EX

Přidat foto

Na cestě z práce.

Tak to je ON. Nejdůležitější komponent celého kola, život bez něj si nedovedu představit. Hlavní důvod proč to nekoupit v karbonu, furt to je těžké a není tam příprava na stojánek:-)

Další důležitý komponent. Světlo Lupine, lumenů nemá nějakou extra dardu ale svítí hezky v kuželu na cestu, takže neobtěžuje protijedoucí a jde hezky vidět na cestu - vyloženě praktická záležitost. Napájení z baterie ekola ovládání na displeji. Druhé světlo mám na helmě.

Kryt motoru vzor "stadion"

Nový blatník, a jeho tak trochu zprzněné uchycení

Xpedo, Fungují, jsem spokojen. Nebyl pro ně racionální důvod. Jen se mě prostě líbí.

Cesta z práce

Do nové sezóny nové řazení X1

Bohužel s mojí váhou měly původní MT4 problém...

Taky trošku vylepšení v podobě XX1

Dobré přibližovalo do práce.(30km tam a dalších 30km zpět), do teď jsem to jezdil 4,2 V8 benzín. Takže z mého pohledu posun k lepšímu už jen tím že to nesmrdí.

Originální stav až na nášlapy, světlo, řazení, přehazovačku, brzdy a skoro všechny šrouby výměněny za titanové

Původně jsem měl ebike KTM macina. Byl to hardtail a jezdil jsem míň, to pohodlí tam prostě chybělo.

Teď řeším nějaký blatník, dneska jsem přijel do práce a na zádech asi dvě kila bláta.

Nad odblokováním motoru ani neuvažuju, už z principu. Vzhledem k profilu trasy by to stejně baterie nedala.

Těžko mu něco vyčítat, funguje dobře. Mám ho prostě rád. Nevím co jiného by mě denně vytáhlo do přírody

(vloženo 25.10.18)

RomSva
Ohodnoť bajk: (2.5  / 121 hlasujících)
Značka Haibike
Model Sduro fullnine 7.0
Modelový rok 2018
Hmotnost 25
Rám Alu, zdvih 100mm
Vidlice SR SunTour Aion 100mm
Tlumič Rockshox deluxe RT
Kliky Haibike components
Měnič Sram xx1
Řazení Sram x1
Řetěz Sram PC1110
Náboj přední Haibike components
Náboj zadní Haibike components
Brzda přední Magura MT 7, 203mm
Brzda zadní Magura MT 7, 180mm
Brzdové páky Magura MT 7
Ráfek přední Rodi tryp 35
Ráfek zadní Rodi tryp 35
Dráty Sapim leader
Pedály Xpedo ti 8
Řídítka Haibike components 740mm
Představec Haibike components 90mm
Sedlovka BXT
Sedlo Selle royal rampage
Pláště Schwalbe Nobby Nic Evo SnakeSkin, 65-622, 29" x 2.6"

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
RomSva
RomSva

13.9.20 22:23

Tak tímto bych chtěl poděkovat zdejším diskutujícím a tomuto krásném kusu techniky který mě v dobách nejtěžších dostal zpět.

Už je z domu a jsem mu vděčný za to co pro mě vykonal. Bez něj bych to nedal. Šel o dům dál, s jasným cílem vyhrabat ze sra**k dalšího nebohého. A snad se podaří a za pár měsíců bude mít bike forum dalšího uživatele co si bude užívat jízdu na kole a bude tu psat jak se zbavil ečka.

Reagovat
petrun
petrun

17.5.19 07:39

I když nemám e-kola rád tak náhradu za 4,2 V8 benzín jednoznačně schvaluji. Tohle mi dává smysl.

Reagovat
RomSva
RomSva

2.11.18 19:43

Co se týče poznatků mimo dojíždění do práce tak nic… Opravdu jezdím prakticky jen do práce (za tmy tam, za tmy zpátky). V létě snad bude čas i na nějakou vyjížďku (i když na to tu mám klasického Kellyse).

Přední blatník asi netřeba, kryt baterie je fakt široký.

Pár poznatků

Na největší výkon to kope do pedálů, tj je pohodlnější jezdit na druhý nejvyšší.(EMTB- hodně pomáhá do kopce, na rovině od cca 15kmh už méně a méně). Motor je tam CXko. tj ten „nejvýkonnější“ ale samozřejmě utnutý legislativou. Baterie je 500wh, stačí na 50km valašského terénu.

Osobně jsem s výběrem spokojený, na účel na který bylo pořízeno bohatě dostačuje tj. doprava z bodu A do bodu B obézního člověka kopcovitým terénem tak aby byl schopen pracovního nasazení. Kdo chcete blbnout tak tenko ebike ne, to chce něco s větším zdvihem a menší váhou což je mezi ebiky problém.

