Stay AllRide

Přidat foto

Fotka z videa. Točeno GoPro Hero 5 Black.

S přítelkyní na projížďce. Studánky, potůčky, traily a dokonce průjezd starou freeride tratí.

Video z projížďky zde: https://www.youtube.com/watch?…

Naše fb stránky: https://www.facebook.com/stayallride/

(vloženo 18.5.18)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
weq
weq

25.3.21 20:25

Zdravím, po třech letech jsme se na tenhle trail podívali znovu. https://www.youtube.com/watch?… Je vidět nějakej pokrok a znáte náš kanál?

Reagovat
weq
weq

30.5.18 21:18

Nikdy dřív jsem neskákal ani nebyl v žádným bike parku. Tu trať jsem sjížděl jen dvakrát a z toho sestříhal jednu jízdu aby to nějak vypadalo. Enduro mam od září. Jinak na pevňáku už od dětství.

Reagovat
kOmE
kOmE

29.5.18 11:12

No ty vole, jak dlouho jezdíš? Vypadá to, že tak pár měsíců.

Reagovat
weq
weq

28.5.18 15:43

Vim, že mám techniku 0, ale možná by se někomu mohlo líbit, jak jsem se vysekal na downhillový trati na Klínovci :D https://www.youtube.com/watch?…

Reagovat
weq
weq

25.5.18 13:03

vanderpoel: je to občas otrava no .. přesně jak píšeš, proto nejčastěji točíme záběry z hrudního popruhu. Sice nevypadaj tak akčně, ale aspoň si člověk užije tu plynulou jízdu.

Reagovat
vanderpoel
vanderpoel

24.5.18 18:49

jeeeezis, co furt mate s tou technikou? at si jezdi a toci, co chce.

mi spis nejde do hlavy jedna vec. kdyz je na tom druhym videu vic lidi, tak stejne prd poznam, kdo je kdo, tak tipuju, ze nekdo jel napred, natocil ostatni, jak jedou kolem a jel za nima. ale kdyz tam nekde jedete na tom prvnim videu jen ve dvou, tak to musi byt dost otrava nekam dojet, postavit kameru na parez, vratit se, projet kolem, vratit se, sebrat kameru. to je teda v mych ocich vyjizdka dost na prd.

Reagovat
Klestiik
Klestiik

23.5.18 10:42

Technika nula ale hlavní je vypadat, takže pro kámoše jste určitě cool. Hlavně že vás to baví :)

Reagovat
hovado_cz
hovado_cz

21.5.18 13:30

Weq, hele veselský pískovny :-)

Reagovat
vpa007
vpa007

21.5.18 12:07

Dobrý… ty leopardí lasťáky mi připomněli týpka, ktere přes BF už taky proběhl :D

Jinak za mě v pohodě… sice nemám žádnou kérku, ale 2r jsem seděl ve fabrice vedle týpka, kterej tím žil, takže mám nalistováno časákama Tetování víc než Zahrádkářem ;-).

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

21.5.18 10:45

to je lepší, děkuji :-))

Reagovat
weq
weq

21.5.18 10:08

midlander: Jak je libo. Pláž a bikiny k vidění zde: https://www.youtube.com/watch?… (čas 8:30) :P

Reagovat
HonzaRez
HonzaRez

21.5.18 09:59

Vypadá to, že jsem tu chyběl, jsem zakomplexovanej chcípák a špínu pod kůží ne-e… Pomažte si hlavu lejnem a hrdě se noste po ulici, budete samozřejmě muset ustát reakci okolí taky…

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

21.5.18 08:45

jooo, ser na rejpaly a toč dál… jenom jestli můžu poprosit, příště pláž a bleděmodrý bikiny, děkuji. :-P

Reagovat
SKYlined

21.5.18 08:02

Hlásím se k těm pokérkvaným rádoby fetkám? :D jak říká můj Tatér, barevní lidé Jsou veselejší…

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

21.5.18 07:45

Já se omlouvám, nevím proč jsem si myslel, že to jsou 2 baby.

Reagovat
kOmE
kOmE

20.5.18 23:05

Tak ja to tvořím, tak abych na to já sám chtěl koukat, myslim obsahově a to dle mých možností. A jelikož jsem krom řeči nepobral ani moc krásy, tak mi zbyla jen ta technika na kole :-D. Mít hezkou tvaricku a umět mluvit, třeba by ze mě padalo něco jiného.

Reagovat
iron.hide
iron.hide

20.5.18 22:48

Weq ser na to a radsej bez tocit dalsie videa svojej priatelky :P

Reagovat
weq
weq

20.5.18 22:43

Zkouknul sem si kOmEho videa a paráda jako ten týpek fakt umí a jistě tu není jedinej, ale musim se přiznat, že přesně tenhle typ videí mi vůbec nebaví, pořád jen samý polety a skoky. Já mam radši videa z putování přírodou a kecání k tomu např. jestli znáte BKXC, Dusty Betty, The SingleTrack Sampler nebo českej Trail Hunter apod. To je to co mě baví. Tohle video rozhodně nebylo myšleno jako nějakej edit toho jak skvěle si to dávam .. Ti co si mysleli, že ve videu pujde o nějakej freeride a nebo ukázku nejtechničtějších míst co znam si zřejmě nepřečetli popisek je to prostě jen projížďka s přítelkyní. Nechápu co tu řešíte :) Některý komentáře tady bych rovnou poslal k psychiatrovi. Vy bikeři :( Ani se nedivim, že už se bikeři nezdraví při potkání, když vidim tenhle výkvět..

Reagovat
Johny.Merida
Johny.Merida

20.5.18 21:56

Wilda81..... přesně :-)… mě by vada řeči nevadila,kdybych takhle lital:-)))......to je fakt TOP tady.

Reagovat
wilda81
wilda81

20.5.18 21:44

kOmE: já mám vadu řeči když vidím tvoje fotky/videa. Většinou mi spadne čelist a zakoktam se :))

Reagovat
hovado_cz
hovado_cz

20.5.18 21:01

Jenomže “mě to neoslovilo” je v cajku ale komenty “ste fetky, bez skillu a čur*ci” a kdoví co ještě – ty už moc v cajku nejsou, hlavně když to píší jedinci, který u pitomců co do svýho bajku daj šitozni foto a popis o prdu, tam moralizujou…

Reagovat
kOmE
kOmE

20.5.18 20:42

Ono je to trochu podobný těm vlogum třeba motorkářů apod. většinou to taky nejsou žádní mistri, ale některým to dobře kecá, tak to tím vynahrazují. Ja můžu dělat jen němá videa vzhledem z mé vadě řeči. Třeba to časem posunou na koukatelnejší formát. Mě to jak jsem již psal moc neoslovilo.

Reagovat
Strakááč
Strakááč

20.5.18 13:12

radši jsem to doteď nekomentoval.. :D

plně souhlasím s tigermothem… taky si vzpomínám na začátky jak jsem se natáčel jak sjíždím kopec.. a jak jedu bez rukou po děravej cestě, že mě nerozhodilo skoro nic.. jak jsem „skákal“ na kole směšný skoky… :D přitom teď si řeknu že to dokáže každej vocas :D ..ale měl jsem v tu dobu z toho radost, zábavu… cítím toto video stejně… já si vlastně připadám pořád na začátku, jako že nic neumím pořádně, ale to je zas dobrej důvod chtít udělat nějakej progres… tady v tomhle případě progres jak videa tak skillu… to všechno ale přijde časem… :)

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

20.5.18 07:09

Přítelkyně je asi víc, než kamarádka, takže nový progresivní druh lesbo MOgirl :)

Reagovat
DoomHammer

20.5.18 06:47

Nemusíme chodit daleko, spousta Čechů má na sobě cool tetování v angličtině s gramatickými chybami :)

A občas stojí za to i ta čeština :)

Reagovat
gerrard
gerrard

20.5.18 06:39

Doom: :) cinske menu je OK. Kamos z prace ma na noze z dob dospivani nejakou cool splacaninu hebrejsky. Ze se nekdy objevi na sluzebce v Tel Avivu tehdy urco necekal. Kdyz tam dorazil v kratakach do prace, tak dostal od mistniho kolegy jasne doporuceni, at si da hned dlouhe gate a rozhodne nejde na plaz, pokud nechce resit zbytecne problemy. Takze si jeste pripocti, ze to umi precist nekdo cizi. :)

Jinak kazdy ma svate pravo napsat si na sebe co chce a prezentovat se jak chce. Vsichni ostatni pak maji moznost si o tom myslet co chteji a dokonce to i prezentovat co si o tom mysli. Ja sem si teda puvodne myslel, ze to je nejaka promakana vysiraci recese typu onuce nebo lskds nebo jak ten nick byl, aby se tu rozjela zas nejaka debaticka. :) Kdyz me po dlouhe dobe doslo, ze to asi mysli vazne, tak sem to podstrcil 13 letemu synovi, at to ohodnoti jeho cista pubertalni duse. Po pulminute rekl „nuda“ a sel pryc a to cumi na vsechno co se na displeji hybe jen proto, ze se to hybe. :)

Reagovat
iron.hide
iron.hide

20.5.18 00:46

„katolicke XC“ :D:D

inak preco je ta holcina taka pomalovana?

Reagovat
tigermoth
tigermoth

20.5.18 00:08

Člověk tu půl dne není a taková hromada :D Můj ty bože, třeba budou za dva roky dávat bomby a točit super videa. Když si vzpomenu, co jsme s bratrem vyprodukovali jak po jezdecké, tak po videjní stránce, když jsme se začínali pokoušet o cosi dolekopcom, musím se smát. No a nakonec nám to jezdí dost pěkně. Akorát se už člověku nechce točit. A komentáře některých vyznavačů katolického XC (zpátečnicky soudím podle kol) o tom, jak se má dávat enďúro nebo frýrajdy nebo co to je, nebo lidí, co kdesi nabrali dojem, že prezentací svojeho pobrekávání nad kérkama ze sebe nedělají dementy (nepočítáme BF folkloristy) jsou fakt prdel :)

Reagovat
DoomHammer

19.5.18 23:48

Ještě by mě zajímalo, kdo z kritiků „činského meny“ dokáže říct, jestli to kritizované tetování skutečně opisuje jídelní lístek, a nebo má smysl…

Reagovat
sukust
sukust

19.5.18 23:35

motacek
motacek

19.5.18 23:13

Video jsem neviděl, ale dle komentů si ty fragmenty dokážu vymyslet a seskládat.

Osobně navrhuji při vyplňování profilu uvést kolonku „kérka“. V případě, že dotyčný má, tak ještě uvede procentuální podíl kérkou znehodnocené kůže.

Jo a já kérku nemám. Nevím proč bych měl, v kriminále jsem nebyl a ve válce taky ne. Každopádně vytetovaný název čínského „meny“ přes celé lýtko je určitě top

Reagovat
-b-n-x-
-b-n-x-

19.5.18 22:38

Takhle u nás ty woe jezdí babky na ukrajinach do kostela ;-)

Ale vážně. Mě se video moc líbilo a je tam cítit ta radost z ježdění. A to je důležité.

No a taky závidím.

Reagovat
parischr
parischr

19.5.18 21:47

Hmm:

…nevim jak ty, ale já už mám delší dobu pocit,zme na B-F chodí je Sagan a Kulhavý …jen používaj spoustu krycích nicků :))…

…jinak video pasuje do dnešní doby…točí se a prezentuje cokoliv…hlavně,že je tam hezká holka :))

Reagovat
ceo
ceo

19.5.18 21:46

Sympatický počin. Všechno OK, jen jedno nechápu – když mám na bajka, GoPro, fet, apod, tak sakra, kde je problém koupit balík papírů, ať nemusíte kreslit po sobě? :)

Reagovat
Tomínos
Tomínos

19.5.18 21:33

Tady už každý mistr světa je a my co na kole moc neumíme sem chodíme s tím, že se od těch borců něco naučíme :-)

Reagovat
hmm
hmm

19.5.18 21:24

Jestli to takhle půjde dál a každý tu bude mistr světa potom nejenom že sem nikdo nebude dávat fotky mizernejch kol ale ani mizerný videa a mizerně potetovaný děvčata. Je přeci tolik krásnýho na tomhle mizerným světe a každý mizera to vidí jinak, tak se nechovejte tak mizerně, mizerové. Lehce pak může být někomu z vás mizerně. A já nechci mizerné BF já chci BF pro všechny.

