• Mofo

zdravím, chtěl bych koupit diskový ráfek, ale tak maximálně do litru. Co doporučujete?

0 0
    • zac  

mavic X223
      EX 325
      XM 321 Rigida Taurus DISC atd…

zalezi co jezdis…

0 0
      • Mofo  

no jezdím cross country…

0 0
        • Jogador  

Já vozim alexrims TD 16 disc , Určení: MTB XC, pouze pro kotoučovou brzdu Konstrukce: vložkovaný spoj, jednoduché kalíškování, pro galuskový ventilek Rozměr: 559 × 16 Počet děr: 32, 36 Povrchová úprava: komaxit Barvy: černá Hmotnost: 455 g

cena: 690 Kč , tot v progresu… Mam ho chvilku, nemuzu hodnotit.

0 0
          • Lukster  

Ja na TD 16 zatim najel cca 500km a bez problemu – je tuhy a nejspis ta ochrana proti procvaknuti duse funguje,protoze zatim bez defektu

0 0
          • o.ndra3  

Já mám na TD16 asi 9000 km, centroval jsem je jenom jednou a to spíš preventivně. Pěkně blbě se na ně ale nasazujou pláště, zlámal jsem už několikery páky.

0 0
            • Jogador  

jj, stim souhlasím, na Mavic nandavám bez pák, a na TD16 sem nemohl ty samé pláště nandat ani s pákami. A slicky, který bývaj ještě menší, nato se opravdu netěšim:)

0 0
        • preacher  

Mám TD 17, najeto přes 3500 km, spokojenost (Alexrims TD17 32 děr, dráty DT swiss, náby XT). Na blbnutí dobré, jsou o 50 g těžší než TD 16. Na velotrade je mají za 520,–

0 0
          • pali  

na td16 najazdené 5900 km nie v parku zatial ok.

0 0
      • pavelr  

Od podzimu mám ráfky Rigida Taurus Disc 559×19, lehký, poměrně úzký, 32 děr, galuskový ventilek, koupený v Koloshopu za 375Kč. Spokojenost až do středy, kdy mi za jízdy bouchla duše vlivem prodřeného boku pláště o hranu ráfku. Tak nějak nevím proč k tomu došlo, takže kdyby někdo věděl…

0 0
    • Mofo  

jezdí někdo Mavic XM 321? Jaké s ním máte zkušenosti? Docela reálně o něm uvažuju… Na jaký je ventilek?

0 0
      • Mofo  

zaslechl sem neco o tom, ze Mavicy sou az moc odlehcene a praskaji, tak nevim…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.