Různé materiály na jedné bundě.

5 nepřečtených
  • Lister

    Momentálně vozím komplet WS bundu, je v pohodě, ale má jednu chybu, že není tak úplně moje. Chtěl bych časem pořídit vlastní. U hodně modelů se vyskytuje kombinace nefuku s materiály, které profouknou. Zajímalo by mě, jestli to třeba při jízdě nestudí, nebo moc neprofukuje. Vím, že je to na místech, které nejsou přímo vystaveny větru. Ale nedokážu si moc představit, že by mi foukalo na záda. To by mi asi byla kosa, i kdybych měl ve předu nefuk. Moc se mi zamlouvá nová bunda od Sensoru – Sonic, která má právě po bocích Roubaix. Tu asi ještě nikdo nemá co?? Sice není nejlevnější, ale vypadá slibně.

    0 0
    • Daf  

      Na bunde mam odvetrane boky a vnitrni stranu rukavu. Trochu neprijemne to je kdyz je clovek spocenej a fouka silnejsi vitr z boku. No ale v naproste vetsine vyjizdek je to uplne v pohode.

      0 0
      • pavelr  

        Mám stejně odvětranou bundu – od Kalaše. Při delší jízdě z kopce to docela studí, takže radši přes ni vozím ještě dres. Ale asi je lepší chvilku z kopce klepat kosu, než se do kopce zapařit a pak v tom jezdit.

        0 0
        • Daf  

          No pri jizde z kopce tento problem teda nemam.

          0 0
    • ddd - andy  

      Bundu jako takovou sem na kole nikdy nevozil – budto „fletruje“ ve vetru, nebo se v ni uvarim. Jediny co v zime vozim pres zimni dres (pod kterym mam nekolik vrstev funkcniho pradla) je vesticka – vepredu neprofuk s vyssim limeckem a vzadu sitovina – k tomu ale musim dodat, ze ty 3, 4, 5hod na kole jedu v kuse, takze vitr do zad a prochladnuti pri dlouhodobym zastaveni neresim..

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce