• emkaa

    http://www.progresscycle.cz/firma.asp?… Na prvni pohled se mi hodne libi, ale bude to moje prni silnicka tak se ptam. Nebo se karbonu za tyhle prachy radsi vyhnout a vrazit ty penize do lepsi sady a kol?

    0 0
    • Daf  

      Me se ten ram moc libi. Co koupit jen ramovej kit a poskladat to podle sebe?

      0 0
      • emkaa  

        No jak pisu, bude to moje prvni silnicni kolo, takze na to abych to rozumne slozil se necejtim. Sada Veloce by mi mela stacit, mam trochu pochybnosti o tech zapl. kolech Alex a taky brzdy ProMax mi nic nerikaj.

        0 0
        • Vilém  

          Oni to delaj i na Veloce?Ve specifikaci v odkazu co vlozils je Sh 105.S Veloce by to bylo mnohem lepsi.Na silnicku patri Campa,at uz co se vydrze tyce a taky dodavky nahr dilu a pristup dovozce je mnohem lepsi.

          0 0
          • emkaa  

            Aha! Diky za upozorneni, toho jsem si vubec nevsiml, ja tam hodil odkaz a prepodkladal jsem automaticky, ze je tam to samy co v tistenym katalogu. A tam je to fakt uvedeny s Veloce. No pokud by to bylo 105 a dokonce Tiagra jak na to koukam, tak to bych do toho urcite nesel. V katalogu je to kolo o tisicovku drazsi. No maj v tom peknej chaos, u bajku maj zas uvedeny o hodne jiny vahy.

            0 0
            • emkaa  

              Verze s Veloce je k videni taky na cykloshopu. http://www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?… Uz jim pisu co to ma znamenat.

              0 0
              • Vilém  

                Jo ale fotka je stejne se 105. V brne na sportlifu to meli s Veloce.

                0 0
                • emkaa  

                  Takze rychla odpoved z Progresscycle:

                  „tento model kola bude dodavan s osazenim Campagnolo Veloce (foto na webu je obrazek prototypu). Plati tedy informace, ktere jsou uvedeny v katalogu. Jen cena za toto kolo bude asi o cca 4000 Kc vyssi, protoze jsme museli najit jineho (lepsiho)vyrobce ramu. Ten puvodni vyrobce mel problemy s dodrzenim nami pozadovabych geometrii pro jednotlive velikosti ramu. Tolik jen na vysvetlenou, proc bude cena kola nepartne vyssi.“

                  Takze podle toho by cena mela byt 47–48tis. No zatim pockam co z toho vyleze, libi se mi teda hodne.

                  0 0
                  • dave  

                    No tak na tom mi nepřijde nic extra výhodného… Za ty peníze (spíš míň) se dá postavit mnohem lepší kolo.

                    0 0
                  • Honzis  

                    Já se ptal taky na Allegro a bylo mi řečeno, že kola jen tak nebudou, spíš v létě a kdoví jestli … Ty kola vypadaj good, ale těch drátu je tam na mě až moooc málo. Jinak tam měli páky eloce 10 a vzadu 9kazetu, takže jsem nevěděl, co si o tom mám myslet. Jo a navrhnout rám, na který při zatáčení škrtáte nohou o přední kolo, to je opravdu vrchol. Jsem dost zklamán.

                    0 0
                    • Pá-dlista1  

                      To je silnice, ne? Zatacis naklanenim :)) Nebo mas spatne kufry/velkou nohu. Mi to na silnicce delalo taky. A pri skokach na BlackHorsu, kdyz jsem mel spatne nohu na pedalu a chtel tocit rodlama to bylo obcas velmi zajimave.

                      0 0
    • Haryk  

      Váhal bych,jestli tomu nedat rok na to,aby se předvedl,ale jinak ten rám vypadá lákavě a určitě bych mu dal přednost před nějakým dvoumateriálovým slepencem.O Veloce nemusíš mít strach,malou pilu a G-pružiny jsem měnil po asi 45 000km.S těma zapletenejma Alexema Ti neporadím.Zdar.

      0 0
    • Siddha  

      neco takovyho ted nabizi skoro kazdej, vybral bych si alespon neco, co je „noname“ verze nejake dobre znacky – alespon trosku overena konstrukce… ale cena je dobra, tech 43000 je fajn i kdyz ty kola asi nebudou nic moc…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.