návleky na tretry-membránové.

19 nepřečtených
  • vlk

    Takže předpokládám, kdo si letos koupil membránové návleky či jiné než neoprénové, že už jste je zkusili ve sněhu.

    Tedy se podělte o zkušenosti,jak jsou prodyšné-nepotí li se Vám v nich noha a jak je to s odolností proti vodě.-nezapomeňte napsat značku návleků

    0 0
    • mars  

      No, ja som navleky prestal riesit a kupil som si trety Northwave Celsius GTX. Je to podstatne lepsie :) PS: Predtym som pouzival kombinaciu tretra, neoprenovy navlek a najma pri jazde po asfaltke v chlade to nebola pre mna optimalna kombinacia.

      0 0
    • radek z BF  

      jsou ok, akorát se rychle poškozují chozením… aspoň ty moje membránové…

      0 0
      • vlk  

        ono to měla být spíše taková anketa

        1)výrobce popř typ 2)jsou prodyšné-slovní popis 3)odolné vodě-slovní popis např.vydrží sníh, déš? apod 4)Z jakého materiálu pokud víte

        0 0
    • rasto  

      author membrana, cca 500,–, 2 roky jezdeni. potrhane az to hezke neni. poti se mi v nich nohy, pak mrznu :-/ (zvlast kdyz vyslapnu petrin a pak drtim na kladno). jsem silne nalomeny koupit zimni tretry. (ve sleve za 2kkc.)

      0 0
    • HabanR  

      Mam membranove Atex, usite presne na mou tretru vcetne vetsi velikosti a spravnych „montaznich“ otvoru na hreby v podrazce… Jsou perfektni… Dokonce mi prodavacka rikala, ze budou radi sit na miru (za stejnou cenu jako bezne prodavane) i pro dalsi lidi :-)

      0 0
      • vlk  

        a jak jsou na tom co se týká odolnosti s vodou a prodyšnosti, a kde je ten obchod, že ti to ušili na míru a co to stojí.

        0 0
        • HabanR  

          Jezdil jsem s nimi za mrazu, tak nevim jaka je odolnost proti vode, ale prodysne jsou dostatecne. Material je nejaky Zero-Wind. Byl jsem v podnikove prodejne v Brne (najdes ji na www.atexsport.cz), tam si obkreslili a moji botu (pudorys a bokorys). Strihacka s fabriky si vzala nakres a nastrihla to a usili. Cena navleku je 610Kc. Cely proces trval asi mesic, ale bylo to pres vanoce…

          0 0
    • Volf  

      ATEX z pasáže Orlí ve slevě za 300,– . Lepší jak bez návleků, ale díky zimním hadrům jsou teď největší problém právě nohy no a během chvilky jsou rozdrbaný, ale to asi každý. Na příští zimu určitě zimní tretry.

      0 0
      • HabanR  

        Kde je ale mas rozdrbany? Finta je v tom, ze u beznych komercnich navleku mas vetsinou otvory jinak, nez potrebujes pro sve tretry, slapes si po latce atd… Kdyz si je nechas usit na miru, tak je situace trochu jina. Skutecne mas za 300 membranove navleky?? Atex dela navleky dvoje z neoprenu za 400 a z membrany za 600…

        0 0
        • Volf  

          Mám od nich dost zimních věcí a v Brně i šijou. No jsou prošlapaný od podrážek. Jinak do dneška mě nenapadlo nechat si návleky ušít. A ta cena je ve slevě. Jezdím tam každý jaro a vždycky slušně nakoupím. Jinak speciálně ATEX je schopnej i lecos na hadrách upravit. Mám od nich teplej dres, rukavice, čepici pod helmu, bundu, návleky, ntenkej dres,čelenku pod helmu, šátek pod helmu.

          0 0
          • vlk  

            v který prodejně jsi to koupil.

            0 0
            • vlk  

              sorry nepodíval jsem se, už to vím.

              0 0
              • Volf  

                Mám to sice do Brna 70 kiláků, ale jsou tam fajn lidi a slušnej výběr. Jinak maj prodejnu ještě na Kokoškově ulici a klidně se dá domluvit s tou paní i na sobotu a šijou v Řečkovicích, tam mě nechávali kousky nefuku, když jsem potřeboval nastavit rukávy u bundy.

                0 0
    • kankrlicek  

      Navleky Tessuti za 400 http://www.tessuti-sport.cz/obchod.php . Mirne zateplene – me staci do –10°C, snehu odolne nevim – asi vic nez v desti. Po 2 hodinach v lijaku na silnici bez blatniku jsem mel trochu mokre nohy. Zatim se mi nestalo (jako jindy), ze bych musel chvili bezet, abych rozmrzl nohy.

      0 0
      • Paja  

        Nenarazil jste nekdo na navleky z neprofuku, unvitr fleece ale s gumovou podrazkou?

        0 0
    • MartinXC  

      Mám oboje – neopreny UVEX (cca700) i Windstopperové čertvíco (cca500). Když jedu do sněhu a blata tak beru neopreny – mají podrážku a líp se v nich chodí. Když na silničku nebo trasu, kde nesundávám moc nohy z pedálů, radši Windstoppery. V neoprenu se noha maličko víc potí, zima (prochladnutí) je v obou stejné, vodě jsou odolnější neopreny. Proti větru (silnice) mám dojem, že Winsdstoppery jsou lepší. Trvanlivější jsou neopreny (ne kvůli neoprenu ale díky podrážce).

      0 0
    • Eila  

      G sport windstopper a mam i uvex neopren. jednoznacne ty g-sport jsou lepsi, mene pusti i profoknou a hlavne lip sedi na tretre… s tim neoprenem nez se mi podari ho nakasirovat abych to nacvakla do kufru je hrozna doba. ale na obou stejna vec, at jsou sebevic nepropustne stejne po nich ta voda stece z capaku, treba v desti.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.