ČP Kyjov Ride

Přidat foto

Ruprechtov.

Vyškov.

Kyjov = předstartovní horečka.

Start.

Jak příznačné = do kopce a proti větru ;-)

Bártič go!

Bártič Fans = atmoška jak na Giru ;-)

Bukovany.

Vašek :-)

Zřejmě bohatý to kraj?

Čísla stranou ;-)

Zafandit a opálit se ;-)

Celé album zde: https://aduldinho.rajce.idnes.cz/…v_Ride_2022/

(vloženo 15.5.22)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
enduristka
enduristka

18.5.22 21:34

Nechce mi to napsat celé, ale tak hlavně jsem chtěla napsat, že se úplně stotožňuji s tím prvním odstavcem.

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

18.5.22 14:07

Platy, tak já taky tehdá jel, páč za prvé to organizovalo moje tehdy dvorní cyklo, za druhé to bylo poprvé a naposledy, jako ta celá akce, museli podstoupit nehorázně moc papírování a povolení, jelikož se to jelo v rámci vojenského prostrou a za třetí jeli i moji bratránci, ty byli sice technicky zdatnější, ale tehdá jsem fakt měl fyzicky navrch a tak jsem jim nakonec ujel :-) I když jsem některé pasáže potupně převedl, přece se neumažu od louže apod. :-D A kluci z cykla tvrdili, že to je méně náročná trasa, no některý pasáže rozryté od vojenské techniky byly dosti zajímavé a dost mi teda i pomohl asi ten full, že mi odpustil určité technické nedokonalostě. Navíc jsem to jel ze silničníma pedálama a tretrama :-D A jeden asi 30% krpál fakt nešlo vyjet, tak jsem si tam ty tretry pěšky po šutrech pěkně dojebkal, naštěstí už byla značně jetý. A taky bylo dobrý, jak jsem jako silničář zvyklej prostě do prudkejch pasáži stoupnout do pedálů a zabejčit a hned v prvním brdku jsem si na tom fullu ustlal, pač se mi to propružilo a papa :-)

Edu, asi ti rozumím, i když nevím, co vše jsi úplně chtěla sdělit :-)

Reagovat
enduristka
enduristka

18.5.22 13:30

Adu: S tvým prvním odstavcem se

Reagovat
enduristka
enduristka

18.5.22 13:29

Adu: S tvým prvním odstavcem se

Reagovat
PLATYPUS3
PLATYPUS3

18.5.22 12:34

Adu: mě takhle nalanařili borci v práci na jeden sranda závod, potřebovali někoho do týmu co jezdí na kole :-) že se jede mtb jsem se dozvěděl den před odjezdem …kořeny, bahno, kameny, ještě že tam byl jenom jeden ostrej sjezd a nebylo to moc dlouhý, ze dvou třetin vyježděný polňačky takže jsem přežil:-) K tomu dvoukilu mám taky poznatek, většinou jsem po třech hodinách už utavenej, ne že bych neujel víc, ale je to prostě už jenom trápení. Potřebuju tahače kterej ví jaký jet tempo, něco jako když jedu na cyklostezce plnou kolařů dvacítkou, úplně jde cítit jak tělo kompenzuje a po deseti minutách chce vystřelit na ceduli:-) Borci jako Pepa Hrabačov, když už jsi vzpomněl, tohle maj prostě v sobě, oni věděj jak jet, todle na internetu nejde odkoukat, teorie, mašinky na měření, no nevím, možná hraje roli i fyziologie, když vidím jak borci dávaj ty nehorázný šteky.