Jen mě zaráží jak málo cyklistů potkávám. Mimo obce a silnice jsem za posledních 1500km potkal 2, slovy dva kusy cyklistů(a oba tlačili).

Reagovat
psbiker
psbiker

2.11.18 17:54

Ten přední blatník je takový chudáček, ale kryt baterie ho asi dobře zastoupí. Chtělo by to taky doplnit pro kolo nejpodstatnější věci jako výkon motoru a druh a kapacita baterie :S

Reagovat
vanderpoel
vanderpoel

2.11.18 17:33

omg, jsem tuto diskusi na par dnu nejak zaignoroval a malem bych prisel o takovy kopec zabavy. mistr sveta amoleta opet exceluje a mne to malem uniklo!

Reagovat
Cemik
Cemik

2.11.18 13:25

Tak co jak to jezdí? Nějaké poznatky i mimo dojíždění do práce? Teď to nemyslím jízlivě, jen mě to zajímá…

Reagovat
Trepifajxl

31.10.18 16:31

rob: proč bych měl chtít někoho ******? můžu já snad za to, že tu Crazym proklamuje, jak se mnou baví a pak se může vzteknout? sám si naběhl, sám se vzteknul

bavili jsme se tu plus/minus normálně, než nastoupil s prasklými žilkami a následně prdelí a kokotem, jeho věc že provokuje a pak neunese trochu té jízlivé nadsázky, já se takovými sousty náramně bavím

Reagovat
rob7
rob7

31.10.18 14:38

Crazym: děkuji náčelníku, že jste se mě zastal :-)

Trepifajxl: proč taková jízlivost? Je potřeba aspoň jednou denně někoho nasr… ?

Reagovat
Erider
Erider

31.10.18 11:44

midlander : o čem to mluvíš ?? vlastní forum?? toto je tvé forum ?? ty jsi ho založil ? vlastníš ho ?? . Jen hloupé kecy máš . To jde ale některým lidem nejsnáze .Chápu.

Nebo máš strach, že budeš muset povinně mít elektrokolo?? Vypadá to tak, tvé až hysterické kecy o ničem

Reagovat
Trepifajxl

31.10.18 11:21

crazym: jo, jo, frustrace je mrcha… a pak komu tady hrozí prasklá žilka, že? celé mi to připomíná pohádku o tom, „jak Křemílek s Vochomůrkou navztekali kunu Dórniku“

midlanedr: ale oni mají vlastní fórum, česká jsem našel hned dvě, jenže tam nikdo neleze, oni radši tady

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

31.10.18 10:41

erider: jojo, eště líp vlastní fórum… a tam můžete probírat hacky na motory a výdrž baterek, nejdůležitějších komponent

Reagovat
Erider
Erider

31.10.18 10:09

..:)) . Teda to jsou mi věci. To tě musel hodně naštvat Crazyme. Já Tě mám tady za největšího slušnáka. A sám mám někdy výčitky, když se unáhlím. Někdy to jinak nejde. Jasný.

Taky tomu moc nerozumím, proč někdo napíše jen stupidní vyjádření moped či motorka, přitom musí dobře vědět pokud není dement, že moped i motorka fungují jinak.

Ten styl,zaměření tohoto kola není uplně moje parketa, tak jsem se proto předtím ani nevyjadřoval. Ale mínění některých elektrokolo do práce, no to se snad ještě může, to jsme schopni tolerovat, to je taky perlička. Stejně jako nad 55 plus snad jo.

Taky jsem pro kategorii E biky ( at to nezní moc jak je výše uvedeno – jen pro důchodce, jen do práce, jen pro manželku). A konečně se začnou lidé nebát vyjadřovat k funkčnosti , komponentům, atd . Jak to na foru má být.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

30.10.18 21:44

Trepifajxl: No Ty jsi dobrý *****, člověk ti v dobré víře chce pomoci od zdroje stresu aby jsi to nemusel číst když tě v kategorii naše biky vytáčejí prý elektrické mopedy a Ty v odpovědi hned po první větě která měla ještě trochu smysl vyskakuješ jak kapesní ratlík nějaké blondýnky se stejným účinkem. Vidím, že to nemá cenu, Ty si ten stres přivodíš pod jakoukoliv záminkou tak jako tak :-) Takže se aspoň příště pokus nekurvit mi nick měkkým i, polib mi mou tlustou prdel a já se pokusím tě zase někdy rozbrečet svým upratovacím news s vědomím, že tě to toho stresu aspoň trochu zbaví :DD

Reagovat
Trepifajxl

30.10.18 20:15

jéjej, tak to já jsem potěšený, že se tu lidé mými příspěvky baví, humoru není nikdy dost a Crazimovy přejeté veverky a různé ty upratovací news from the trails jsou spíš k pláči

také děkuji za starosti o mé zdraví, ale nebojej se, milej pane, já tu prasklou žilku ještě ustojím, horší je to s těmi, co jim už od pohledu hrozí infarkt z přežrání

a propos, Crazym, zkusej být ve formulaci myšlenek konzistentní, v jedné větě se bojej o mé zdraví, aby nepřišli o spoustu zábavy tady… no a v druhé si přejí, bych se stáhl do ústraní, z hlediska formální logiky jejich příspěvek nedává dobrý smysl, víme?