Reagovat
jardalee
jardalee

19.5.18 21:22

nejvetsi strach bych mel, kolik sundam vecer klištat :) ale vyjizdka pekna

Reagovat
DargenCZ
DargenCZ

19.5.18 19:50

Trate ve videu se mi líbí :) škoda že u nás jsou většinou jen kraťoučký :(. Baba taky pěkná :D sic jde vidět že má strach, ale alespoň na to kolo jde s tebou… já vzít tu moji tak sní můžu leda tak po cyklostezce k řece a to je nůůůůůůůůda :D

Jo a pěkný střihy PECKA :)

Reagovat
Pepe72
Pepe72

19.5.18 19:50

Krabica: tak to se mi stávalo taky ;-)

Reagovat
krabica
krabica

19.5.18 19:46

Ono je větší freeride, když jdu z hospody domů… :-D

Reagovat
Pepe72
Pepe72

19.5.18 19:35

Když to někdo sestříhá tak jdu do toho.

Reagovat
MartinM
MartinM

19.5.18 19:32

Hoši, hoši… vaše starosti bych chtěl mít…

Reagovat
junior69
junior69

19.5.18 19:30

je to v tom lesíku mezi Radčicema a zámečkem ? jestli jo, tak ty skoky a klopenky tam jsou snad ještě z doby bmx

Reagovat
DoomHammer

19.5.18 19:28

Tak natoč, ať vidíme, jaký jsi husťák :)

Reagovat
Pepe72
Pepe72

19.5.18 19:06

Barak: to vdeo je prostě výlet do přírody. Když natočím svou cestu do práce tak to bude víc freeride.

Reagovat
scret
scret

19.5.18 18:42

myslim, ze Singlespeed to shrnul krasne, nastesti zde je svet jeste v poradku a jsou tu lidi trochu normalni a tak se to neprehani se zbytecnou korektnosti. Weg sel s kuzi na trh a musi pocitat, ze nejsme na FB a ze tu nebude mit jenom samy lajky:)

Reagovat
scret
scret

19.5.18 18:40

Znova to napisu pro ty mene chapave to s tema kerkama. Vzniklo to tady od jednoho uzivatele a vsichni ostatni si z toho delaj srandu a tahle hlaska se tu stala legendou… Naopak mam pocit, ze spousta lidi nechape ironii… asi nezerou maso:))

Reagovat
scret
scret

19.5.18 18:38

logoman: ale to nejsou vsechno hate komentare… Lidi se tu hadaj, jedni se priklonej sem, druzi tam…

Reagovat
Barak
Barak

19.5.18 18:18

Ty komentare jsou drsna sonda do natury ceskeho naroda. Zadny Red Bull Rampage to neni, ale myslim, ze podobnou tuzku jezdi vetsina, nebo znacna cast, mistnich uzivatelu. Jit s kuzi se na B-F moc nevyplaci. Za me bod za snahu.

Reagovat
Prasopes
Prasopes

19.5.18 18:12

logoman: Tak ono těch komentářů je to hodně asi spíš proto, že fotka upoutá na první pohled – barvičky, mladá bikerka a tak:-) Oproti tomu video samotný je nudný a docela směšný (enduro vybavení a „hustá hudba a střih“ kvůli naprosto pohodový cestičce lesem). Tak zřejmě tenhle kontrast lidi přiměje psát, no.

Jinak slečna je hezká a to včetně kérek, takže weqovo nadšení a potřebu sdílet to celkem chápu:-) Jen to video kdyby alespoň trochu za něco stálo…

Reagovat
Fredos
Fredos

19.5.18 18:11

logoman: Taky sem přemýšlel proč to přitáhlo takovou pozornost, že to je tou možností se někomu vysmívat mě nenapadlo:D

Reagovat
logoman
logoman

19.5.18 17:20

Zajimavy, ze kdyz se nekdo pochlubi s dobrym jezdenim, da se pocet komentaru spocitat na prstech rukou, ale jakmile je mozne se vysmivat a urazet, jsou komentaru desitky …

Reagovat
Pepe72
Pepe72

19.5.18 17:11

Alinceb to napsal přesně. Tady je navíc laťka ,co do techniky a skilu hodně vysoko, to nepíšu o tom jak má vypadat holka :-) To videjko je bohužel nuda.

Reagovat
Vilém
Vilém

19.5.18 14:37

Z diskuze vypliva tak maximalne, ze spousta lidi, i tech co jsou tu dlouho, nezna proste mapu.

