Giant Giant Full 1,5 Pro 2017

Přidat foto

Španělsko.

Španělsko.

Francie.

Skoro doma. Hostinec u Kodrů, pod Kozákovem.

Aktuální a finální stav po úpravách 2019.

(vloženo 7.4.19)

Tušák Tušák
Ohodnoť bajk: (1.7  / 119 hlasujících)
Značka Giant
Model Giant Full 1,5 Pro
Modelový rok 2017
Velikost XL
Hmotnost 23
Rám ALUXX SL
Vidlice Motion-Ride. E18 . 170mm
Tlumič Rockshox Deluxe trunion
Řazení Schimano Di2 XT
Sedlo Specialized
Pláště Schwalbe

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
3bike
3bike

3.5.19 22:12

že je to ebike vůbec nevadí, ale ty brašny, blatníky, odrazky, to vypadá opravdu děsivě…

ale má to řazení Schimano :-) asi od Schimanskyho…

Reagovat
bade
bade

11.4.19 21:02

fuj, skoro jsem poblil klavesnici v praci

Reagovat
Fran7
Fran7

9.4.19 16:58

palo7: proč myslíš, že lépe? díky váze spíš rychleji, ale lépe?

Reagovat
palo7
palo7

9.4.19 10:48

Pavel675: věř tomu že ta ***** i z kopce pojede lépe než bike bez motora

Reagovat
pavel675
pavel675

8.4.19 23:02

A jak tahle ***** jezdí z kopce? nebojíš se, vždyť to má 23 kg..

Reagovat
petrun
petrun

8.4.19 21:19

Kde je to kolo, žádné nevidím …

Reagovat
karlos2053
karlos2053

8.4.19 19:44

Babegta původně motokolo byla. Jen pro upřesnění

Reagovat
Jamin
Jamin

8.4.19 19:40

Mimoděk. O kolo tu vůbec nejde :)

Reagovat
Fran7
Fran7

8.4.19 18:10

To na dvou kolech s motorem je motorka a motor na elekřinu není kolo, ale pořád motorka ikdyž se maskuje za kolo, BABETA má taky šlapky a nikdy nikdo tomu neříkal motokolo. To mi nikdo nerozmluví. Nicméně ať si každý jezdí na čem chce, ale mezi cyklistou a motorkářem je velký rozdíl.

Reagovat
Trepifajxl

8.4.19 15:49

ten jo

Reagovat
Barak
Barak

8.4.19 15:34

A co e-biker, ten už jo?

Reagovat
Zdendyš

8.4.19 15:18

Biker nemuze mit elektromotorku.

Reagovat
Barak
Barak

8.4.19 15:05

Chudák majitel, až si tu přečte, jaký je vlastně chudák, když jezdí na e-biku, jistě z toho již nebude mít takovou radost.

Reagovat
Dorsiflex
Dorsiflex

8.4.19 15:00

Pantáta bike. Ale proč néé :).

Teď jsem kousek za Prahou, pod místním trailíkem potkal bandu bikerů, co všichni do jednoho ten kopeček nahoru (trochu kamenitější TZ) tlačili. Jsem si skoro jistej, že všichni byli mladší než já. Myslím, že do 10–15 let bude mít ebika 60% bikerů.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

8.4.19 13:02

To je snad provokace, eště to motto majitele… mimořádně ošklivá motorka.

Reagovat
Zdendyš

8.4.19 10:42

Atty, delame vse pro to aby legislativa doznala upravy :)

Reagovat
mr.antik
mr.antik

8.4.19 10:31

boží, tam už chybí jen šestnáctipalcová telka na seriály…

Reagovat
honzarb
honzarb

8.4.19 09:07

Vynalezne lidstvo nekdy blatniky, ktery nebudou hyzdit kola??

