Znáte/používáte FAT-OUT,Opravdu to funguje???

12 nepřečtených
  • gamster

    Kamarádka se rozhodla že po negativních zkušenostech z různých fitness a posiloven půjde na redukci váhy odjinud.Zalíbil se jí tenhlencen produkt. Co na to říkate vy,jakožto odborníci?Já se  té chemii až zas tak moc nevyznám, i když jsem jí říkál že OK jednou ať si to zkusí(jednou myšleno těch 10 lahviček),ale ať to do sebe nerve pořád.Opravdu to účinkuje, je možnost redukce nadvahy,nebo je to zase jeden ten reklamní tah, ale výsledek je nulový???Prosím odborníky o vyjádření

    Pokud můžu poprosit o reakce lidí co se s tím už setkali, nebo použili, ještě lépe co ho třeba využívají.

    0 0
    • Featherbed  

      Nejsem odborník, ale jestli si myslí, že vypije několikrát za den lahvičku a bude to ok tak nebude… hlavní je to cvičení, jestli u toho jíš/piješ potravinový doplnky za těžký prachy nebo ne je tvoje věc, možná to trochu ulehčej, ale určitě to jde bez nich…

      0 0
      • gamster  

        To sem špatně dovysvětlit, Ještě není natolik ,,blbá" že by byla tak naivní a třeba seděla doma na gauči vypila lahvičku a večer by se na váze ztratil kilogram, Samozřejmě že jezdí na kole,atd… ale jestli jí i při této aktivitě může pomoct, jestli to není třeba jenom ochucenej sirup :)

        0 0
        • drtyc  

          tak jako karnitin je „placebo“ zdravej organismus ho ma dost a ten transport do mytochondrii, kde je metabolismus tuku obstarava. dulezitejsi je spis psycho efekt. ted sem to sezral, tak valim cvicit za pul hodiny, at to je k necemu.

          0 0
          • drtyc  

            kdyz sem pred cca 9ti lety delal fusoval do posilovani a mel obvod pres stehno jak pres hrudnik a moc nehlidal jidelnicek (teda krom prisunu bilkovin) a hnal se za objemy, tak jsem l-karnitin bral, ale tuk se „neovyparil“ ani behem roku ani behem dvou.

            pro zmenu kdyz sem misto toho pred ne tak dlouhou dobou delal nejaky kardio, pulmaratonek a pak jeste par dalsich kolektivnich sportu a doufal, ze se zbavim zbyvajici svalove hmoty, co se zmenila casem na tuk a toho tuku, tak to slo docela rychle i bez l-karnitinu, ale stejne dulezitej byl stravovaci rezim. to cviceni to akorat urychlilo, ale bez toho rezimu by vysledky byly hodne zdlouhavy, ale teda nejak mi to nevydrzelo s jednou vetsi havarkou na kole jsem nejak postupne zase zlenivel :)

            0 0
            • drtyc  

              jeste me napada, ze snad smysl ma ten l-karnitin pridavat pokud mas nejakou extra dietku pri kulturistice, kde by chybel ve strave a chybely by i ty latky ze kterych se vyrabi

              0 0
              • gamster  

                A to je tam ten karnitin nejdůležitější?Os­tatní rpvky nic nedělají?Takže říkáš že to nemá cenu, ani při nějakém výkonu?Že je to vyloženě utracený peníze za nic???

                Nebo to má aspoň nějaký efekt, jestli jí to má cenu třeba rozmluvit nebo ejstli jí to třeba trochu pomůže.Dík za reakci

                 
                0 0
                • drtyc  

                  pomaha to v tom, ze to je dalsi duvod drzet „rezim“ pri cviceni. kazdej takovej ritual navic co se musi prerusit pokud se z toho chce clovek vyvlict se hodi. a pak co utrati za l-karnitin neutrati za jidlo, takze dalsi plus. jinak bych v tom fakt nic zazracnyho nehledal. v tomhle smeru to jednoznacne pomuze.

                  0 0
                  • drtyc  

                    jinak pokud to hodla hrotit, tak at investuje do regenerace…

                    0 0
              • bagr84  

                Podle me blbost, karnitin by se mel brat hlavne ke kardio sportum.

                 

                Jinak nevim jestli to funguje nebo ne, spotreboval sem toho dve flasky od Nutrendu (2 mesice) a hubl sem cca kilo tydne. Takhle sem ale hubl i bez toho, kdyz sem se snazil, tak jak poznam jestli to funguje nebo ne?

                Dost sem o tom cetl (nerad bych do sebe sypal neznamou sracku) a vetsinou uvadeli ze urychli spalovani tuku o 15%. I kdyby to bylo 15%, kdo to na svym tele dokaze poznat? :)

                0 0
                • drtyc  

                  no jenze u tech kardio se ten vysledek nejak neda moc prokazat, protoze to dolu jde i bez karnitinu a jde to i rychleji nez kilo tydne.

                  0 0
    • Smazaný účet  

      L-karnitin sem bral pravidelne. Pravdou ale je, ze i kdyz beres 2× denne tech 15–20 ml, tak predevsim je to o te drine.

      Co se mi osvedcilo je dat si jednou za tyden nejakej extrem. V mym pripade je to 120 km mtb + kilak plavani v prirodni vode. Proste si vyhradit jeden den v tydu jen na zatezovej sport od rana do vecera a jit trochu nad svy moznosti. Pri tom jen doplnovat zakladni energii, teda jednoduchy cukry, mineralni soli a tekutiny. I behem jednoho dne se da ztratit hodne tuku.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.