Reagovat
Ondris23
Ondris23

19.5.18 14:32

Co bych zato dal kdyby moje žena jezdila na kole :-) Jsem Mlady 36 a Kerky se mi líbí ;-)

Reagovat
Dr.Jackyll
Dr.Jackyll

19.5.18 14:13

Z diskuse vyplývají dvě věci: a) lidi jsou děsně netolerantní b) opinions are like assholes; everybody has one (internetové moudro)

Reagovat
Zeppelin
Zeppelin

19.5.18 14:11

Proč je ta úvodní fotka na roumingu v sekci maso?

Reagovat
puka
puka

19.5.18 13:34

Tak ono máš všechno v nějakým poměru. Všici „čistí“ taky nejsou nefeťáci a tak..

Dokud tetování není na hlavě, dá se to ještě skousnout. :)

Jinak jsem rád, že tu je někdo, kdo vyhledává moje sračkomentáře

Reagovat
Trepifajxl

19.5.18 13:10

puka: to jsem pochopil, také vím, že třeba Franz je nesmírně inteligentní člověk, nicméně ty ses dopustil jako by obdobného, akorát z druhé strany

ale to je jedno, jak jsem už uvedl, v celé té nudě jak topiku tak příspěvků tady u toho tvého jsem se alespoň bavil

Reagovat
DoomHammer

19.5.18 13:05

Takže jsi taky fetka, akorát mentální :)

Reagovat
puka
puka

19.5.18 13:04

Ne, tady jde o to celé vnímání potrtovanych lidí a házení do škatulky, že jsou feťáci. Tetovačku nemám, ani neplánuji, ale potřebu urážet druhé nemám.

Reagovat
Baba-Ji
Baba-Ji

19.5.18 13:02

…dávat „mordoroidní hřbitováky“

:D tvl, teď už jsem viděl, slišel a četl vše, můžu fklidesu zemřít :D :D :D

…místo popcornu žeru buchtu :p

Reagovat
Trepifajxl

19.5.18 13:00

puka: se zájmem jsem si přečetl tvůj komentář, ostatní je celkem nuda, ani video jsem si nepusil, protože vím, že by mě nezajímalo, ale k tomu tvému komentáři – takže pokud někdo nechce vypadat jako nějaký potetovaný mameluk, je to „zaprděnec, seknutý v minulém tisíciletí a žijící u maminky“…

mohl bys, prosím tuto svou originální a řekl bych svébytnou myšlenku trochu rozvést?

děkuji

Reagovat
parischr
parischr

19.5.18 12:46

MirosPikos:

…už je čas na popcorn?? :) …

…začíná to tu chytat švunk :))

…a potetovanej nejsem…nikde :)

Reagovat
krabica
krabica

19.5.18 12:44

lukas aka mitro> Jak mám vědět, že si mi to nelíbí, když to předtím neuvidím? :-D

Weq šel z kůží na trh a dal to sem, teď nese následky… Vzhledem k obsahu videa se nelze divit. :-)

Reagovat
alinceb
alinceb

19.5.18 12:22

Holka jako obrázek, mně se nelíbí, ale každý máme naštěstí jiný vkus. Video je celkem nuda, ale chápu vaše nadšení. Osobně bych takové video veřejně nepezentoval a nechal si ho jen pro sebe nebo neveřejně pro kamarády na FB. Ale je fajn, že vás to baví…;)

Reagovat
Johny.Merida
Johny.Merida

19.5.18 12:08

Viz vlákno… pouští vás manželka na kolo?.....:-)))

Reagovat
sukust
sukust

19.5.18 12:03

Takovej společnej zájem je fajn… půlka lidí tady se partnerky musí zeptat než navlečou elasťáky..

Reagovat
Johny.Merida
Johny.Merida

19.5.18 11:54

Pšššt :-))

Reagovat
MirosPikos
MirosPikos

19.5.18 11:45

No jo, ale tys byl zase v kriminále.

Reagovat
Johny.Merida
Johny.Merida

19.5.18 11:44

Tak to já jsem asi divná fetka…pokérovanej jsem, je mi 46 a v životě jsem neměl v hubě ani cigaretu :-))..a holčina se mi libi :-))

Reagovat
Leon®
Leon®

19.5.18 11:12

budíček: To jsi mi to nandal ty avatare :-) Já tady nikoho neurážím za to jak vypadá nebo jak jezdí dělají to co je baví a ským je to baví.