Reagovat
atty
atty

8.4.19 09:01

Zdendyš: bohudík ty nejsi ten správný Bůh, který o tom rozhoduje, kdo může či nemůže „znesvětit“ lesní posvátnou půdu třeba elektrokolem

Dazz: odpověděl bych krátkým citátem z Foresta Gumpa – nápověda – ten o bonboniéře to není… :)

Reagovat
Dazz
Dazz

8.4.19 07:56

Vzhledem k tomu, že lidká blbost nadnáší, tak ta motorka nebude ani tak těžká ;-)

Reagovat
Zdendyš

8.4.19 04:46

Ano ano, take si myslim ze majitel teto elektromotorky je ucineny anjel uz jenom proto, ze elektromorem znesvecuje lesni posvatnou pudu:).

Reagovat
atty
atty

8.4.19 00:27

orm:to je vcelku na nekonečné diskuze – ale v současném stavu legislativy i množství prodeje bez nějakého rozumného východiska (celosvětově). Je to novej fenomén (ať se nám to líbí, nebo ne) a asi je nutné se s tím naučit žít. Jestli to nějak přejmenovávat a pojmenovávat, či to úplně jinak vymezovat – to fakt nevím. Mně elektrokola vadí v případě, že na nich jezděj debilové, kteří možnosti a výkon zneužívají, chovají se neohleduplně a nerespektují základní slušnost běžných cyklistů. Nicméně ze zkušenosti vím, že je to o konkrétních lidech a že tedy zákonitě potkávám i „prasata“ cyklisty, co jezdí jen za své. Že je ta možnost – potkat ****** na drahém e-bajku větší, s tím souhlasím – je to trošku podobné v tom, jako potkávám debily za volantem na silnici, v určitých značkách a modelech aut – někdo tu svou aroganci, moc, peníze… takto může prezentovat. To mne ale neopravňuje k tomu, abych hned hodil všechny majitele elektrokol a černých BMW do jednoho pytle. Prostě nic není černobílé a nelze soudit jen z prvotního náhledu – jen to jsem chtěl říct.

Reagovat
orm
orm

7.4.19 23:57

@atty: Ty nechapes, a sam se te chyby dopoustis, ze lidem nevadi to, ze lidi jezdi na ekolech, ale ze tomu rikaji kolo a cyklistika. Nekterym, treba mne, vadi, ze ekolo ma legislativne stejna prava jako kola a co mne vadi nejvice je to, ze se kolum v propagacnich materialech prodejcu ekol zacalo rikat klasicka kola.

Pokud uzivatele neznas nejak osobne, tak neni potreba mu psat. Snad si to tu precte :-).

Reagovat
atty
atty

7.4.19 23:47

orm: ano, uznávám, že fotky pro profil kola to nejsou nejlepší (ale viděl jsem tu vcelku i hodně horších) a že profil by mohl být v rámci popisu dotaženější. A protože jsem také uvědomělý člen, mohu Ti slíbit, že majiteli pošlu soukromou zprávu, zda nechce ten profil doladit, aby byl příkladný. To je tak vše, co mohu udělat a udělám. :)

A proč to všechno píšu – protože chci trochu obhájit majitele kola, který dostal rovnou sprchu formou „jé, další pozér na elektromotorce, ověšené brašnami a zrcátkem…“ – to mi k němu opravdu nesedí, ani z těch dvou krátkých setkání, kdy jsme v podstatě řešili jen nějaké technické věci ohledně DI2.

Reagovat
orm
orm

7.4.19 23:36

@atty: Muzes byt konretni co presne ti vadi? Ja proti ecyklistice nic nemam. Chci si to ekolo prohlednout, od toho ten profil je. Misto toho tu jsou fotky z dalky, kde je videt vice vseho ostatniho nez ekola a spatne vyplneny profil. Pokud tu chce mit majitel profil ekola, tak by ho mel vyplnit poradne, ma to i v podminkach. Pokud sem chce dat jen foto ekola, tak na to tu jsou jine kategorie.