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

30.10.18 19:43

Taky bych se přimluvil u admina o přidání položky, kategorie „naše e-biky“ spoustu by to vyřešilo a už jen proto, že by mohla Trepimu prasknout žilka a všichni by jsme přišli o spoustu zábavy tady. Tak bude mít možnost tuto kategorii ignorovat a vše bude OK :-)

Reagovat
Barak
Barak

30.10.18 13:07

Trepi: beru forum jako celek, takže to myslím tak, že když může být off-topic v diskuzi, může být sekce elektorkol. Mě zase iritují třeba místní grammar nazis, uživatelé, kteří si myslí, že co je dobré pro ně, musí být dobré i pro všechny ostatní bez ohledu na použití a vehementně to všude doporučují apod. Ale, že by mi to trhalo žíly… :-)

Reagovat
RomSva
RomSva

30.10.18 13:05

Zdravím,

nechtěl jsem zasahovat nebo komentovat diskuzi moped vs kolo… Ale Barak má pravdu.

Když potřebuje člověk pomoct s pneu, řetězem atd… tak není jiné forum kde to řešit. Pořád existuje tvrdé jádro bikerů a těm e-biky lezou krkem a pak se místo pneu řeší jestli sem e-bike patří nebo ne.

Chtělo by to možnost filtrace. Tady je při vkládání kola možnost vybrat kategorii „elektrokolo“ takže admin počítá s tím že se tady budou e-biky vkládat. Výběr kategorie se ale již nikde nezobrazuje a nedá se filtrovat, což je škoda, nepracovat s daty která jsou vložena.

Reagovat
Trepifajxl

30.10.18 12:01

Barak: to jsme si nerozuměli, já myslel sekci „foto“

diskuse mají i off topic sekce a je mi opravdu lhostejno, zda se tam píše o holkách či vdolkách (pravopisné komisi zdůrazňuji, že „vdolkách“, aby se to rýmovalo), takže až někdo vleze do diskuse se stížností „můj mopéd netáhne“ nechají mě jeho potíže klidným, ale foto takového paskvilu na titulní stránce mě, co by cyklistu, nějak irituje

ještě že nikdo zatím nevynalezl motorové běžky… se sněžnými skútry a rolbami na forumbezky nikdo naštěstí neleze

Reagovat
Barak
Barak

30.10.18 11:25

Trepi:Jak často? Na hlavní stránce nyní vidím namátkou: Letní čas, Powerbanky…, Sodoma – Gomora, Hledá se odborník na excel…, Vtipy, Pravopisné perly, Nejhezčí bikerka /dejme tomu :-)/, Audiosoustava, Domácí spotřebiče, Co vám hraje v přehrávači, 28. října vznik republiky, EL přímotop do garáže, Fotíte? vol XIV, atd.

Jdeš hlavou proti zdi.:-) Pokrok nezastavíš. Někteří uživatelé to chtějí a s větším rozšířením, jich bude čím dál víc. Udělal bych pro to samostatné kategorie, jak ve fotkách, tak v diskuzi. Ovšem s pružností admina B-F bych možná počkal, až co přijde po elektrokolech, protože tenhle trend už se asi zachytit nestihne.:-)

Reagovat
Bonebiker1
Bonebiker1

30.10.18 11:23

Howgh

Reagovat
kesu
kesu

30.10.18 11:16

midlaner:

„Šlapací jízdní kola s pedály, která jsou vybavena přídavným elektrickým motorem s maximálním trvalým výkonem nižším nebo rovným 250 W, jehož motor je vyřazen z činnosti, jestliže cyklista přestane šlapat, a jinak je jeho výkon postupně snižován až do vyřazení motoru z činnosti, dokud rychlost vozidla nedosáhne 25 km/h;“ dle nařízení EU parlamentu a rady, které jsme v ČR ratifkovali. Toto nařízení (168/2013) vyjímá ze schvalování technické způsobilosti o technických podmínkách pro schvalování k použití na pozemních komunikacích, kde jsou stanoveny požadavky na jízdní kola, tuhle kategorii elektrokol. Takže v našich zákonech se mluví o kole i v případě mopedu (do 1kw, 50cm3 a max 25km/h), ale dle této směrnice/nařízení je kolo tady vyobrazené kolo. Takže to není moped, motorka, skůtr ani letadlo. Můžeš s tím nesouhlasit, plevelit to tu kecama, ale to je asi tak všecko.