Reagovat
DoomHammer

19.5.18 11:09

Na kritiku autor samozřejmě připraven být musí, ale kritika by taky měla být věcná. Ne stylem „tohle jezdím s prstem v zadku“, jak je u místních eliťáků zvykem :)

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

19.5.18 11:06

Georrge: kdyz se ti to nelibi, tak to necti nebo na to necum:)

Reagovat
Georrge
Georrge

19.5.18 10:58

Doom: to co jsi popsal, si nepředstavuju pod pojmem „cpát“, ale „nutit“, mezi tím je rozdíl.

JehlikCz: to je docela známá rovnice, lidi to na netu používají často, ale doufám, že většinou spíš ze srandy. Odkud to vzniklo nevím, asi od jistých skupin lidí, kteří se nechávali tetovat ještě před tím, než se z toho stala „móda“.

Reagovat
Lenka.05
Lenka.05

19.5.18 10:54

Nejlepší přítel fotografa/kame­ramana jsou nůžky :) Minimálně pro začátek si vemte k srdci rady mr. tigermotha. A pozor na výběr hudby, krutopřísná muzika k pohodovému xc je lehce úsměvná.

Reagovat
Chrochtalek
Chrochtalek

19.5.18 10:54

ach jo Ti zakomplexovaní lidé jsou snad všude …

Reagovat
JehlikCz
JehlikCz

19.5.18 10:49

To jsem netušil že kérka = fetka.

Lidi vy jste ***** to už se nedá jinak komentovat

Reagovat
DoomHammer

19.5.18 10:39

A kdo komu co cpe? Stojí snad OP za lidma s brokovnicí a říká jim „klikni nebo tě rozmáznu po zdi“? Nikdo nikoho nenutí se dívat. Tak opatrně s tím „cpe“.

Reagovat
Georrge
Georrge

19.5.18 10:35

pro všechny, co ho tu obhajujete a říkáte, že půlka lidí by to nezvládla nebo podobné řeči – ano, půlka lidí, co do něho rejou, to možná nezvládne, ale taky netočí videa o každé přiblblé vyjížďce a necpou to lidem. Holt kdo chce jít s kůží na trh, musí mít čím zaujmout a být připraven na kritiku :)

Reagovat
budíček
budíček

19.5.18 10:19

Leon…podle sebe soudím tebe, že jsi hovado, tak gratuluji a negeneralizuj :-) taždýmu se holt líbí něco jiného

Reagovat
trener
trener

19.5.18 10:13

Fandim vam. Je videt ze vas to bavi.

Reagovat
Leon®
Leon®

19.5.18 10:12

Nejvíc keců mají vždycky ti co mají doma ty „největší“ nádhery češi jsou holt ho*ada co si do huby nevidí :-D Závidět a hanit v tom jsme jedničky. Holka pěkná co má nebo nemá na sobě je její věc. Jinak kérku nemám ani piercing ;-)

Reagovat
snas89
snas89

19.5.18 09:42

Jako na giru:)

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

19.5.18 09:32

tigermoth : „točíš pro nevděčné bikery krutopřísný edit“ .....tusí tam být kozy!

Reagovat
snas89
snas89

19.5.18 09:29

Jen bych rad dodal ze ty “pokerovany fetky” podle me delaji neco co je spolu bavi, mají se radi a cas spolu si uzivaji.

Kdo ze zdejsich nadcloveku to ma?:)

Reagovat
snas89
snas89

19.5.18 09:26

Tigermoth: super tipy!:)

Reagovat
tigermoth
tigermoth

19.5.18 09:21

Bryceland, samozřejmě.