Reagovat
atty
atty

7.4.19 23:28

wladeq: to je právě o tom, že majitel není „pozér“, který potřebuje opírat svého (stejně drahého) S-Workse před hospodou, nebo ho leštit v garáži a dávat sem desítky fotek FF zrcadlovkou – jako koukněte, jak mám úžasný kolo…

Prostě si jezdí pro radost, odreagování a potřebu pohybu, kolo vypadá takhle, protože je to optimální k tomu, na co ho používá a vyhovuje mu to a leckdo by z toho těžko poznal, že je to e-full za hodně, ještě doplněnej Di2 sadou. Prostě s takovým člověkem nemám problém, zatímco s některými pózery či militantními zastánci nějakého „jediného správného vnímání mechanického kola“, celkem jo… :)

Reagovat
atty
atty

7.4.19 23:21

orm: znám kolo (viděl jsem ho osobně) a majitele znám (také osobně) z toho důvodu, že jsme spolu něco probírali ohledně Di2 pohonu a něco s ním řešili. Tak jsem se také ze dvou setkání dozvěděl, co dělá a jak a kde kolo používá a proč. Jiné „vztahy“ fakt nemáme. :) Tedy nejsem někdo, kdo by si mu dovolil řešit jeho profil či fotky na webu.

Jseš celkem starostlivej, pokud se jedná o profily a vztahy diskutujících, co ti nejdou pod fousy názorem – jseš takhle uvědomělej i jinde a jinak? :)

Reagovat
wladeq
wladeq

7.4.19 23:17

atty: Jedina podstatne vec je ta, jestli vyhovuje majiteli. Je lepsi zazit srandu na ebiku, nez nudu na normalnim kole. I kdyz ebajky neberu, nechapu, a budu je dycky (dobre, aspon do 50) hejtovat, chapu, ze to nekoho bavi. A o to jde… To, ze to pri sve cene typuju 150 tycek plus vypada, jak tescobajk, model cirkus, nebudu komentovat :)

Reagovat
orm
orm

7.4.19 23:04

@atty: Pokud majitele znas, tak bys mu mohl rici, aby si profi kola vyplnil lepe, hlavne fotky.

Reagovat
atty
atty

7.4.19 22:51

Protože o tom něco malinko vím (jak se tohle kolo používá a kdo ho jak provozuje), tak mohu jen konstatovat, že pro ty účely a použití je to ideální – ať si každej myslí o tom, co chce.

Měli bychom si uvědomit, že elektrokolo není špatné, protože je to elektrokolo, ale že ho může řídit debil (což v tomhle případě pravda není).

A pokud je někdo debilem, může jím být za řídítky, volantem, kniplem… čehokoliv pojízdného a bude se tak i chovat. Stejně tak se může chovat slušně a pozitivně i „elektrobajkr“.

Prostě posuzovat někoho, protože „elektrokolo“ je v dnešní době na hlavu, zvlášť, pokud neznáme bližší souvislosti použití, potřeb, zdravotního stavu a věku majitele.

Takže tenhle majitel s e-bajkem rozhodně nemachruje, nejezdí jako prase a neničí schválně traily těch ortodoxních (jezdících za své). Jezdí si pro radost z pohybu a odreagování při náročné práci.

A to píšu jako ten, kdo si e-bike rozhodně neplánuje koupit, protože na můj způsob ježdění mi nic nepřinese a zatím jej (klep klep) zdravotně nepotřebuju.

Reagovat
Strakááč
Strakááč

7.4.19 22:12

Fran7 – jenže si vem, když jsi někde na dovče a chceš si dát tři celodeňáky zasebou v horách tak se na mě nezlob ale v padesáti musíš bejt magor co jezdí do práce denně nějaký slušný kopce nebo tak, aby to zvládal v těch horách… a představ si jak tě to na kole baví, když jsi unavenej… nebo když jsi plnej energie…

já teda ebajk naprosto chápu… a i jako lenoch bych si ho koupil klidně.. jenže já mám kolo na zábavu, kde je dost podstatná věc váha, což ebajk fakt nesplňuje…

řekl, bych že je ale ebajk pro tělo mnohem zdravější… rozpohybuje tělo, a tep je přesně nejlepší na hubnutí, kdy nejvíc spaluje… neničí si člověk tolik klouby… a není tolik unavený i po delší trase… přitom vykonával zdravý pohyb.. :)