Reagovat
Trepifajxl

30.10.18 11:12

Barak: souhlas, proti tomuto názoru nic nemám, ale… jak často je zde audiosoustava a jak často mopéd?

v tom je ten zakopaný pes

a že se tu rozjíždí diskuse?

no není to vždy na straně nás „ignorujících“ – třeba teď aktuálně mi nepřijde moc košer strčit mopeda do kol a následně mentorovat dva, kteří se tu pohádají o pravopis, poukazem na web, věnující se gramatice

Reagovat
Robertilos
Robertilos

30.10.18 11:07

Nová kategorie „Naše e-biky“ by mohla celou situaci vyřešit. Elektrokol tady bude určitě přibývat.

Reagovat
Barak
Barak

30.10.18 11:02

Trepifajxl: mě třeba nezajímá v diskuzi vlákno „Audio soustava“, což už s kolama vůbec nesouvisí. Tak ho prostě neotevírám, ale nepíšu do něj, ať to jdou řešit na hi-fi forum. Upřímně, nijak zvlášť mě nezajímají ani elektrokola, tak na fotky koukám čas od času. Jaký je problém v tom, tato vlákna a fotky ignorovat? Určitě by se do budoucna hodil nějaký filtr přímo pro elektrokola, abys to měl jednodušší, proč ne.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

30.10.18 11:02

kesu: a ten motor je tam teda jen jako závaží? on to nijak nepohání?

Reagovat
Trepifajxl

30.10.18 10:56

lumyr: hloupý argument, pokud mě to nezajímá, nebudu řešit technické parametry, ale budu řešit, proč to tu straší (právě proto, že mě to nezajímá)

analogicky: někoho třeba nezajímají uprchlíci ze Somálska, pokud budou doma v Somálsku, jeho nezájem se projeví nezájmem o jejich domácí problémy, třeba že nemají co do huby, pokud se ale titíž přesunou v hojném počtu pod okna zmíněného, začne se zajímat o důvod jejich nenadálé přítomnosti, což na faktu jeho prvotního nezájmu o nebohé Somálce nic nezmění

Reagovat
kesu
kesu

30.10.18 10:47

Lumyr:

Hlavně je zajímavý, že tu někteří nechápu to, že elektrokolo tady zobrazené je kolo, tečka. Není to ani moped, skůtr či já nevím co. Pokud se jim to nelíbí, tak to tu nemusí zaplevelit svýma žvástama.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

30.10.18 10:38

Je krásný, jak elektro kola pár lidí tady nezajímají, ale jsou schopný zaplevelit diskusi pod jednou fotkou. Když to někoho nezajímá, tak moc nechápu tu potřebu to číst, natož něco psát :DDD

Reagovat
Bonebiker1
Bonebiker1

30.10.18 10:14

Je to každého věc, jaké příspěvky bude číst, ale příspěvků ohledně elektrokol je stále víc a mě nezajímají. Jak píše Trepifajxl – je opravdu nutné nás tím obtěžovat na čistě cyklistickém fóru? Elektrokolo pro mě není kolo, je to zcela jiná kategorie, která naprosto potlačuje původní smysl kola, jako dokonalého prostředku pro pohyb vlastní silou a to i do kopce. Teď už jenom chybí, aby se nám začali objevovat i třeba ve Stravě, v segmentech… Snad se jim v budoucnu vytvoří vlastní kategorie a tam ať se třeba předhánějí kolik kilometrů ujeli na jedno nabití baterie, ale to mě opravdu nezajímá.

Reagovat
Trepifajxl

30.10.18 08:11

Grifter: ono je to celé přesně naopak, víme? Zde je virtuální prostor pro cyklisty a pokud sem lezou majitelé mopedů, musí počítat s příslušnými reakcemi.

Pokud se budu chtít dozvědět něco o pěstování jablek, navštívím výstavu „Země živitelka“ a diskutovat budu na ovocnářském fóru, nepolezu s tím však na web o šlechtění psích plemen.

Prdlejte si na svých prdlavkách dle libosti, ať to jede, ať to sviští, jen když za tím nebude orosené čelo, každému co jeho jest, mnoho spokojených kilometrů přeji, ale proč ta své monstra pořád strkáte pod nos cyklistům? A ještě čekáte, že se tu z toho každý hned zfamfrní.