Reagovat
tigermoth
tigermoth

19.5.18 09:20

Malá rada od člověka co to vůbec neumí: video toč na maximálně tři minuty, radši míň. Záběr z výšky náboje (využití technologie kamera na pařezu) tak jeden ve videu, na místě kde to má význam a dá to videu šmrnc, třeba drop. Ve videu by měli být hlavní jezdci, jinak není k čemu se chytit, potřebuješ prostě upoutat diváka na centrum pozornosti. Záběry z hruďáku tímpádem zahoď, pocitově to snižuje rychlost, pokud teda nejste Josh Braceland, co to má na klobáse a nemáte to tímpádem jako punkový prvek. To už tu kameru dej radši na palicu – nejmíň se chvěje – a zapni stabilizaci. Střihej to co dvě – pět vteřin, pokud nejde o nějaký kulervoucí supermoderní endurospecifik flow trail. Správný střih videu neskutečně dodá. Udělej pár záběrů píčovinek kolem – nějaké kapradí podělané, huby, hnízdo se sýkorkama (nešahat), mravenčí dálnica, pívo chladící se v potůčku, chcíplá srna atd. Nasázej do videa nějaký jasný úvod s využitím právě těch píčovinek + nějakou „oddechovou“ pasáž na pět vteřin. Netočíš pro National Geographic dokument o životě bikerů v přirozeném prostředí – točíš pro nevděčné bikery krutopřísný edit ze svojeho výjezdu, tak se podle toho zařiď. A hlavně je potřeba se vyjezdit, držet rychlost a mít sick moves a dávat mordoroidní hřbitováky, protože cokoli menšího než ******** road gap nebo pětimetrový drop vypadá na videu nudně a malé, navíc to tu naskáče každý i na fixce, žeano, kolegové :D.

Fandím, slečna je opravdu hezká, má chuť jezdit tak kde je problém? A podívejte se na Slice of british pie, to je esence punkového rajdingu :D

Reagovat
hovado_cz
hovado_cz

19.5.18 09:15

weq +1

Reagovat
weq
weq

19.5.18 09:09

Přítelkyni sem začal učit na kole teprve před dvěma roky. Takže si myslim, že jí to jde skvěle. Já jezdim na kole od malička a o moc líp nejezdim, jen mam větší koule – pochopitelně :D Jinak je mi jasný, že vaše baby jezdí na kole jak Rachel Aterthonová, pokuď ste jim teda nemuseli kupovat elektrokola za 250tyček, aby s vámi vůbec někam vyjely. :)

Reagovat
budíček
budíček

19.5.18 09:02

video vytvořené pěkně, cyklistka je takovej modrej avatar nebo jako anime postavička :-)

Reagovat
Chrochtalek
Chrochtalek

19.5.18 09:00

ty komentáře je radost si po ránu přečíst :D

Reagovat
scret
scret

19.5.18 08:39

Raddek: a co tim chtel autor rict?:))) Jakoze kolo za 250tycek si smi koupit jenom clovek,co pravidelne stoji na bedne na svetaku?:)))

Reagovat
scret
scret

19.5.18 08:37

Wojtkingson: evidentne jsi tu chvili, jinak bys ten for s kerkama znal.. To je hlaska jednoho zdejsiho uzivatele, ze kdo ma kerku, tak je fetak, fetacka…:))) Takze se to chytlo:)) Jinak 99% lidi zde to samozrejme vazne nemysli…

Reagovat
hovado_cz
hovado_cz

19.5.18 08:34

Singlespeed: svoboda slova tu je proto Johnnyxjr psal, že: „je tady řada zakomplexovanejch chcípáků“ :-)

Reagovat
mikš
mikš

19.5.18 08:34

tak asi se názorově shodnu s tím co vozí kmín,ježdění i video na hovno,ale hlavně že je to baví a mají z toho radost.......A voto de :-)

Reagovat
Tencovozikmin
Tencovozikmin

19.5.18 08:08

Ja jsem si teda z toho na prdel nelapl. Pokerovani mladosi facebook youtube no klasika tak to ma byt a tak je to spravne. Vsichni na svete to musi vedet ze byli na kole a jsou in. Ale hlavni je ze je to bavi.

Reagovat
DoomHammer

19.5.18 08:02

Singlespeed
Singlespeed

19.5.18 07:59

Johnyxjr: Tady nejsme v kulturně marxistickém Německu nebo Francii. Takže nečekej žádné pokrytectví, servilitu ani korektnost, ale vlastní názor. Chvála bohu, že alespoň v ČR funguje svoboda vyjadřování na netu jak má. Když je něco stupidní, tak se to prostě řekne a tak je to správně.

Reagovat

Další galerie z kategorie

FreeBoy 0
enduristka 10
Pepa Hrabačov 18
blackboy007 2
jezour 28
miťo 27