Armenie

Přidat foto

jsem gramař

(vloženo 24.6.19)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
PatrikKalista
PatrikKalista

26.6.19 14:36

Ahoj, kecy kolem a někde více fotek? Třeba nějaká nahrávka? Moc rád bych se podíval…Závidím.

Patrik

Reagovat
Janes
Janes

25.6.19 16:17

Kloubouček.

Reagovat
kubasek
kubasek

24.6.19 18:47

kolem jedoucí Íránská rodina (lékař) u nás zastavili, jestli jsme v pohodě a odkud jsme, vyndali a nařezali melouna, pokecali a jeli dál. Pecka. Docela by mě zajímalo jak to tam je teď. Ty opuštěné staré kláštery měly kouzlo. Ale v té době přes údolí k Tatevu zrovna stavěli novou asfaltku a že do budoucna i lanovku(dnes už je zakreslená v mapě), takže dnes tam bude nejspíš cirkus. Každopádně jsou tam jiná zapomenutá místa a jak říkám, místní lidi byli neuvěřitelně pohostinní. Nezjištně pohostinný.

Reagovat
Libores
Libores

24.6.19 17:52

Kurňa, na to se kouká moc pěkně, úplně mi to zavazuje tkaničky:) Díky. Já se tam chystal loni, chtěl jsem se odtamtud dostat do Íránu, je to nejlevnější způsob. Ale bohužel z toho sešlo.

Reagovat
kubasek
kubasek

24.6.19 17:15

to Libores:

Reagovat
kubasek
kubasek

24.6.19 16:56

to Libores: letecky do Jerevanu a pak kolem jezera Sevan k hradu Tatev. My to měli jen na 14dni. Byla to super dovolená za pár kaček. Letenka kolem 8tis „a pak už nic“. Nejmilejší lidi, které jsem kde potkal. Jako cyklisti jsme tam byli za exoty, ale je to z roku 2010,takže situace už se změnila. Určitě k horšímu. Tenkrát tam turistika ještě nejela. Potkali jsme pár motorek, jinak nikoho. Večer jsme si něco nakoupili,pak našli flek na nocleh za horizontem od silnice nebo si nas vzal někdo k sobě. Případně nás v nějake restauraci po večeři nechali přespat na zahradě. Jak se dalo. Počasí tam bylo dost horké,tak jsme přes poledne většinou někde polehavali nebo když bylo koupání tak přečkali nejhorší vedra u vody. Cestou se daly potkat stánky s ovocem apod. Jeli jsme po té E117 a tam už tenkrát jezdilo dost smradlavých kamionu, tak to kolikrát nebylo nic moc. A u baráku dost často agresivní pes na volno. Pak jsem vozil sebou klacek. Pár fotek ještě přihodím.

Reagovat
Lance
Lance

24.6.19 16:42

No a jak pise Libores. Jakou si vezl zbraň? Kala? Nebo něco.mensiho. Bo do AM bez zbraně, když se zbraní i kolem komína nevím nevim

Reagovat
Libores
Libores

24.6.19 16:08

kubasek: buď v klidu, v jednom vlákně se tu zrovna řeší „jakou pistoli s sebou na kolo“:) Každej jsme nějakej a i cestovat na kole se dá na víc způsobů. A Arménie teda jak, kudy jste jeli? A víc fotek by nebylo?

Reagovat
kubasek
kubasek

24.6.19 15:43

to Libores: jj, občas na řidítkách vozím čokla a za ním ještě v sedačce kluka. To už je ale sestava jako někde v Asii. A nejsem si jistý, jestli to tady v té společnosti časovkářů vůbec můžu říct. Mám dojem, že téma „pes v brašně na řidítkách“ už má hodně blízko k záležitosti „jaký e-bike“?

Reagovat
kubasek
kubasek

24.6.19 15:40

ono to nebylo tak zlý. V těch předních taškách byly 2 karimatky a 2 spacáky. Vzadu pár hadrů, nádobí, vařič, stan, foťák trochu jídla…Takže jestli kolo samo o sobě má kolem 11ti kg, tak s nosiči a provozním nákladem +dalších cca 15, ale navečer jsem ještě někde nabral víc vody(spali jsme na divoko, tak aby bylo na vaření apod.). Když jsem jí vzal do 4PETek, tak plus dalších 6kg. Ale člověk nejede časovku, tak žádný problém. Dá se samozřejmě sbalit mnohem úsporněji. Už je to stará věc, ale zase bych někam takhle jel.

Reagovat
Libores
Libores

24.6.19 15:31

na řídítka by se ještě něco vlezlo:)

Reagovat
kocers
kocers

24.6.19 15:05

Celkem slušná nálož :-) Nevíš, kolik to tak mohlo mít celé vážit?

Reagovat

Další galerie z kategorie

Pepa Hrabačov 6
plysovykozisek 4
bara2 12
vapes 5
miťo 15
chomejs 20