Reagovat
Grifter
Grifter

29.10.18 23:09

Trepifajxl: Bike-forum jest obrazem společnosti, jsou tu sportovci různých výkonnostních úrovní i běžní cyklističtí nadšenci více či méně fundovaní nebo lidé prostě jen zapálení do jízdních kol… je tu však také dostatek teoretiků, hledících na sport prizmatem pivního půllitru a bohužel i úplných pitomců, kteří svou idiocii neopomenou připomenout pod profilem každého elektrokola co se na bike-foru objeví.

V reálném životě se jedinec běžně pohybuje v rámci své sociální skupiny, ve virtuální realitě toto však není možné, protože výše zmíněná elektrofobní lůza je rozlezlá napříč celým prostorem a zaneřádí každý pokus o smysluplnou komunikaci výkaly své podprůměrnosti.

Reagovat
novas752
novas752

29.10.18 22:38

Se div, přidělat nějaký fungující blatníky je problém na normálního fulla, natož na elektro.

Reagovat
Trepifajxl

29.10.18 22:35

Pane…

Můžete jít tady https://www.motorkari.cz/

nebo tady http://www.skutrforum.cz/

Mě picne

Reagovat
RomSva
RomSva

29.10.18 21:13

Pánové…

Můžete jít tady https://www.mojecestina.cz/forum/

BTW. Dneska přišli blatníky. Zefal deflector RM29. S dodaným montážním příslušenstvím nejdou namontovat. Jsou tam dva typy upínacích pásek. Vzadu je jedna moc krátká, druhá moc dlouhá.

Na předek jsem koupil od stejné firmy typ No mud. Stejné upínání a dlouhá páska je moc krátká, neobepne vidli.

Mě picne…

Jak to tam nějak nabastlim dám foto

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

29.10.18 19:23

Smazaný účet
Smazaný účet

29.10.18 17:59

Tak po tvém příspěvku mi to nedalo a pročetl jsem si tvé příspěvky. Tak ty jsi mi taky češtin. Tak teda splést se v iy, dobrý no. To se může stát, ale vynechávat ve slovech písmena, kdyby jednou, dobrý, ale tobě se to stává neustále. A nauč se psát háčky a čárky, Není to slušný. Tu demenci si nech od cesty, Snad jsi ve svých letech toho rozumu alespoň troch pobral.

Reagovat
1001100010001­11101
1001100010001­11101

28.10.18 12:51

Jirkovo, napsat kecy s i, to chce hodne demence.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

27.10.18 17:49

Pěkný kolo. Mám HAIBIKE SDURO FullSeven 5.0. Ať se ti pěkně jezdí,na ty přiblblý keci se vyprdni :)

Reagovat
mattew1
mattew1

27.10.18 10:44

Pekny kolo, at slouzi :) jednou az vyhraju v loterii, chtel bych poradnyho E-fulla, treba jak nize postoval Crazy. Osadit to brasnama a procestovat s tim Evropu.

Reagovat
novas752
novas752

27.10.18 06:43

V blátě podrží spíš užší hodně zubaté pláště, které se dokážou „proříznout“ na pevný podklad.

Ty NN jsem vozil ve stejný verzi s Pace Star směsí akorát užší, vepředu a ještě s duší. Jízdní vlastnosti na lehčí terény dobrý, ale měl jsem nepříjemně často defekty, kamarád měl teď asi ty samý akorát 27,5" na bezduších a i tak dost často stavěl a musel dávat knot (mlíko čerstvý No Tubes).

Na terén na obrázku je to k ebiku dobrá volba, na náročnější s většíma kořenama ostrejma skalkama a šutrama apod. by to sneslo odolnější bych řekl. Jak to jede (odpor) s motorem asi neřešíš.

A jak ti to drží na blátě posoudíš sám. Jestli chceš lepší, dal bych něco z enduro Maxxisů viz sáhodlouhá vlákna o enduro plaštích. :)

A počítej s tim že buď nedrží v blátě nebo je to hned sjeté, je to jako závodní gumy na auto, dražší gumy do těžších terénů maj měkkčí směsi a i na normálnim kole obvykle vzadu nevydrží přes 2000km, s ebikem to bude ještě míň. Ne že bys tak rychle ojel ty traktory do hladka, ale orvou a zaoblí se jim ostré hrany a drobné žlábky na figurách a vlastnosti jdou do kytek. Přední dá 1,5–2,5× to co zadní, ale v případě stejných vepředu a vzadu se obvykle novej dává vždy dopředu a původní přehodí dozadu místo sjetýho zadního.

