vsetky je dost divne. Este nejake regionalne XC, ak vyjde cas a peniaze.

      0 0
    • fousac  

      urcite bych chtel: Transbrdy, Drtic a Dymak

      mozna: Drasal, Sudety, Malevil

      a dal jsou predbezny plany: Posazavska 50, Tour de Brdy, Tri vrchy nebo Mastale, B-A, Ruleta..

      a nejaky lokalni akce… ;)

      se uvidi, co nakonec bude..

      0 0
    • jose  

      xterra rally vltava mtb posázavím viperská 50 celý seriál anlen galaxy serie(prachati­ce,zruč,jilem­nice,vysočina,pí­sek,české budějovice) leader fox šumava protivínský MTB

      Hlavně doject,pak aby to bylo všechno zas v 1/3 a aspon 2× do dvacítky:-)))

      0 0
      • McBlacky  

        jaká je ta Zruč -je to hezká a zajímavá tra?,nebo nuda po širokých cestách? Když budou ten víkend všichni na Malevilu tak to vypadá lákavě :)

        0 0
        • blue  

          chtel bys vyhrat zadarmo, jo? :-)))

          0 0
          • McBlacky  

            jsi mě prokouk :( nemyslím si že bych vyhrál, ale mohl bych zajet nějaké hezké jednociferné číslo :)

            0 0
        • jose  

          Popravdě zruč byla nejhorší z celého minulého roku… 1-byl to první ročník,takže plno nedokonalostí jak ve značení,tak nějak celkově… 2-bylo samý blato,to se fakt nedalo,kdo jel ví očem mluvím,mokro bylo celý jaro,ale tohle bylo fakt moc…z toho vyplývá trat byla by jinak ne moc náročná a toho asfaltu taky moc ne,ale třeba na „přes tří vrchy“ to nemá..

          Jinak nevím jestli se to minulý rok krylo s nějakým závodem nebo to bylo počasím,ale bylo fakt malo lidí…já jel krátkou(1 okruh)a bylo nás v kategorii 19–29 asi 28ks:-))!

          0 0
      • tradic  

        Tri vrchy. Jednoznacne. Pekna trat, prudke vyjezdy, dlouhe sjezdy. Tak se mi to libi. S hodou okolnosti se jede kolem miho baraku. Takze tu trat znam jak svy boty. :) To je takova malilinka vyhoda.

        0 0
    • SavaH  

      Zatim mam naplánovaný na 90% následující akce: 23.4. Hořice (MTB 80km) 14.5. Lužecká šlapka (135 silnice) 5.6. Okolo Hradce. To proložím nějakou rekreační akcičkou a pak zbraslavskou osmou. Pak bych si chtěla zajet Drtiče, Ruletu a Dýmáka. Taky prej jedu Sudety, ale o tom nic nevim(O;

      0 0
      • Beeda  

        Jo a taky jedes dalsich 9 zavodu v maratonskym mistraku a mozna kouknout na TdF :-) B.

        0 0
    • rock  

      Jedovnická Merida a láká mne Dubnický maraton. Týden v Beskydech, týden ještě netuším kde a nějaký ten víkend (Krkonoše a pod.)

      0 0
    • grafik  
      1. na rozjeti chribskou 50 /kromeriz/
      2. po nekolikaletem odkladani asi zkusim selu
      3. tyden na to jedu Mamut-a.
      4. tyden na to jedu na koncert Iron Maiden
      5. o prazdninach snad klapne vylet do alp …
      6. domaci olomouckou burinu
      0 0
      • Spawncz  

        zdravim, tak na chribske 50ce se potkame, potom taky na Sele teda jestli ji pojedes, Mamuta mam taky v planu (jel jsem ho uz minulej rok) no a na Burince nemuzu chybet,

        krome toho mam jeste cca 12 dalsich zavodu.

        0 0
        • grafik  

          Mamuta pojedu poprve. Tak jsem zvedavej. Jako rodilej prerovak se tesim na start z namesti. Pokud pojedu selu tak hlavni cil bude predevsim dojet. Stoupaky na cca 60 km do pekla nevypadaj moc privetive :)

          0 0
          • Spawncz  

            No ale mamut se minulej rok startoval z cekyne, to je mi letos nejaka novinka ze se bude startovat z namesti v prerove. Kde jsi to vycetl? Jen pro upresneni se bavim o Mamut Bike (MTB).

            No ty stoupaky na sele jsou naprosto v pohode staci jen nasadit to svoje strojove tempo a jedes aniz by jsi o tom premyslel.

            Tak doufam ze kdyz se tam potakme ze hodime rec, myslim ze me poznas podle kola :-)

            0 0
            • grafik  

              taky se bavim o mtb. lonskej start mamuta jsem si byl jen fotit – ze zvedavosi, ale pak jsem teda dooost litoval, ze jsem si nevzal i bika .Videl jsem na startu jednoho meho ucitela ze strojarny a ‚poprat‘ se s nim na trati by byla celkem zabava :)) . Propozice mamuta jsou na webu miko-cycles.cz . Je tam uz i mapa trate.

              Ad sela) jelikoz jsem start odkladal asi 3 roky, tak letos si ji pravdepodobne nenecham ujit …

              0 0
              • Spawncz  

                Tak na ty propozice toho mamuta uz jsem se taky dival a je to fakt bude se startovat na namesti v prerove. Tak to bude bomba uz se toho nemuzu dockat.

                Ja uz jel selu 3× a vzdycky po zavode si rikam uz nikdy vice a stejne pristi rok jedu zase.

