Moje Finale Ligure

Přidat foto

Přidávám pár fotek z výletu do Finale Ligure.

Původně jsem měl v plánu stihnout po cestě poslední víkend v bikeparku v Livignu, ale kvůli počasí jsme to odpískali a vyrazili v pondělí rovnou do Finale. Ve Finale byla možnost potkat spoustu jezdců EWS, kteří zůstávali po víkendových závodech. Z našeho ubytka zrovna odjížděl Jack Moir a celý Canyon tým, po promenádě se procházel Richie Rude a spousta dalších profi jezdců na trailech předváděla úroveň, jaké nikdy nedosáhnu.

První den jsem šlapal za svoje, další tři dny mě vozila dobrovolně žena vždy dopoledne (buď na NATO nebo Din). První den nastoupáno a nesjezdováno asi 1.700 metrů, další nasjezdováno vždy lehce přes 2.000. Odpoledne bylo lehárko na pláži nebo procházka po okolních dědinách. Pizza ve Finale ve srovnání s jinými místy v Itálii za moc nestála, gelato bylo standardní.

Z trailů se mi nejvíc líbily Pino Morto, Ca Bianca a Little Champery. Tuhle trojku bych mohl točit pořád dokola a bylo by fajn jí mít za barákem.

Ze základny NATO byly všechny na jedno brdo, takový enduro flow pozvolně z kopce. Nic extra a některé pasáže byly docela nuda. Rollercoaster mi naopak přišel super. Není to úplně flow a některé části jsou opravdu pěkné, když to člověk jede vícekrát, tak už se dá pěkně letět. O dost lepší než všechny traily z NATO.

Docela náročnější na fyzičku mi přišly Madonna della Guardia a spodní část Cacciatore, možná i kvůli tomu, že už byly na konci kopce, kde mě docela bolely ruce. Navíc nemám rád skalnaté dropíky do sypavých šutrů. Nelíbily se mi Cromagnon/Nean­drthal, pasáže do kopce v šutrech a switchbacky v šutrech nemusím. Navíc se mi letos povedlo urvat už 3 přehazovačky a tady to co 20 metrů hrozilo mojí stávající.

Celkově bylo ve Finale fajn poježdění. Škoda, že je to trochu z ruky. Fotky mě fotila žena na trailech Pino Morto a Base NATO.

(vloženo 26.9.21)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
chomejs
chomejs

30.9.21 08:58

Nesnáším to úplně stejně, ale překvapivě to drželo úplně v pohodě (až na jeden incident).

Reagovat
ufoncz
ufoncz

29.9.21 20:48

Fotka 1 a 3 vypadají lákavě, ale třeba 5 a 8 ukazují takový to sypký prašný svinstvo, co nesnáším. Nebyl jsem tam, a tak se upřímně ptám – nejsou lepší trochu šťavnatější traily někde v Alpách, když už se člověk stejně trmácí daleko?

Reagovat
kotew CZE JIHLAVA
kotew CZE JIHLAVA

27.9.21 19:33

Parádní cvaky, GJ.

Reagovat
chomejs
chomejs

27.9.21 17:23

Neříkám, že Rollercoaster je nejlepší, spíše jsem byl příjemně překvapen, jelikož jsem čekal větší „dálnici“.

Reagovat
Radek Broz
Radek Broz

27.9.21 11:44

Rollercoaster je dobrej jen na to, že je dlouhé a dobře se shuttluje – jinak jsou tam podle mě mraky lepších trailů. Ale každého věc;)

Reagovat
Mr.Duck
Mr.Duck

27.9.21 08:57

Saintjv: Tak je, ale štreka je to tak jako tak! Do ČR se aspoň za našima občas podívám tak tam snad příště něco pojezdím zas jednou ale Itálii budu muset trochu plánovat :D

Reagovat
saintjv
saintjv

27.9.21 08:16

@Kachna :)) tak pro tebe je asi jedno jestli je to Finale Ligure nebo Točná ne?:DDD

Reagovat
embi
embi

26.9.21 22:55

Cromagnon je nejlepší trail ve Finale:)

Reagovat
theedge
theedge

26.9.21 21:17

moc pěkný a závist :-)

Reagovat
Mr.Duck
Mr.Duck

26.9.21 20:58

Nice konečně nějaký fotky z ježdění :)

Někdy se tam musím podívat, vypadá to super. Ale z ruky to je fest to jo :)

Reagovat

Další galerie z kategorie

DaD 11
Aduldinho 42
kandik psi zub 6
bara2 23
sorak 17
Pepa Hrabačov 19