alkohol a cyklistika

Přidat foto

po vcerejsi cantorce a tydnu jezdeni jsem v tom horku dnes nemel moc moralku ani sily. tak jsem dal jen vicemene rovinky kolem fm, na moravku, na visalaje, dolu na ostravici apod. a jelikoz po dobu me sluzby se nic zvlastniho neobjevilo, zdokumentoval jsem aspon obcerstvovaci stanice.

  1. visalaje
  2. ostravice
  3. kousek od baraku. pro ochrance a hlidace cyklisticke moralky: ano, toto je to jedine, ktere jsem pil i ja. ano, pak jeste nekolik, ale ty z bodu 2 proste ne.

kocouri v tom vedru dnes nevysrcili ani cumaky :-(

(vloženo 11.9.16)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
vanderpoel
vanderpoel

14.9.16 13:11

ja myslim ze nekde na prelomu zari a rijna jeste par peknych dnu bude. a pokud planujes lysou, tak neni nic jednodussiho, nez pak sjet na ostravici, posedet v pivovarku a pak se nejak dokodrcat ani ne pul kilometru na nadrazi. uz jsem se tak taky jednou „zapomnel“ :-)

Reagovat
Renda69
Renda69

14.9.16 12:03

borůvka/malina??? no to nevím, ochutnávám všechno možné, ale takhle ovocné, spíš kořalku… V sobotu měli v Kolíně nějaké slavnosti a několik stánků s regionálními minipivoary, dal jsem Krakonoše, což ten je známý, Kutílkovu 14° pale ale (u Čáslavi), docela šla a pak radši zdrhnul – asi bych další neustál, i když byly malé. V lese jsem to pak nějak rozdejchal. No tak budu muset tu Lysou nějak naplánovat, ale počasí teď nějak nebude, uvidíme.

Reagovat
vanderpoel
vanderpoel

14.9.16 07:32

covece, osobni realnou zkusenost mam vlastne jen s konickem a ten mi prijde ze dela dobre modely. sem tam se da narazit i na podnik mimo vojkovice, kde ho toci. kohutka ma z doslechu taky dobre reference. ten kycmol slysim poprve v zivote a radas podle vsech mych známých, co to pili, docela chcanky. osobne mam moc rad beskydsky pivovarek na ostravici. narazove tam delaji i takove veci jako boruvkove/malinove pivo, ale ja tam mam nejradsi tu jejich dvanactku (beskydske horke se to tusim jmenuje). ale je to ipa/apa tzn dost to leze do hlavy tzn na kole je treba k tomu pristupovat fakt zodpovedne.

Reagovat
Renda69
Renda69

13.9.16 19:21

Když ne Svijany (poslední dobou fakt nic moc), tak jak to vypadá U koníčka, v Radasu, Kohutka, Pod Kyčmolem?

Mám známého v -ově a někdy se tam chystám s bikem, dle počasí. Dá se to pít, nebo nic moc?

Reagovat
vanderpoel
vanderpoel

12.9.16 22:27

pus teda jsem jeste chel napsat, ze me prekvapuje, ale zaroven jako lokalniho patriota i velmi tesi, jak to tady v beskydech „prespolni“ znaji.

Reagovat
vanderpoel
vanderpoel

12.9.16 22:25

jako takle. jako rodily ostravican si dovolim te poucit: rika se NA ostravici, NA, NA. bydlim NA ostravici, jedu NA ostravici. dycinky NA! a svijany jsem tam nepil nebot jsem to mel jeste 20+ km domu a hlavne teda tu znacku fakt nemam rad. ale jinak ano, je to na ostravici, na hristu v myslivne ;-)

Reagovat
Le Corbusier
Le Corbusier

12.9.16 11:10

Rozumím dobře tomu, že jsi byl v Ostravici a pil jsi tam Svijany?!

Reagovat
vanderpoel
vanderpoel

12.9.16 06:36

Nene, jednak ma normalka mtb a druhak jsem to jel sam, sjeli jsme se az na ostravici.

Reagovat
Fran-tic
Fran-tic

11.9.16 22:46

dneska jsme jel presne to same – ova-žermanky-moravka-visalaje-ostravice-ova. nemel ten v klimatex dresu CX? :)

Reagovat

Další galerie z kategorie

Pepa Hrabačov 16
blackboy007 2
jezour 27
miťo 27
Jáchym 1 8
Pepa Hrabačov 26