                0 0
      • Gatier  

        Kde je koncert?

        0 0
      • Gatier  

        Tak este raz grafik: Ked je koncert IM?

        0 0
    • czertd  

      Tak taky přidám plánované akce a pro někoho i třeba impuls k účasti.

      Březinský Bahňák MTB Česká Lípa Malevil Mšenské XC Jestřebí Hory Krkonošský – Lomnice Ruská Ruleta Beskyd Tour Bike Babí Léto a snad už i Sudety

      0 0
    • MARIN  

      Pres dva kopce Chomutovsky maraton (jestli teda bude) Malevil serialek Peklo severu Stredohori snad uz vyjde Drasal Zelezny hory jo a na tezsi BikeBrdy se taky tesim

      0 0
      • Smazaný účet  

        Zahlid jsem že Středohoří bude letos 70. Asi sjednocení tratí do jedný – vcelku rozumný. Jsem zvědavej. Z toho se asi pěkně vyplivnu. K tomu TransBrdy a Koštovský pedál. A uvidim esli vyjde eště něco.

        0 0
    • Meesha  

      Na jare asi zatim:

      Xterra MTB – Hluboká n V. MTB Posázavim Malevil Cup Kral Sumavy

      • mozna neco v kvetnu v zahranici

      Predbezne mam v planu O pohar starosty Kamenice n.Lipou Anlen serii (Jistebnice, Cerekev, Pisek mozna Budejice) JAL XC a dojet Sudety…

      0 0
    • Stax  

      Juuuj, nie ze by som vam chcel kazit plany ale velmo by som vam doporucoval zo slovenskych akcii zaradit do kalendaru Dubnicak www.maraton.sk Horala http://www.horal.sk inak co sa tyka mojich planov tak zatial mi kalendari svietia sela, panda, dubnicak, strazovsky bikemaraton (na www.extremebike.sk o nom celkom pekny pokec), bad goisern(vraj to stoji za to), banskostiavnicky cyklomaraton, samozrejme horal, zelena stopa v b.bystrici, rcp maraton. niekto mi este vravel ze niekedy koncom augusta sa ide v cechach (na morave?)nejaky dobry maraton niekde blizko slovensko-ceskych hranic tak pravdepodobne pojdem aj ten (teda ak zistim co je to zac :) ) takze tak

      0 0
    • prodi  

      Světový pohár v maratonu.

      0 0
    • Luka  

      Rozhodne: Drtic a Novacup

      V lete: objet Skotsko na kolech, dat si vikend v Beskydech, dojet do Usti n.L. a zpet do Prahy po svych, zkusit 24h, fotit na Malevilu a v pripade nejake zajimave akce a momentalniho mentalniho rozpolozeni i fyzickych sil zkusit nejaky orientak ci lokalku ala Dymak. Lakaly me taky nejaky ty Tour de Brdy, ale nenalezeno v rozpisu maratonu na letosek, tak nevim, asi uz nejsou.

      A jinak samo ze jezdit a jezdit a jezdit a nic si nezlomit jako ted v prosinci, jeste ze nebyla sezona, tolik to nebolelo ze nemuzu na bike :)

      0 0
    • blick  

      jelikož ležím v horečkách, tak se mi to prima plánuje, takže postupně: Šela, Král, Maštale, 12hod dvojic, Rampušák, Drásal nebo Zell am See s manželkou, Beskyd Tour, Bike World s kámoši, Sudety, mezi tím vším brázdění Kralického Sněžníku nebo Železných hor a nakonec tradiční rozloučení se sezonou v Maštalích

      0 0
      • kmi  

        prosim te tech 12hod dvojic je kdy a kde? dik

        0 0
        • blick  

          pozor – je to malej závod, kterej pořádáme s kámošema letos potřetí – jde spíš o sranda akci nebo? se sjíždějí bikeři (známí) jen s nejbližšího okolí a dvojce jsou losovaný – takže nabušenci dostanou oblého tatíka…pokud to vyjde – okruh cca 6–8 km, vše polesních cestách a singlech(každý rok jiný) -start a cíl hospůdka U Partyzána Krasnice u Přelouče – termín jsem ještě nestanovil, ale počítám s 24.6.

          0 0
          • kmi  

            to je supr ja jsem doufal ze je to tahle akce u partyzana. slysel jsem o tom mluvit nejaky tipky loni v mastalich a dost bych si to chtel zkusit-jednak je to blizko a je to maly takze zadnej stres-prinejhorsim muze clovek utyct na melicak. vim ze loni to bylo proti olomoucky burince a letos to vypada asi taky tak. takze diky za info a snad to klapne.

            0 0
    • Vojtíšek  

      XC Nový Bor maraton Garda Bike festival Malevil neurčitě Král Šumavy Garmisch Classic neurčitě Bike Brdy neurčitě Nationalpark Bike Marathon Engadin Král Šumavy silniční

      0 0
      • MARIN  

        Spis nez XC Novy Bor muzu doporucit XC Ceska Kamenice

        0 0
        • cabbage  

          kamenici sem si sice jenom prosel, ale i to bylo nekdy obtiznejsi, rozhodne je to zajimava trat:)

          0 0
          • Gatier  

            Je toho hrozne vela, tak sa nechcem moc rozpisovat. Takze kazdy vikend nieco. Salzkammergut, Dubnicak atd…

            0 0
    • Homer  

      Snad zvladnu aspon Horem dolem Vysocinou a Pres tri vrchy Vysociny. O dalsim rozhodne zchatralost tela.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.