Velo Test Fest Jedovnice 2017

Přidat foto

ranní čtveřice

poobědová čtveřice

Kona -parádní kolo na ranní rozehřátí

SUP mě nadchl... asi i tím, že je to nejvíc blízký mýmu pojetí bajkování a dost podobný mám doma (RB IQ)

parádní stroj BMC, ale díky težkýmu obutí celkem fuška vyjet na kopec, ale z kopca se mi to fakt líbilo.. moc!

a co to tu máte za zvířata?

elektrokolo fakt NE!

Giant Antem... překvapení dne, velmi fajn lehkonohý univerzál!

tenhle Felt na jedovnický traily overkill

supr raketa BMnakonec... ale do pevňáka už nepůjdu ;-)

u poslední wapky jsem se scukli s nějakým DIVA campem.. asi se taky přihlásím :-)

docela jsme si za ten den dali, ke koncu jsem už tahal nohy z medu

Nakonec povedená akce, počasí vyšlo (týden jsem to na yr.no hypnotizoval). Díky menšímu počtu vystavovatelů i míň lidí, v poho se dalo vybrat i tak hromada pěknejch kol. Takže žádná panika a přetlak na trailech. Mimochodem od loňska přibyly 2 moc povedený úseky na trailu č.2, kterej jsme si parádně užili.

(vloženo 1.5.17)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
groofex
groofex

3.5.17 21:47

týýýjo co to tu plácáte??okolo Jedovnice jsou krásný terény,nemusíte jen na traily…ty jsou tam kvůli tomu že je tam krásně,ale jinak je tam rozmanitost ježdění jako málokde…

Reagovat
vpa007
vpa007

3.5.17 14:57

Singlespeed: no jo, ale tohle je akce úplně pro jiný lidi, než seš ty… ty si klidně takový kolo půjčíš na TT nebo Rychlebech, ale většina populace jela prubnout, co se letos nabízí od silnic a gravelů přes xc kola po fulla a elektrokola… a to daná lokalita pro široký masy splňuje… tak furt neremcej ;-)

Reagovat
Singlespeed
Singlespeed

3.5.17 12:46

lidumil: Já si rád zajezdím všude. Ale testovat nadupaná celopéra v Jedovnickém parku, kde není vůbec žádná kamenitá ani kořenitá pasáž, žádný techničtější sjezd ani techničtější výjezd mi přijde trochu úsměvné :-). Člověk se sice pěkně povozí, ale jak se bude kolo chovat v trošku hrbolatějším terénu prostě nezjistí.

Reagovat
lidumil
lidumil

3.5.17 10:51

@Singlespeed: Každej to má jinak, někomu se líbí Jedovnice a NMpS, někomu Rychleby a TTT. Je to svobodná volba každého soudruha.

Reagovat
vpa007
vpa007

3.5.17 10:26

Jj… byla tam 32jka… skoro celý kolo na XT, RaceFace, ale taky nějaký kompromisy… jako super kolo, ale 120 je fakt moc ;-)

Reagovat
hovado_cz
hovado_cz

3.5.17 03:18

Díky, nějakou tu „top“ KONU bych si právě rád někdy vyzkoušel :-) Jednoplacka byla 32z? Jinak BMC sem jezdil pár modelů, když sem loni hledal novej bike ale nějak sem k nim nepřirostl :-) Jinak věřím, že tyhle modely budou topovka ale ta žlutá je šílená :-D

Reagovat
vpa007
vpa007

3.5.17 00:57

@hovado_cz: Kona HeiHei DL byla fajn, lehoučkej karbon, dost jsem si užíval jednoplacku (a jako musím ji ocenit!), SUP mě ale seděl líp.. delší offsety, sedlo Fizik, gripy ESI… prostě blbosti, co mám rád… a hlavně jsem přišel na to, co jsem i docenil na svým RB IQ.. že je tlumák po ruce, můžu si libovolně přepínat Open/ProPedal aniž bych musel zastavovat nebo mít kábl na řídítka ;-)

Moc se mi taky líbilo BMC Speedfox… ale oproti mýmu xc ježdění tohle byla fakt trailová devětadváca, takže do kopca trochu makačka… ale dolů… to byla převeliká paráda i díky plášťům Onza Ibex/Canis… na ostatních pak měli rychlejší (a mou nejoblíbenější) kombinaci Conti XKing/RaceKing… to už pak odvalovalo jinak ;-)