Reagovat
RomSva
RomSva

26.10.18 22:42

Zdravím,

Nebudu odpovídat tady do diskuze protože úvodní popisek jsem měl moc stručný. Postupně ho tedy rozšířím s tím že se budu snažit odpovědět na dotazy (proto fotka stojánku, důvod proč nemám hardtail atd…)

Víc fotek dodám příští týden (netušil jsem že na tomhle fóru někoho fotky ebiku zajímají) žádné jiné teď v podstatě nemám (kdyz jedu fotím si krajinu, ten ebike je v podstatě jen nástroj nevěnoval jsem mu větší pozornost)

Poprosil bych o názor zkušenějších na pneu. Určitě vyhodím duši a hledat budu něco co hned nebude sjeté a podrží to v blátě. Co nejširší kvůli pohodlí.

Reagovat
orm
orm

26.10.18 22:37

Elektrokola v prirode mne vadi, ale na dojizdeni do prace ne, zvlast kdyz clovek presedla z auta, takze za me pekne. Profil take pekne vyplneny. Uvital bych vice fotek kola, kde bude videt cele. Ta jedna je takova divna.

Reagovat
Trepifajxl

26.10.18 21:59

parischr: ale prosím tě, na B-F nepochodíš ani s prostou logikou, natož pak s jazykozpytem

Reagovat
parischr
parischr

26.10.18 21:34

Ivan:

Takže to není MOTOR-ka?…a proč to má tedy MOTOR?

Reagovat
1001100010001­11101
1001100010001­11101

26.10.18 21:33

Hezky kolo. Na ty kecy tech chytraku co si myslej ze to je motorka se vykasli. Nicmene druha vec je, ze nechapu cos nam chtel rict tim, ze si jezdil osmivalcem? Honeni ega?

Reagovat
robb
robb

26.10.18 19:23

Hodně šťastných kilometrů do práce a ještě víc kilometrů z práce :-)

Reagovat
waters
waters

26.10.18 18:49

Xpedo ti 8 – gramařina aby to nemělo přes 25kg?:)

Reagovat
3bike
3bike

26.10.18 18:24

No nevím jestli je to dobrý nápad takovéhle přibližovadlo si pořídit na zimu…(to bych si pořídíl nebo jezdil na tom někdy od dubna …)

kdy budeš asi jezdit většinou po tmě…

doufám, že to není jen na dojíždění do práce…to byl asi nesmysl na celopéru…

Nejsou uvedeny zásadní informace – jako zdvihy…

25 kg je tedy docela dost…

Fotek zoufale málo…hlavně, že je vyfocený stojánek…

Reagovat
psbiker
psbiker

26.10.18 14:52

to by nevypadalo špatně, na cyklostezce..

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

26.10.18 14:44

Vždyť to má zdvih jen 100 mm, to je optimální na pohodlné dojíždění do práce, lepší než hardtail. To já bych chtěl aspoň Xduro s pořádným zdvihem, silným motorem a velkou baterkou :DD

Reagovat
-b-n-x-
-b-n-x-

26.10.18 14:42

4,2 V8 benzin, tady e-bike. Tady ten kesh je :-)

Reagovat
psbiker
psbiker

26.10.18 14:08

tak odblokovat to asi pujde stisknutim tlacitka, ve vyhlasce si muzou psat co chteji, to se tu neresi..

Reagovat
kycis
kycis

26.10.18 13:51

Btw myslim ze vyhlaska celkem jasne stanovi co jeste je kolo a co uz je moped, tak nevim, co tu vedete za debaty.

Reagovat
psbiker
psbiker

26.10.18 13:34

jinak bez motoru se na tom jet neda, protoze hmotnost, a s motorem je min. pomoc 100% vykonu ‚cyklisty‘, takze za me je to spis druh mopedu

Reagovat
psbiker
psbiker

26.10.18 13:29

na dojizdeni to chce blatniky. :)

Reagovat
madik
madik

26.10.18 12:42

Na dojizdeni do prace to muze byt super, pokud e-bike umozni jezdit mimo silnice a neztrati tim rychlost. Jezdim po Praze na silnicce, kde e-bike uz je zase naprosty nesmysl. Nekde na dedine v prirode.. fajn.

Reagovat
maajkee
maajkee

26.10.18 12:20

Přesně na tyto účely, tedy dojíždění do práce na střední vzdálenosti elektrobiky chápu a nemám problém. 100× lepší 1000 aut s jedním člověkem uvnitř.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

26.10.18 12:13

hlasuju pro moped a nehodnotim

Reagovat
Dr.Jackyll
Dr.Jackyll

26.10.18 12:02

Jenom si říkám, že pokud to na fotce je jeho cesta do práce, tak možnost vynechat sprchu asi nebyl hlavní argument pro koupi e-kola. Osobně bych si na dojíždění vybral hardtail s pořádnýma blatníkama a trošku poladil max rychlost.