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

18.5.22 11:41

Endu, máš recht, ale každej i ten nejmešní šolich „kolem komína“ vykouzlí kolikrát úsměv na rtu a hlavně na duši! :-)

Nebudu si stěžovat, ale mě to taky před cca 5–6ti lety jezdilo úplně jinak = byl jsem mladší, měl jsem více nalítáno, více času = zcela bez závazků a měné fyzicky náročné zaměstnání :-) 245km na fullu bych možná dal, ale max někde po šotkách a byl bych asi značně na pár dnů odpálen, můj již lehce letitý rekord je 330 na silničce a tak tomu nadále zůstane, opravdu to nehodlám posouvati :-)

Já jel na „fullu“ vlastně jen 3× v životě a to ještě na 26", jeden den jsem si ho půjčil na závod, druhej den s ním závod objel a třetí den ho jel vrátit :-) A od tý doby nikdy víc závod na horácích, děkuji pěkně, stačilo :-D

https://aduldinho.rajce.idnes.cz/…nd_bajkerem/

https://pohar-peruna.cz/…ovsky-kanon/

Reagovat
enduristka
enduristka

18.5.22 09:09

Cyklista86: Napíšu ti to taky znovu. Nebaví mně jezdit na kole které doporučuješ. A není pravda, že na fullu nemůžeš ujet po zpevněných cestách hodně km. Mám na enduru za jeden den 245 km. Jen už je to nějaký ten rok a já teď „závidím“ ostatním, že si to užívají. Letos mi to nejde. Mám max 103 km které jsem ujela 1. května. Od té doby zase šolichám kolem 70tek. A už dost…nebudeme tu plevelit vlákno. Já mám radost, jak to ostatním jezdí, jen si vždy vzpomenu na ty roky, kdy mi to ještě jezdilo. I bez berličky typu doporučení tebou daného typu kola.

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

18.5.22 09:06

Cyklisto, nelze samozřejmě takto direktivně srovnávat, každé má své, záleží i na povrchu silnice na nastoupaných metrech, i 200km v kopcovitém terénu a po nekvalitních asfaltech (kočičích hlavách) dokáže na silničce pěkně zdecimovat, oproti třeba pohodových 50km po šotolinkách na bajku, i když to se možná jako terén nepočítá, ale já to tak beru :-)

Naštěstí je to vždycky o nohách a matka cyklistiky je jen jedna! A ve skupině skorem nejezdím, takže vždy pěkně za své, beztak bych buď odpadal a nebo bych se enormně šetřil. Ono je fakt někdy těžký si výkonnostně sednout, stačí mi to jednou za rok s kámošem „chrtem“ z KH a navíc ve dvou to není žádná extra výhoda ;-)

A máme tu i borce, viď Pepo, co jezdí dardy na MTB, co jiní nedají ani na silničce, takže opravdu nelze paušalizovat, ať jezdí každý, co ho baví a jí, co mu chutná, nejsme přece profíci! :-)

Každopádně respekt k teréňákům a vše co atakuje hranici 80 a víc km je obdivuhodné a tím víc, čím je ten terén horší!

Reagovat
cyklista86
cyklista86

17.5.22 18:26

enduristka napisu ti to znovu. Ujeta vzdalenost bez nejakeho kontextu je nic nerikajici udaj. Ono 50km v terenu muze byt mnohem narocnejsich nez 200km po silnici na silnicnim kole a jeste k tomu treba ve skupine.. Jestli chces jezdit delsi vzdalenosti, tak jak jsem psal to chce kolo silnicniho typu tzn. pevna vidle, rychle, hladke plaste a idealne berany po moznost menit delku, sirku a vysku uchopu..

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

17.5.22 11:13

Baru, nésu přece profík, jezdím pro radost, navíc v mým věku bych mohl jet maximálně Masters a ne Český pohár s elite :-D

Reagovat
bara2
bara2

17.5.22 09:38

oprava: …prohlížela čtverku… ani s brejlema jsem tě nemohla najít :-)

Reagovat
bara2
bara2

17.5.22 09:37

Adu, pořád jsem si prohlížela tverku a nemohla tě najít… A nikde žádnej narcis! Mapku jsem si musela zvětšit, nebylo mi zřejmé, zda je to plánek trati závodu, nebo cos jel ty :-D Pěkný výlet za sportem, máš plný počet hězd!

