Manitou 2005 - zamykání z řidítek

6 nepřečtených
  • tim

Na S-L Brno jsem tuto záležitost viděl poprvé in natura. Neví někdo, jakým kouzlem se mění lineární pohyb lanka od zamykací páčky na ppod. rotační v té „kuličče“ na korunce vidle ? Předpokládám, že k zamčení dojde pootočením vnitřních segmentů v noze vidle tak jak to je praktikováno u jiných výrobců. Předem díky za odpovědi.

0 0
    • TinkTink  

Podle toho jak o tom mluvis, nemyslis spis IT?

0 0
      • tim  

Nejsem si 100% jist, ale myslím, že ne. Konkrétně na jejich webu u modelu Black Super Air je foto s „tím“ a v popisu je uvedeno několik verzí pevného zdvihu s new remote LO. Tak teda nevím…

0 0
        • raceface  

Z který nohy to koukalo? IT je na levý a REMOTE LO je na pravý… logicky. IT je regulace chodu (pružení) a REMOTE LO tlumení…

0 0
          • tim  

Na tom foto to vede z pravé nohy (z pohledu jezdce)-zespodu je modré reg. kolečko. Zkus to případně čeknout na jejich webu. Můj laický názor je remote LO. Dotaz je čistě tech. rázu – před 2 měs. jsem se zařadil do řad spokojených uživatelů výrobků jednoho Italského výrobce… Rozhodně však nezastávám názor, že Marz.= uber alles!

0 0
    •  

Jen počkej, Zající!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.