Reagovat
vpa007
vpa007

3.5.17 00:51

@Bobin2: jak stihnout? no jezdili sme s kámošem od rána.. začali jsme u Kony, kde borci v 10:00 teprv vydávali kola z auta, ale nebyla tam fronta, tak jsme počkali… no a krom cca 30min pauzy na oběd jsme byli v lese… pravda ale je, že poslední 2 kola jsem tahal nohy z medu ;-)

Jinak s tím é-Spešlem… taky mi to přišlo skoro k ničemu… úspěch byl, že se motor uvezl sám a asi přispíval tak 10% energie k mýmu šlapaní… což mi přišlo na to, jak hnusný to kolo je, dost málo… jiný é-bajky sem radši ani nezkoušel. Mi přijde, že čék udělá líp, když si za ty prachy koupí nějakou karbonovou lehoučkou nádheru a ujede to samý ;-)

Reagovat
Bobin2
Bobin2

2.5.17 21:18

Nechápu, jak jsi toho tolik dokázal stihnout :) Jinak k tomu popisku „elektro fakt ne“. Tak motor spešlu je ten nejhorší podle mě, alespoň tak, jak byl nastavený v Jedovnici na kole, co jsem seděl. (Prý jde poladit přes appku na mobilu). Shimano pro tento rok je nej. Jo a ve Slaném je to les a pole, ale kraťoučké to je.

singlespeed: a to by mě zajímalo, jak bys přeskákal skoky na trojce na tom gravelu…

Reagovat
Lister
Lister

2.5.17 20:42

Asi jem divnej ale já teda na MTB jezdim hlavně lesem…

Jinak tolik kol a zajímavé jen to první. Zbytek bych si klidně nechal ujit.

Reagovat
vpa007
vpa007

2.5.17 16:02

Hele souhlas… furt lepší, než ve Slaným, tam jsou trasy prý jenom lesem… a pravda je, že loni havárek bylo, letos snad ani ne. Taky fajn, že se normyš lidi vyblbnou v Jedovnicich nebo v NMnM a neježděj se zrakvit do Trutnova nebo na Rychleby… takže bych vyžehlený stezky nezatracoval, taky se na nich dá pěkně zajezdit.

Reagovat
hovado_cz
hovado_cz

2.5.17 15:50

ale i tak věřim, že se to dalo užít :)

Reagovat
hovado_cz
hovado_cz

2.5.17 15:49

hlavně nemůžou pro širokou veřejnost udělat testovačku na nějakých brutal trailech. Jednak by se tam půlka lidí vyrakvila a druhak by tam museli mít armádu servisáků, který by jen servisovali rozbitý kola :)

Reagovat
satch
satch

2.5.17 13:37

Singlespeed – jenže znám spoustu lidí co jezdí na kole párkrát za rok a přesně tohle vyhledávají. Pak se tam pofotí s kolama a všechno hodí na FB, jak to tam je super :-)

Reagovat
hovado_cz
hovado_cz

2.5.17 10:01

Co ta KONA? – ta by mě celkem brala :-)

Reagovat
Lachtis
Lachtis

2.5.17 09:54

Ten výběr byl oproti Slanému mnohem lepší.

Mrzí mě, že jsem se nedostal k Speedfoxu od BMC. Pak mě mrzí, že ve Slaném nebyla Kona – na tu bych byl hodně zvědavý a nový full od Superioru bych také rád vyzkoušel.

Reagovat
MichalBr
MichalBr

2.5.17 09:21

Saakra kdy to bylo? to jsem nějak prokaučoval :-/

Reagovat
svářeč
svářeč

2.5.17 07:38

šahl bych po elektru a celý den to nedal z ruky:D

Reagovat
Singlespeed
Singlespeed

2.5.17 07:19

Škoda, že v Jedovnickém bikeparku není ani metr terénu, jen hlaďoučké šotolinové cesty naprosto ideální k testování nikoliv fullů, ale gravelbajků.

Reagovat

Další galerie z kategorie

k3nyL 7
MichalOld 7
Pavel.81 16
MichaelSimek 5
Fabulator 21
alireb 14