• micinka

    Mate nekdo zkusenost s koly (ramy) RAVO ? Kontretne SAGO ? Uvazuju o koupi, ale nic konretniho jsem nevycet, nevlastni nekdo ? Souboj jsem zuzil na RAVO SAGO vs. RM Torrent

    0 0
    • xstefi  

      Mam zkusenost s modelem Xtreme rok asi 2000, cca 12k tenkrat v aliviu s rst vidli. Samozrejme sem od tech komponentu nic neocekaval, co se tyce ramu, tak byl sice mirne tezkej,to souviselo s bytelnosti, jinak jsem byl mooc spokojenej. Chtel jsem zustat u rava a koupit si pak tu jejich teamovaou radu, ale kdyz jsem ji schanel nikde ji nemeli, jinac bych na tom jezdil asi i ted. Jediny na co bych dal pozor je komponentova skladba, vodpravil jsem v zarucni dobe dva stredy (no jo rvu to silou) a taky sel mel potize s hlavovym slozenim, ale to bych mel s kazdym kolem v te cenove katagorii. RM jsem jezdil jen puceny od kamose chvilku a to mi nepadlo moc do oka.

      0 0
    • Jirik123  

      mam sago 04, musim rict ze jsem spokojeny, axel je na mych 67kg akorat, jen uz teda po 800km v zime chytnul malej vakl, ma rohy a riditka 58cm, na to sem si musel chvili zvyknout pac predtim sem vozil 60 a bez rohu. pneumatiky hutch cameleon 1,95 sou ve skutecnosti tak 1,8, celkove je to ladeny spis jako chrti horak:-)letosni model se samozrejme trochu lisi, axel uz ma lock, rovnou sedlovku, lepsi brzdy a kazetu atd.. co by si chtel slyset konkretne?

      jinak mezi RM a Ravem sem vybiral taky, ale v obchode sem zjistil, ze RM vypada hur nez na obrazcich na netu a proste se mi nelibej:-) taky RM ma uz kotoucovky, ale horsi vidli(mene citlivou) si musis vybrat co chces vic.

      0 0
      • Alibaba  

        Já mám SAGO 04 asi měsíc a zatím jsem moc nenajezdil. Koupil jsem ho hlavně kvůli ceně 14200.- Pokud bych byl informovaný před koupí, nechal bych (což nabízí každý dobrý obchodník) předem vyměnit pedály za SPD a pláště za něco širšího a lehčího (Schwalbe RR), ostatní mi zatím sedí, časem koupím určitě lehčí Mavic, jelikož samotný ráfek s pláštěm maj 1200g, což je poměrně dost.

        0 0
        • Jirik123  

          tak to je hodne dobra cena, ja sem ho mel ve sleve za 17500, spd sem uvital, aspon sem si mel co prat k vanocum:-) s temi plasti souhlasim, hlavne na predni se mi ten cameleon nezda vhodny.

          0 0
      • micinka  

        No jde mi hlavne o ram, jesti vydrzi a je dost tuhy. Sedlo, riditka a plaste si dam svoje…viz innerhtml.net/ra­vo.jpg :)

        0 0
    • mn  

      původně jsem si ho chtěl taky koupit, ale nakonec jsem si pořídil od stejné značky „racing xc“ 04. jsem s ním naprosto spokojenej. rámy mají stejnou geometrii a skareb je na mých 70 kg tak akorát. zadní stavba v kombinaci s karbonovou sedlovkou dobře tlumí. myslím, že je to vcelku povedený kolo.

      0 0
      • micinka  

        No o racingu jsem taky uvazoval, jenze kdyz ten SAGO ram je tak hezkej…kdyby byl RACING v te cerno stribrne tak nevaham…

        0 0
    • rock  

      Mám rám Racing XC – ale starší kousek

      http://www.sterba-kola.cz/…vo290404.php?…

      Jsem mimořádně spokojený – zadní stavba velmi tuhá (ve srovnání s mým předchozím bikem), velice ochotný šplhat do kopců (ale tomu asi přispívá i představec s negativním sklonem). Idiotsky umístěné návarky na košíky (pokud vozíš dva, je na ně málo místa).

      0 0
    • Staenly  

      Myslim ze sago testovali loni v Pelotonu – myslim ze ten ram vysel velice dobre, pry byl az necekane tuhej a taky je pry zarazila kvalita laku…

      0 0
      • Jirik123  

        co se tyce laku, tak na hlavovy trubce uz mam lak pod bowdenama uplne prodrenej… chtelo to podlepit pruhlednou paskou

        0 0
    • fousek  

      No podle me je to vpodstate jedno jestly Ravo, Rock Machine (RM je o necem jinym), Author, Superior, Kelly´s a dalsi, stejne bych si tipnul ze to varej ve stejny fabrice na Thaiwanu, sem privarej neco jinyho onde neco uriznou placnou na to samolepku a hura do Cech, tim nerikam ze by ty ramy byli naky nekvalitni, ale spis to ze rozhodujici bude barva a simpatie k znacce

      0 0
      • Matt  

        Mam Ravo Marathon 1 model 05.Myslim ze maj skvely kola a ramy(teda zatim nemam ho nejak zvlast odzkouseny ale zatim parada)

        0 0
        • micinka  

          RAVO (XC 05) je velmi rychle,lehke kolo a kdyz vsechno slape tak jak ma tak jsem VELMI spokojen. Jenze bud mam divny kus, nebo spise se projevuje jeho cena, tudiz odflaknuta montaz a kdovi jake komponenty. Najeto asi 2000km uz mi odesli vsechny bowdeny a lanka, brzdy se nevracely a neslo radit. Naboje jsem musel uz asi 4× cistit a rozebirat protze utahle konusy jak v predu tak vzadu. Prehazka radi taky nejak divne, obcas to dela psi kusy ze se nestacim divit. Priste bych asi volil samostany ram ktery je super a zbytek nechat nekomu dodelat.

          0 0
          • enjoy  

            proc si to nenechas seridit?na kole se do smrti bez udrzby nejezdi.to neni vina znacky. a zrovna byt tebou tak bych nehodnotil,kdyz nepoznas kdy mas zadelany bowdeny a hrozne se divis co se to deje:-).nezlob se,fakt si me prekvapil ze si na to neprisel sam.

            0 0
            • micinka  

              Kolo bylo v servise na serizeni uz 3× mimochodem.

              0 0
            • micinka  

              A nerikam ze bez udrzby se obejdu. Ale treba u lonske meridy jsem najel stejne kilometru bez jakehokoliv problemu.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.