Reagovat
Marek.Kv

26.10.18 11:55

Obsah tohoto příspěvku je blokován.
Reagovat
JehlikCz
JehlikCz

26.10.18 11:29

Rozbiješ se na čemkoliv, to je spiš o tom co máš v hlavě a jak to používáš.

Všechno jede jen tak jak ty tomu dovolíš.

Reagovat
hmm
hmm

26.10.18 11:23

Když to zhrnu tak 30km před a po práci jako dělník bych nedal. Dojíždění do práce musí mít nějaké parametry abych jezdil často. A pokud zdraví, profese, sprchy, úkoly před a po práci, rodina neladí tak E-bike je potom opravdu vhodný nástroj.

Reagovat
blahic123
blahic123

26.10.18 11:16

Hele některý bastly a rozhodně to půjde zařídit u šikovnýho mechanika či elektronika i u tohoto, lze jezdit bez šlapání. Osobně to považuju za megarisk, že se někdo někde pekelně rozbije, protože pojede s tempomatem něco co nedá, a neštěstí je hotovo.

Reagovat
moskyttt
moskyttt

26.10.18 11:13

Trepifajxl

26.10.18 11:11

kocers: nechci se hádat, nestojí mi to za to, ale moped je motor s pedály a ano, toto je motor s pedály

Reagovat
Mereck
Mereck

26.10.18 11:07

Jestli tě to vytáhlo z auta na nějakou lesní cestu jako na foto, tak za mě rozhodně fajn. Zdar a sílu!

Reagovat
kocers
kocers

26.10.18 11:05

trepi: podle mě to moped neni. Moped má samostatný motor a aby stroj jel není potřeba šlapat. Kdežto elektroKOLO nemá samostatný motor a abys mohl jet (krom teda jízdy z kopce) šlapat prostě musíš.

Kdyby se ale vytvořila nová kategorie pro e-biky, vůbec by to ničemu nevadilo, ale ani takhle mě to nijak neuráží.

Reagovat
Trepifajxl

26.10.18 10:54

je to mopéd, milý jeníííkůůů, zjisti si, co znamená „moped“ a pokud tě úporné přemýšlení vyčerpá, dej si mokrej lajntuch na čelo

Reagovat
jeniiiik
jeniiiik

26.10.18 10:37

Trepi, Fran: Je to elektrokolo nebo elektromoped? Já myslím že elektrokolo. Takže v kategorii naše biky a celkově na bike-foru je správně. Dejte si studený obklad, třeba to pomůže.

Reagovat
moskyttt
moskyttt

26.10.18 10:35

Do práce jezdíme 29km tam a zpátky dle času protahuju, bohužel občas na denní dojíždění to není. Když to ale jde tak je to super začátek i konec dne. Elektro není pro mě ale už mě nijak nedráždí jako některé. Hodnotit raději nebudu protože mě to přijde hnusné.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

26.10.18 10:12

novas: Kde přesně dává elektrika dvojnásob „na prdel“ fullu oproti HT?

Reagovat
kycis
kycis

26.10.18 09:58

Na dojizdeni perfekt zalezitost, jezdit 60km denne za svy uz fakt neni pro kazdyho. I kdyz tady na BF (aspon podle kecu na netu) to zvlada kazdej druhej :-) Takze tech par hateru si nevsimej, jsi na spravny ceste, a treba az bude pekne, vytahnes obcas i normal kolo a uzijes si prima vejlet!

Reagovat
Libores
Libores

26.10.18 09:31

za mě super, moje tchýně má podobný.

Reagovat
Goob
Goob

26.10.18 09:27

Ten stojánej je geniální! Elektrokolo na dojíždění dává samozřejmě smysl.

Reagovat
novas752
novas752

26.10.18 09:26

Do práce proč ne, člověk se trochu pohybuje ale nepřijede zralej do sprchy. Akorát full v elektru bych fakt nechtěl, všechno tam dostává na prdel dvojnásob, zvlášť když to člověkj neumí ovládat – viz. ten zfialověnej kotouč. K tomu stojánku bych ještě přidal nosič a blatníky, pak to bude tip ťop…

Reagovat
Trepifajxl

26.10.18 09:15

prostě se tu budou mopédi vystavovat v jízdních kolech, nemá smysl se nad tím rozčilovat, stejně se tím nic nezmění

takže analogicky, až budu chtít někdy vystavit své jízdní kolo, najdu si web, který se věnuje mopédům