Reagovat
Fran7
Fran7

7.4.19 21:43

Na profilu máš čerta, ale ten se k ebiku tedy moc nehodí. To že sjíždíš svět a máš předražený ebike je známka, že prachy máš, ale nevíš co je to být skutečný biker, pokud máš kardiostimulátor nebo operované klouby, tak to chápu, ale pokud jsi jen líný, tedy 20 let jsem na kole neseděl a teď mě to baví, nepochopím. Jak se často říká, že s ebikem se dostanete na místa kde by jste se normálně nedostaly a vidíte víc, je lichý a blbost. Já takové kolo doufám ještě v 60ti potřebovat nebudu, mým vzorem je hodně starý děda co ho potkávám v sezoně, na silničte, tempo a rychlost nic moc, ale takto bych rád skončil i já, raději pomalu a v klidu za své, než machrovat s ebikem. Sorry ale tak to cítím já.

Reagovat
Trepifajxl

7.4.19 21:04

plzakj: neser mě, za pár dní je mi 52, teda ale je fakt, že za svými cca 30 let starými osobáky začínám zaostávat

Reagovat
Zdendyš

7.4.19 20:07

Takhle bych v padesati tedy dopadnout nechtel :)

Reagovat
Marek.Kv

7.4.19 20:06

Obsah tohoto příspěvku je blokován.
Reagovat
atty
atty

7.4.19 20:06

Že je to elektrokolo, s tím problém nemám, že si majitel dovolil (navzdory módní policii BF) mít odrazky, brašny a dokonce zrcátko… to je samozřejmě neodpustitelný prohřešek (pro ty módní policisty) :)

Na druhou stranu – takhle vypadá kolo, na kterém se opravdu jezdí a to i v neznámém terénu a skoro denně a majiteli již není 25.

Tedy odpadají ty klasické argumenty – koupil si to, protože je línej a aby mohl machrovat…

Reagovat
plzakj
plzakj

7.4.19 19:56

Tak v 50 letech chapu, ze uz nekdo rezignoval a koupil si motorku.

Reagovat
theedge
theedge

7.4.19 18:56

regulérní motorka i se zrcátkem

Reagovat
lazza
lazza

7.4.19 18:53

Odporná věc

Reagovat
kotew CZE JIHLAVA
kotew CZE JIHLAVA

7.4.19 18:52

Strkááču, dej si pivko, proč? aby si nemlel hovadiny:-DDD

Reagovat
Strakááč
Strakááč

7.4.19 18:45

jo a pokud nejezdíš denně po silnici, tak si sundej ty ohavný odrazky z výpletů...... :)

Reagovat
Strakááč
Strakááč

7.4.19 18:43

tak tohle elektrokolo je sice hnusný… ale zadarmo bych takový doma mít chtěl :D najít si nějakej zábavnej kopec a vyjíždět to.. např právě v tom chorvatsku, španělsku atd v těch horách do těch strmějších kamenitých vršků to musí bejt paráda.. je to zas něco jinýho a musím říct, že i na tom se dokáže člověk uhnat a to celkem dost… a zvlášť si to člověk užije když má trochu toho skillu…

nikomu bych nezazlíval elektrokolo… ale určitě bych se s tím nesral na BF mezi normální kola, protože místní banda Ebajky neuznává… :)

Reagovat
Trepifajxl

7.4.19 18:19

Sinpa: těžko, Onuce jezdí poctivě za svý a na kole

Reagovat
Sinpa
Sinpa

7.4.19 17:58

Na 4. fotce je Alena?

Reagovat
NikolasCZ
NikolasCZ

7.4.19 17:52

Až mi bude 70, taky si to pořídím.

Reagovat
Vilém
Vilém

7.4.19 17:38

To je ale skaredy.

Reagovat
Dazz
Dazz

7.4.19 17:33

Fuj … to sem se lekl.

Reagovat
Sinpa
Sinpa

7.4.19 17:21

To je motorka a podle vybavení řidítek :-)

Reagovat

Další galerie z kategorie

Simi82 0
Koli13 2
Milan17 3
Zucco 6
kycerjaska 8
PDean 26