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

16.5.22 20:39

Mamko, více fotek v galerii na rajským, jasný, že byl dortík už ve Vyškově ;-)

Tomčo, dík ;-)

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

16.5.22 19:28

Pěkně jsi to pošolíchal, Adu. Takových kalorií jsi spálil a jenom buřtguláš a žádný dortík?! ;-))

Reagovat
Tomik_S
Tomik_S

16.5.22 19:03

Pěkně sis naložil čéče :-)

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

16.5.22 15:18

Aldo, dík :-)

Reagovat
Ales007
Ales007

16.5.22 14:32

Parádní výkon a moc pěkné fotky! :-)

Reagovat
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

16.5.22 13:03

Adu, s tím šolichářem bych byl opatrnej pořád máš dost dobrej rádius, sice nejezdíš dlouhé štreky, ale i ty krátké vs nastoupané metry, stojí za to.

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

16.5.22 12:40

Mikšu, dík, si kámoš ;-)

Endu, neblbini, já su jen takové šolichář, bylo hůř cca před 5ti lety :-D A navíc, ty řádíš v terénu a tam já skorem nepáchnu :-)

Reagovat
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

16.5.22 12:21

Enduristko, zatím ne, ale pokud budu najíždět km, tak to bude maximálně o kilu, tak 2–3× za sezónu.

Reagovat
enduristka
enduristka

16.5.22 11:03

Mikši: Dobrá zpráva. Trošku jsi mě uklidnil. Snad se taky nenakazíš virem způsobujícím nutkání najíždět nechutné porce kilometrů. PS: Já vám všem jen neskutečně závidím:-).

Reagovat
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

16.5.22 10:01

Enduristko, hlásím se mezi ty „normální“ moje letošní maximum je 62 km… ;)

Reagovat
enduristka
enduristka

16.5.22 08:24

Haló, je tu ještě někdo normální? To jsou dálky :-) Adu, moc pěkný výkon.

Reagovat
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

16.5.22 07:35

Aduldinho: velká paráda, je neuvěřitelný, čeho seš schopnej, tleskám a skláním se před výdrží a odhodláním, ať už si závodil, či nikoliv. Větrák v Bukovanech je super fotka!

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

15.5.22 22:53

Ou nou, 3× jsem zafandil a jel dom a teď čtu toto: https://www.roadcycling.cz/…ske-slovacko :-(

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

15.5.22 22:26

@grafik To bych byl možná po Kotwíkovo nájezdu, ale možná se mi budou zítra po obědě klížit očka :-)

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

15.5.22 22:24

Kotwíku, ten větřák v Bukovanech je pěkné, hlavně ten ještě né zcela dokončený zástup vysochaných panovníků, neměl jsem moc času si je projít, chtěl jsem být rozumně doma, někdy tam asi zajedu sólo ;-)

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

15.5.22 22:21

Kožuchu, nemohl, už 5 let „nezávodím“ a jezdil jsem jen amatérský dlouhý maratóny a končil na chvostu startovního pole, hlavní bylo přežít a rozumně dojet a i na to se muselo dost trénovat ;-)

Reagovat
kotew CZE JIHLAVA
kotew CZE JIHLAVA

15.5.22 22:21

VELKOPARÁDA, GJ synku ;-)

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

15.5.22 22:18

Pepčo, než jsem objel ten okruh, klucí opálený ho měly 3×, ale já furt stavěl a fotil a hlavně Bártič Fans mě zlákali na buřtguláš za 35 kaček, neber to :-D

Reagovat
plysovykozisek
plysovykozisek

15.5.22 22:16

Klidně sis s nima mohl poměřit síly.

Reagovat
Pepa Hrabačov
Pepa Hrabačov

15.5.22 22:13

A kolikáté jsi byl?

Reagovat
grafik
grafik

15.5.22 21:47

Slusnej nájezd. Já bych byl zralej druhy den na dovolenou : )

Reagovat

Další galerie z kategorie

ejdmmm 2
hawrda 5
Radek Broz 8
Renda69 10
Hlousa1 7
theedge 15