Reagovat
černápole
černápole

26.10.18 09:06

za ten stojánek skončíš v pekle

Reagovat
vpa007
vpa007

26.10.18 08:54

Hele taky nechápu ty útoky. Jako jo, elektrokola se mi nelíbí, ale tady je slušně vyplněný profil i s vlastním komentem majitele, takže OK, nemám problém s tím, že ebajk je v našich kolech, proč ne. A posun z auta na kolo, byť s elektrickou dopomocí, ok. Spíš dumám, jestli na ježdění do práce je potřeba full, kolega na stejný účel má kolo ve své podstatě e-trekingové a na ježdění po cyklostezkách a cestách super…

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

26.10.18 07:30

Ten stojánek je origo? To vypadá, že je v zadní stavbě přímo příprava…

Reagovat
jeniiiik
jeniiiik

26.10.18 07:18

Za mě pohoda, kolo to je, ty nesmyslné útoky taky nechápu. Ať ti to ešlape…

(bez ironie)

Reagovat
hmm
hmm

26.10.18 06:11

Fran7 se probuď už. Jako cyklista nemáš na silnici co dělat jsi cyklomrd cyklobuzna a sebevrah takže pokud někdo přejde z druhé strany barikády tedy z řad řidičů aut na naši stranu vždy ho vítám a je mi fakt jedno že má e-bike. V práci jsem za kundu že jezdím do práce na kole v tomto počasí a za sebevraha v létě. Respektuj ostatní protože až se někde zrakvíš a pojede kolem někdo na e-biku a nabídne ti pomoc třeba, tak mu řekneš jeď dál vole nebo budeš rád že je odpočatej plnej síly pomáhat…

Reagovat
jIrI___
jIrI___

26.10.18 05:58

Stojánek na takovém typu kola je zabijácký, ale kdyby mi někdo nutil takového bajka, tak bych se mu vůbec nebránil :)

Reagovat
strtom
strtom

26.10.18 00:42

kolo to neni motorka to neni, je to elektro kolo. Věřim že je to super, ale asi by to chtělo kategori elekto, aby se to tam dalo porovnavat . Admine udělej s tím něco.

Reagovat
kocers
kocers

25.10.18 23:48

Že vás to furt baví. E-biky mě neberou a částečně je taky zavrhuju (na ofiko trailech), ale hnedka útočit na majitele je trochu ubohé.

Musí se na tom šlapat aby to jelo? → musí

Je to kolo? → Je

Patří to do „Naše biky“? → kolo to je, profil je vyplněný → patří

Jen pro majitele. Hodilo by se víc fotek.

Reagovat
psbiker
psbiker

25.10.18 23:37

Blatníky! :)

Reagovat
Sinpa
Sinpa

25.10.18 23:21

S11 mám dva.. trochu úcty k veteránu a nesrovnávat s e-paskvilem. Až tomu kolu bude to co Stadionu, tak rozhodně pojízdné nebude. :-)

Reagovat
Tom-T45
Tom-T45

25.10.18 23:13

Možná to bude tím stříbrným spodkem, ale nějak mi to připomnělo tohle https://media1.mypage.cz/…20FUMOTO.jpg

Reagovat
Pikaču
Pikaču

25.10.18 23:05

To je Róm, tak to vysvětluje. :)

Reagovat
JehlikCz
JehlikCz

25.10.18 22:31

Jede to bez šlapaní?

Pokud ne tak je to kolo, ikdyž né „čistokrevné“.

Koukal jsem na to u nás v krámu.

Nepotřebuji to zatím a i tak to neodsuzuji.

Jsou teda už i povedeňejší.

Reagovat
Pessinger
Pessinger

25.10.18 22:30

Jako jo, hlavně ať ti to vydrží ten posun

Reagovat
Fran7
Fran7

25.10.18 22:17

Kategorie zde je pro Naše Biky nikoli pro e-Biky, jistě spokojen si, já jezdil 3 roky 27Km tam a dalších 27Km zpět na pevňáku 26" a taky jsem byl spokojen.

Jo a koho zde zajímá, že jsi doteď měl 4,2 V8 to asi kolo nebylo, že? a teď máš elektro – asi se pose..me.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

25.10.18 22:15

Nebude, nestojí to víc jak za pět komentářů.

Reagovat
hovado_cz
hovado_cz

25.10.18 21:36

Jdu si pro popcorn. Tady bude veselo :-D

Reagovat
CzechJoker
CzechJoker

25.10.18 21:28

Posun k lepšímu znamená co? Jádro, nebo hnědé uhlí?

Reagovat
DoomHammer

25.10.18 21:18

Otvírám lahváč :)

Mmch, full se stojánkem, to je ultimátní kombo :D

Reagovat
AussigBiker
AussigBiker

25.10.18 21:06

Cas na popcorn :)

Reagovat

Další galerie z kategorie

Mican_1 1
MCS 4
mirdanb 4
pumpy 5
vlkuc 1
Skream 7